Начало > ICN.Bg Блог > Полезно > Запознайте се с Benny - Wordpress 4.0

Запознайте се с Benny - Wordpress 4.0

Запознайте се с Benny - Wordpress 4.0

(Обновена: ) | Полезно

Използвате Wordpress за вашия блог или сайт? Тогава тази новина е именно за вас! Представяме ви Benny или иначе казано - Wordpress 4.0! Подобрена сигурност, лекота на управление и писане и по-голяма устойчивост са само част от новостите в новия релийз на най-популярната CMS система. Важно е да знаете, че за момента вашия Wordpress няма да се обнови автоматично, което ще ви даде време да тествате новата версия и да откриете всички нейни предимства. Автоматичните ъпгрейди на системата ще започнат на 18 септември, като всеки потребител, ще получи по две известия за тях. А какви новости ви дава Wordpress 4.0, вижте тук!

Подобрено и улеснено управление на изображения

Новата версия ви дава изключително добро визуално представяне на медията, която използвате във вашия блог или сайт, както и повече функционалности и по-лесно боравене с нея.

Media Library

Embeded Видео

Ще можете да вмъквате много по-лесно видеа. Необходимо е само да пейстнете линка към видеото и да наблюдавате как видеото ще се вгради само.

По-лесно форматиране

Инструментите за форматиране на текстовото съдържание вече ще се движат заедно с вас докато пишете статията си. Това означава, че независимо от това в коя част на статията си сте, вие винаги ще ги виждате. Край на безкрайното скролиране нагоре и надолу. Wordpress ви дава възможност да редактирате бързо текста си.

Повече плъгини и по-лесно откриване на най-подходящия за вас

Всички знаем, че едно от най-ценните качества на Wordpress е наличието на хиляди плъгини, които ви улесняват и дават нови функционалности на вашия сайт или блог. И всички сме изпитвали затруднение да открием най-подходящия за нас. С новата версия на Wordpress ще можете да търсите много по-лесно!

Exclamation_mark-redВажно е да знаете: Преди да обновите своя Wordpress, направете бекъп на сайта/блога си. Ако използвате персонализиранa тема на Wordpress и имате включен автоматичен ъпдейт, е възможно при ъпдейта да загубите част от промените, които сте направили.

Етикети: #bekap #video #cms #cms-sistema #wordpress-4-0 #vgrazhdane-na-video #wordpress

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе