Видео: Летните забавления продължават! Включи се и ти!

Да излезеш навън и да се хвърлиш стремглаво в нова емоция. Да се рееш свободен като птица с парапланер, да се потопиш в магията на морската шир като водолаз, да скочиш с бънджи от красиво място, да пътешестваш с каяк в Гърция или да се изкачиш по забавна виа ферата и да разгледаш света от високо… Всичко това може да ти се случи. Във всичко това можеш да бъдеш главен герой, стига да го поискаш. Стига да излезеш навън и да пожелаеш да ти се случи нещо истинско, екстремно, вълнуващо и ново.

Мина почти месец от старта на нашата лятна кампания “Излез навън! Остави на нас грижата за твоя сайт!” Вече 15 късметлии спечелиха вълнуващи награди от нашата томбола. Някои от тях вече се възползваха и почувстваха свободата да се слеят с природата и да се отдадат на вълнуващи преживявания.

А ти готов ли си да го направиш? Не се колебай! Възползвай се от атрактивната промоция на нашите хостинг планове, за да осигуриш необходимите ресурси на твоя сайт и се включи в нашата лятна томбола!

Цветелина Ненкова
Цветелина Ненкова
Цвети работи неуморно, за да направи супер услугите още по-добри и да ги предостави на всички супер клиенти по най-добрия начин. СуперСилата на Цвети е, че знае всичко за новостите в хостинг технологиите и бързо ги прави реалност в СуперХостинг.БГ.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

2 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Какво е CMS (Content Management System)?

Какво е CMS (система за управление на съдържание)?

0
CMS (система за управление на съдържание) е софтуерен инструмент за лесно и бързо създаване на сайт и след това лесно поддържане на съдържанието в него.

Black Friday: 5 работещи тактики за задържане на клиентите след Черния петък

0
Ако искате да бъдете един ход пред конкурентите си, време е да помислите как да задържите вече спечелените клиенти по време на кампанията. 
Съвместна статия за маркетинг, реклама и SEO - Netpeak

13 съвета за маркетинг и реклама [Аудио]

2
Сега когато имате повече време у дома, можете да отделите енергия в SEO и добра реклама за дигитален успех. Заслужава си!