Начало > ICN.Bg Блог > Полезно > За да улесни своята работа, Дядо Коледа използва Unified Communications Solution

За да улесни своята работа, Дядо Коледа използва Unified Communications Solution

За да улесни своята работа,  Дядо Коледа използва Unified Communications Solution

(Обновена: ) | Полезно

Хо-хо-хо!

Получихте ли вашите подаръци от Дядо Коледа? А чухте ли новината, че Дядо Коледа вече използва професионалната имейл услуга cMailPro – цялостно решение за комуникация с джуджетата, елените и всички малки и пораснали… бизнеси.
cMailPro съдържа всички функционалности в едноимейл (Дядо Коледа е в крак с модата и получава писмата по електронната поща), уеб мейл, защото дядо Коледа обикаля целия свят и трябва да може да си прочита имейлите от всяка точка, чат (най-вече със Снежанка), управление на контакти (за да държи под контрол джуджетата), календар (за да знае кога точно да раздаде подаръците), съхранение и споделяне на файлове, мобилна синхронизация. cMail Pro е cloud базирано решение, което Дядо Коледа използва като самостоятелен корпоративен мейл. Джуджетата ни споделиха, че тази услуга е първата, която е напълно интегрирана в cPanel, до където за съжаление само Дядо Коледа има достъп.

Всеизвестен факт е, че за Дядо Коледа сигурността на данните е на първо място! cMailPro му осигурява изключително високо ниво на сигурност, а в допълнение и две нива на криптиране. Така всички деца могат да спят спокойно, че техните писма ще бъдат неприкосновени и че няма да бъдат загубени или прочетени от друг освен Дядо Коледа. cMailPro използва HTML 5 технология за интегриране на множество инструменти, които джуджетата използват с лекота.
Кой казва, че Дядо Коледа не съществува?! Той е на разположение 24/7, а онлайн може да го намерите в Jabber (XMPP) – най-широко разпространения чат протокол, използван и от cMail Pro. А за да планира раздаването на подаръци, Дядо Коледа използва cMailPro календара, в който споделя и интересни събития с джуджетата.

Ние от хостинг компания ICN.Bg сме оторизиран представител на Дядо Коледа! Помагаме на елените, творим с джуджетата и заедно раздаваме подаръци! А ако сте си харесали cMail Pro като подарък – то сега е момента за нова комуникация и ново начало!
Вярваме, че и вашата Коледа е била вълшебна!
P.S.
Искрено Ваш,
Дядо Коледа

Етикети: #sigurnost #samostoyatelen-korporativen-mejl #jabber #upravlenie-na-kontakti #cmail-pro #mobilna-sinhronizatsiya #icn-bg #sahranenie-i-spodelyane-na-fajlove #html-5 #cloud-bazirano-reshenie

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе