Начало > ICN.Bg Блог > Промоции > ICN.Bg със сертификат за качество ISO9001:2008

ICN.Bg със сертификат за качество ISO9001:2008

ICN.Bg със сертификат за качество ISO9001:2008

(Обновена: ) | Промоции

Хостинг компания ICN.Bg вече и с международен сертификат за контрол на качеството ISO9001:2008. Радостни сме да ви съобщим, че в края на Март 2014г, се сдобихме със сертификат, който е в отговор на непрекъснатия ни стремеж за усъвършенстване и предоставяне на най-високото качество. Горди сме, че можем да предложим на нашите клиенти гарантирано качество на услугата в съответствие с международните стандарти за качество.

Какво е ISO 9001:2008?
Сандартът ISO 9001 представлява набор от изисквания за регламентиране на правила, които управляват дейността на организацията в аспект качество. Целта на сертификата е да гарантира удовлетворението на клиентите.

Какво получават нашите клиенти?

**CSB-9001-2008-color

Сертификатът ISO 9001:2008 следи за качественото предоставяне на крайния продукт до клиента**. В случая, нашият нов сертификат, ще гарантира на клиентите на ICN.Bg, че услугата, която стига до тях е с гарантирано и изпитано качество. Контрола, който налага сертификатът, осигурява качествен и надежден продукт, необходима среда и оборудване, тестване на услугите, контрол на работните практики, проверяване на ефективността на процесите, чрез наблюдения на начина, по който нашите услуги са изработени и доставени до вас.

Какво получаваме ние?

Чрез сертификата, ICN.Bg получава заслужено признание, което потвърждава способността ни да предоставяме хостинг услуга с едно и също постоянно качество в съответствие с изискванията на нашите клиенти.

Какви изисквания покрихме?

Scan_Cert_9_ICN

  • Ориентация към потребителя - защитихме процес, в който доказахме уменията си да се грижим за клиента. За това той да получи най-доброто обслужване. Обслужване, което гарантира удовлетвореност и задоволство от страна на клиента.
  • Компетентност и обучение на хората, работещи в организацията - сертификатът изисква от нас да обслужим клиента не само с грижа, но и компетентно. Ние покрихме изискванията на ISO 9001:2008, гарантирайки, че нашите колеги са обучени в процеса на предоставяне на качествена услуга.
  • Непрекъснато подобряване на дейността - това беше и най-лесната част за нас... Ние лесно успяхме да покрием изискванията за иновативност. Защитихме ISO 9001:2008 като доказахме, че предоставяме винаги за нашите клиенти иновативни продукти, че винаги нашите клиенти, могат да разчитат на нас, че ние ще им предоставим първи на пазара най-новите технологии, които гарантират успеха на техния бизнес.

Доказахме, че за нас е практика създаването на бизнес процеси, които спомагат работния процес, вземането на решения основаващи се на факти, както и високата оценка, която поставяме при избора на доставчици.

Защо ISO 9001:2008 е толкова важен?

ISO 9001:2008 е толкова важен най-вече защото гарантира качеството на услугата, която ви предлагаме. За нас сертификатът е символ на непрекъснатото ни усъвършенстване и стремежа към покоряване на нови върхове!

Етикети: #kompetentnost #kachestvo #kachestvena-hosting-usluga #kachestven-hosting #sertifikat-za-kachestvo #sertifikat-iso #iso-90012008

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе