За да улесни своята работа, Дядо Коледа използва Unified Communications Solution

За да улесни своята работа,  Дядо Коледа използва Unified Communications Solution

Хо-хо-хо!

Получихте ли вашите подаръци от Дядо Коледа? А чухте ли новината, че Дядо Коледа вече използва cMail Pro – цялостно решение за комуникация с джуджетата, елените и всички малки и пораснали… бизнеси.
cMail Pro съдържа всички функционалности в едноимейл (Дядо Коледа е в крак с модата и получава писмата по електронната поща), уеб мейл, защото дядо Коледа обикаля целия свят и трябва да може да си прочита имейлите от всяка точка, чат (най-вече със Снежанка), управление на контакти (за да държи под контрол джуджетата), календар (за да знае кога точно да раздаде подаръците), съхранение и споделяне на файлове, мобилна синхронизация. cMail Pro е cloud базирано решение, което Дядо Коледа използва като самостоятелен корпоративен мейл. Джуджетата ни споделиха, че тази услуга е първата, която е напълно интегрирана в cPanel, до където за съжаление само Дядо Коледа има достъп.
Всеизвестен факт е, че за Дядо Коледа сигурността на данните е на първо място! cMail Pro му осигурява изключително високо ниво на сигурност, а в допълнение и две нива на криптиране. Така всички деца могат да спят спокойно, че техните писма ще бъдат неприкосновени и че няма да бъдат загубени или прочетени от друг освен Дядо Коледа. cMail Pro използва HTML 5 технология за интегриране на множество инструменти, които джуджетата използват с лекота.
Кой казва, че Дядо Коледа не съществува?! Той е на разположение 24/7, а онлайн може да го намерите в Jabber (XMPP) – най-широко разпространения чат протокол, използван и от cMail Pro. А за да планира раздаването на подаръци, Дядо Коледа използва cMail Pro календара, в който споделя и интересни събития с джуджетата.

Ние от ICN.Bg сме оторизиран представител на Дядо Коледа! Помагаме на елените, творим с джуджетата и заедно раздаваме подаръци! А ако сте си харесали cMail Pro като подарък – то сега е момента за нова комуникация и ново начало!
Вярваме, че и вашата Коледа е била вълшебна!
P.S.
Искрено Ваш,
Дядо Коледа

Етикети: #sigurnost #samostoyatelen-korporativen-mejl #jabber #upravlenie-na-kontakti #cmail-pro #mobilna-sinhronizatsiya #icn-bg #sahranenie-i-spodelyane-na-fajlove #html-5 #cloud-bazirano-reshenie