WordPress Management by ICN.Bg – поглед отвътре

WordPress Management by ICN.Bg – поглед отвътре

Само преди няколко дни ICN.Bg представи WordPress Management - инструмент, който ще ви даде всичко необходимо за вашия WordPress! Оптимизация, защита, управление на инсталации, потребители, крон задачи, версии. С новия инструмент във вашия cPanel акаунт ние ще ви улесним и ще ви помогнем да изградите надежден WordPress сайт, като същевременно драстично ще намалим шанса сайтът ви да бъде хакнат или атакуван. Вижте пълни подробности и започнете да го използвате сега.

clipboard02

icn_wpm_indexWordPress Wizard

Tой бързо и лесно ще открие всички инсталации в хостинг плана ви и ще ви даде директна опция за логване в админ панела на WordPress. По този начин, без да се налага да запомняте множество пароли, вие ще можете да се логнете директно в инсталация, да я изтриете или модифицирате. Всяка от инсталациите бива импортирана автоматично в Softaculous за максимална лекота на действията. Виждате и директния път към наличната версия и URL адреса на всеки сайт.


icn_wpm_installWordPress Install

Пряк път до Softaculous auto installer, за да инсталирате за секунди WordPress. За всички потребители, които ценят свободното си време.

icn_wpm_cronWordPress Optimization

През тази опция имате възможност да конфигурирате Memcached услуга на акаунта си, която във вашия cPanel можете да откриете като ActiveCache. Тя инсталира W3 Total Cache плъгина и го конфигурира в колаборация с Memcached (т.е. с ActiveCache). Всичко това за секунди и само с натискане на един бутон!

Memcached е софтуер с отворен код, който кешира съдържание в паметта ,като стрингове, обекти, резултати от заявки към базите данни, SQL заявки, API заявки, rendering на страници. Веднъж кеширано определено съдържание, при следваща заявка за него то бива директно извикано от кеша, което значително ускорява скоростта на сайта или приложението ви. Възможно е да срещнете и термина Memcache, който всъщност е PHP екстеншъна на Memcached.

Използвайки Memcached вие значително намалявате броя на заявките към базата данни, което позволява на инфраструктурата ви да обслужва по-голям брой едновременни потребители.

А съвсем скоро очаквайте и mod_PageSpeed опция. Модул с отворен код, който автоматично прилага най-добрите уеб практики за максимална производителност на уеб страниците, без да изисква каквато и да е модификация на кода или текущото съдържание.

icn_wpm_securedWordPress Security

Плъгинът ви позволява да сложите password protected directory (паролно защитена директория) към логин частта на вашата инсталация - wp-login, както и да управлявате потребителите, които са в тази папка. Изключително важно, за да се защитите от Brute-Force атаки.

Бърз достъп до Fix Permissions, с който можете да коригирате заложените права, за да бъдат най-оптимални от гледна точка на сиугрността. С цел да гарантираме максимална сигурност добавихме и опцията Security Check. С нея вие извършвате цялостен одит на наличните WordPress инсталации. Получавате препоръки за оптимизация и повишаване на сигурността, които можете да приложите бързо и на практика с кликането на един бутон. Нашият WordPress Management ще ги приложи мигновено и автоматично.

icn_wpm_protectedWordPress Access

Инструментът ви дава пълен контрол над паролно защитените директории. Също така и лесен мениджмънт над WordPress потребителите.

icn_wpm_cloneWordPress Clone

С този инструмент е възможно да се клонира съществуваща инсталация в друга папка и на друг домейн или URL адрес. Клонирането създава и нова база данни. Удобно е, когато например искате да направите автентично копие на структурата на съществуващ сайт, която да използвате за създаване на нов проект. Запазвате тема, настройки, потребители и др. Искате да експериментирате без да счупите нещо по сайта си? Клонирайте!

icn_wpm_cronWordPress Cron

Default WordPress настройка, която по подразбиране при всяко ново зареждане на сайта извиква cron. Това води до по-голямо забавяне на сайта и трудности при зареждане. С Cron инструмента във вашия cPanel тази опция се изключва и заменя с cron, който се изпълнява на всеки 6 часа. За да използвате драстично по-малко процесорно време и да разпределите ефективно ресурсите на хостинг плана си.

icn_wpm_updateWordPress Update

Случвало ли ви се е да забравите да обновите своя WordPress? А знаете ли до какво може да доведе това? С опцията WordPress Update вие ще активирате автоматично обновяване на ядрото, темата, плъгините или всичко заедно.

С пускането на WordPress Management, целим драстично да подобрим и подпомогнем работата на всички наши клиенти, използващи най-популярната CMS платформа. Ще ви помогнем да спестите време, да използвате по-ефективно заложените в плана си процесорни минути, да предпазите сайта си от атаки и хакове и да постигнете максимална бързина.

А вие, тествахте ли WordPress Management?

Етикети: #wordpress-wizard #memcached #w3-total-cache #100-garantsiya-za-sigurnost #клониране-на-wordpress #cron #brute-force #modpagespeed