Начало > ICN.Bg Блог > Промоции > Хостинг, имейл и cloud решения за адвокатски дружества

Хостинг, имейл и cloud решения за адвокатски дружества

(Обновена: ) | Промоции

94% от сериозния бизнес използва поне едно cloud базирано решение, а 56% от бизнеса счита Cloud-a за сериозно разграничаващо предимство от конкуренцията. Ако вие сте адвокатско дружество или кантора, не пропускайте да обърнете внимание на вашето онлайн присъствие и комуникационните решения, които използвате. Ние знаем, че всеки адвокат работи с изключително чувствителна и конфиденциална информация и знаем кои IT решения са правилния избор за вас. Вижте в няколко лесни стъпки как да организирате онлайн присъствието и комуникацията на едно адвокатско дружество!

process-icon-webСъздаване на уеб сайт

Не всяка кантора намира за необходимо да има собствен уеб сайт, поради факта, че съществуват множество онлайн каталози, които листват списък от адвокати. Искате ли обаче вашето име да бъде редом до това на много други? Вашият уеб сайт може да се превърне във ваше конкурентно предимство и в източник на нови клиенти. А да създадете свой сайт е лесно и бързо със споделен хостинг от ICN.Bg. Започнете с Икономичен план, инсталирайте WordPress, въведете актуално и релевантно съдържание. Създаване на уеб сайт, с най-популярната CMS система отнема буквално няколко часа, а оптимизирането му за търсачки е сравнително лесно.

Ако държите на професионален облик можете да се обърнете и към уеб дизайн студио, което да създаде персонализиран уеб сайт спрямо вашето задание и критерии.

Не пропускайте да изберете и подходящо домейн име. В случай, че вие работите с клиенти предимно от България, препоръчваме да се спрете на домейн име с разширение .bg.

Избор на имейл решение

emails

Имейл кореспонденцията и нейната защитеност е критично важен аспект от ежедневната работа на всеки адвокат. За тази цел, използвайте професионално имейл решение, което ви гарантира сигурност, а не безплатно такова. Не оставяйте чувствителната информация незащитена. Подсигурете кореспонденцията с клиенти, нотариуси, съдия изпълнители и др.

Няколко причини защо да НЕ използвате безплатен имейл:

  • липса на сигурност;
  • пощата ви може да бъде хакната/разбита във всеки един момент;
  • конфиденциална информация може да бъде източена от имейла ви.

Хостинг компания ICN.Bg може да ви предостави cMailPro - имейл, който гарантира сигурност и неприкосновеност на информацията! Можете да криптирате имейлите си, така че те да се отварят само от вас с лична парола, можете да защитите формата за вход в имейла и да разчитате във всеки един момент, че използвате сигурни сървъри, които не могат да станат обект на хакерска атака.

Изпращане и получаване на защитени имейли

locked-mailЗащитеният имейл е криптираният такъв. cMailPro дава възможност на всеки адвокат, нотариус или съдия да заключи имейлите си, така че те да са достъпни само за него. Заключването и криптирането се извършва благодарение на S/MIME сертификати. Да ги използвате е лесно и изисква само два клика. Няколко причини да изпращате криптирани имейли:

  • те могат да бъдат прочетени само от вас и крайният получател;
  • в случай, че пощата ви бъде разбита, имейлите ви са защитени и се визуализират като заключени;
  • ако вашето устройство – телефон, таблет, лаптоп – бъде откраднато, съхранените на него имейли са заключени.

Съхранение на документи

Убедени ли сте, че съхранявате конфиденциалните документи на сигурно място? За да дадем отговор на този въпрос, ще посочим кои места не са сигурни и защитени:

  • личният ви лаптоп;
  • флашки и дискове;
  • външни хард дискове, които могат да бъдат откраднати или загубени;
  • безплатни платформи за качване на файлове онлайн.

cMailPro ви дава възможност да съхранявате документи онлайн на защитени сървъри и в криптирана форма. Така вие си гарантирате, че важните за вас документи и информация ще бъдат защитени и достъпни само за вас и никой друг!

webdav

Комуникация между съдружници и колеги

Използвате ли чат в ежедневната си работа? А използвате ли Skype? Ако отговорът на тези два въпроса е „Да“, то нашият отговор е, че вашите разговори и информацията в тях може лесно да попадне в ръцете на трети страни. cMailPro e решение, което интегрира в себе си криптиран чат, изпращане на файлове и възможност за обаждания през браузър. Изберете сигурният начин.

chat

Интегрирани телефонни обаждания

Ако искате да подсигурите всички комуникационни процеси през един единствен софтуер, можете да се възползвате и от телефонията, интегрирана в cMailPro. Цялостна професионална собствена телефонна централа, с криптирани обаждания и cloud съхранение на данните.

cmailpro-voip

Хостинг компания ICN.Bg е винаги насреща за безплатна консултация за правилното онлайн позициониране на вашата адвокатска кантора. Свържете се с нас за професионално консултиране в областта на сигурната и защитена онлайн комуникация. Пишете ни на i.petrova@icn.bg

Етикети: #obedineno-komunikatsionno-reshenie #kriptirane-na-fajlove #cms #edinno-komunikatsionno-reshenie #създаване-на-уеб-сайт #email #криптиране-на-чата #biznes-komunikatsionni-nuzhdi #zashtita-na-poshtata #sahranenie-i-spodelyane-na-fajlove-i-do #encrypted-communication #instalirane-na-wordpress #kriptirane-na-imejli #cmail-pro #защита-на-данни

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе