Начало > ICN.Bg Блог > Полезно > Zdrasti, Sofia! България стана 73-тата локация на CloudFlare в света

Zdrasti, Sofia! България стана 73-тата локация на CloudFlare в света

Zdrasti, Sofia! България стана 73-тата локация на CloudFlare в света

(Обновена: ) | Полезно

На 24 декември CloudFlare обяви, че София е най-новата локация в тяхната мрежа за доставяне на съдържанието. ICN.Bg предлага на своите клиенти възможността да активират услугите на CloudFlare, като за всички потребители на споделен хостинг те са напълно безплатни. Прочетете повече за новата точка на присъствие и как София се нареди до големите световни градове с един чисто нов дата център. CloudFlare е най-голямата мрежа за доставяне на съдържанието в света. Със своите впечатляващи 73 точки на присъствие в Европа, Азия, Африка, Северна и Южна Америка, тя няма конкуренция, когато става въпрос за бързо и надеждно зареждане на сайтовете от всяка точка на планетата.

Вече и в България!

С обръщението „Zdrasti, Sofia!“ компанията обяви пускането в действие на своя 73-ти дата център. София е 20-тия град в Европа, в който CloudFlare има точка на присъствие, като тя се нарежда до големи европейски столици като Париж, Лондон, Виена, Мадрид и Берлин и става важна част от нейната мрежа. Досега много български страници използващи CloudFlare технологията доставяха съдържание на своите потребители от дата центъра на компанията във Франкфурт, който е на повече от 1 000 мили разстояние. Това даваше своето негативно отражение върху времето, за което те се отваряха, тъй като то зависеше от международната интернет свързаност на страната ни.

Как българските потребители ще спечелят присъствието на CloudFlare в България?

С новата локация на компанията в София вече всички български потребители могат да се възползват от по-голяма бързина и сигурност на отварянето на сайтовете, за които е пусната услугата. От хостинг компания ICN.Bg Ви препоръчваме да активирате CloudFlare и CloudFlare Railgun за всички Ваши страници, за да осигурите тяхното бързо действие и максимално добро представяне.

Какво казват от CloudFlare?

Компанията казва, че с всяко пускане в действие на нов дата център, тя подобрява представянето на милиони уебсайтове, увеличава възможността за справяне с атаките и осигурява допълнителна точка на присъствие и резервираност, която да подкрепи своите съществуващи дата центрове.

Как работи CloudFlare?

Мрежата на CloudFlare ще кешира статичното съдържание на Вашия сайт - картинки, видеа, текст, css и javascript, които ще се отворят от най-близкия сървър до потребителя. По този начин ще се оптимизира представянето на Вашата страница, ще се подобри времето, за което тя ще се зареди и ще се осигури бърза и надеждна връзка към нея. Освен това технологията на CloudFlare ще предпази сайта от DDoS атаки, които целят да спрат достъпа до него, като тя ще ограничи опитите на зловредни ботове да направят заявки към него. Така ще се намали натоварването към него и легитимните потребители ще могат да го достъпят безпроблемно. Освен кеширане на статичното съдържание, нашите клиенти могат да активират и продължението на услугата - CloudFlare Railgun, която ще кешира и динамичното съдържание на сайта, което представлява близо 35% от елементите му. Тази услуга отново е напълно безплатна за всички наши клиенти на споделен хостинг план.

Активирайте сега CloudFlare технологията за всеки желан домейн през Вашия cPanel акаунт! С една лесна и бърза регистрация директно през Вашия профил ще можете да се възползвате от всички предимства на технологията и ще дадете на Вашите клиенти едно сигурно и скоростно интернет преживяване.

Етикети: #optimizatsiya #cloudflare #content-delivery-network #lokatsiya #railgun #sajt #tochka-na-prisastvie #ddos #cdn #sofiya

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе