Начало > ICN.Bg Блог > Промоции > 7 години ICN.Bg - 7 безплатни месеца хостинг

7 години ICN.Bg - 7 безплатни месеца хостинг

7 години ICN.Bg - 7 безплатни месеца хостинг

(Обновена: ) | Промоции

Този месец празнуваме една важна дата в развитието на фирмата. Щастливи сме да ви кажем, че ICN.Bg вече направи своите първи 7 години!

В IT сектора времето е основен фактор и за да си на върха, не можеш да си позволиш да го губиш. В нашия бизнес няма време за прохождане, няма време за чудене и изоставане. Действа се бързо и уверено, за да предложиш гарантирано най-доброто качество.

За тези 7 години ние се опитахме да сме винаги в час, постоянно да яздим вълната на технологичното развитие, без да правим компромис с обслужването на клиента. Запознахме се с много от нашите клиенти, установихме ползотворни партньорства с големи фирми, хиляди в цяла България ни довериха бизнеса си и сме горди, че не ги подведохме. Всичко това постигнахме с много труд, грижа, внимание, постоянно учене и най-важното - любов към това, което правим.

Особено горди сме, че през последната 1 година доказахме, че можем да водим развитието на хостинг бизнеса в страната. Първи в България предложихме революционни хостинг услуги. Първи предложихме публичен cloud хостинг, с което показахме, че не само следим отблизо и предлагаме новите технологии, но и работим за това да ви предоставяме услуги, които пестят време, ресурс и разходи.

В тази посока на развитие са и услугите ни CloudFlare, CDN услуга, резултат от партньорството ни с утвърдена фирма, която разполага с 12 точки на присъствие в целия свят. Предложихме ви и нови SSL сертификати, защото знаем колко важна е сигурността при хостинга. Да не забравяме и новите параметри за хост услугите, с което направихме живота на риселърите по-лесен, а финансовия им товар - по-лек. Вдигнахме и параметрите за VPS и наети сървъри, обновихме инфраструктурата, закупихме още хардуер, инвестирахме време и средства в повишаване квалификацията на служителите си...

И нали знаете, че рождениците черпят! Няма нищо случайно в числото 7 и понеже ние навършихме 7 години, ви подаряваме 7 месеца безплатен хостинг

И накрая, но не по значение, благодарим на всички вас - нашите клиенти и партньори! Благодарим ви за подкрепата, разбирането, лоялността и доверието! Благодарим ви, че ни вдъхновявате и карате постоянно да сме най-добрите!

Етикети: #promotsii #7-godini #podaratsi #rozhden-den #novi-uslugi #icn-bg

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе