Начало > ICN.Bg Блог > Полезно > WordPress Management by ICN.Bg – поглед отвътре

WordPress Management by ICN.Bg – поглед отвътре

WordPress Management by ICN.Bg – поглед отвътре

(Обновена: ) | Полезно

WordPress Management е инструмент, разработен от компания ICN.Bg за хостинг в България, който ще ви даде всичко необходимо за управлението на вашия WordPress сайт -оптимизация, защита, управление на инсталации, потребители, крон задачи, версии и други. Този инструмент във вашия cPanel акаунт ще улесни и ще ви помогне да изградите надежден WordPress сайт, като същевременно драстично ще намали шанса сайтът ви да бъде хакнат или атакуван. Вижте пълни подробности и започнете да използвате WordPress Management сега.

WordPress Management Screenshot from cPanel


icn_wpm_index WordPress Wizard

Инструментът WordPress Wizard бързо и лесно ще открие всички инсталации в хостинг плана ви и ще ви даде директна опция за логване в админ панела на WordPress. По този начин, без да се налага да запомняте множество пароли, вие ще можете да се логнете директно в инсталация, да я изтриете или модифицирате. Всяка от инсталациите бива импортирана автоматично в Softaculous за максимална лекота на действията. Виждате и директния път към наличната версия и URL адреса на всеки сайт.

В нашето видео можете да видите нагледно как да активирате WordPress Wizard.

icn_wpm_install WordPress Install

WordPress Install ви дава пряк път до Softaculous auto installer, за да инсталирате за секунди WordPress. За всички потребители, които ценят свободното си време и искат бързо да стартират ново онлайн приключение!

В нашето видео можете да видите нагледно как да активирате WordPress Install.

icn_wpm_cron WordPress Optimization

С помощта на WordPress Optimization имате възможност да включите само с един клик кеширане за вашия WordPress сайт. Функционалността ви позволява да активирате двата полезни плъгина - ActiveCache и W3 Total Cache.

ActiveCache е технология, разработена от хостинг компания ICN.Bg, с която можете да активирате за секунди едната от двете технологии - Memcached или Redis.

Използвайки Memcached или Redis вие значително намалявате броя на заявките към базата данни, което позволява на инфраструктурата ви да обслужва по-голям брой едновременни потребители.

В нашето видео можете да видите нагледно как да активирате WordPress Optimization.

icn_wpm_secured WordPress Security

Плъгинът ви позволява да сложите password protected directory (паролно защитена директория) към login частта на вашата инсталация - wp-login, както и да управлявате потребителите, които са в тази папка. Изключително важно е да го направите, за да се защитите от Brute-Force атаки към формите за вход.

От тук имате и бърз достъп до Fix Permissions, с който можете да коригирате заложените права, за да бъдат най-оптимални от гледна точка на сигурността. С цел да гарантираме максимална сигурност добавихме и опцията Security Check. С нея вие извършвате цялостен одит на наличните WordPress инсталации. Получавате препоръки за оптимизация и повишаване на сигурността, които можете да приложите бързо и на практика с кликането на един бутон. Нашият WordPress Management ще ги приложи мигновено и автоматично.

В нашето видео можете да видите нагледно как да активирате WordPress Security.

icn_wpm_protected WordPress Access

Инструментът ви дава пълен контрол над паролно защитените директории. Също така дава и лесно управление на WordPress потребителите.

В нашето видео можете да видите нагледно как да активирате WordPress Access.

icn_wpm_clone WordPress Clone

С този инструмент е възможно да се клонира съществуваща инсталация в друга папка и на друг домейн или URL адрес. Клонирането създава и нова база данни. Удобно е, когато например искате да направите автентично копие на структурата на съществуващ сайт, която да използвате за създаване на нов проект. Запазвате тема, настройки, потребители и др. Искате да експериментирате без да счупите нещо по сайта си? Клонирайте, за да направите бекъп копие!

В нашето видео можете да видите нагледно как да активирате WordPress Clone.

icn_wpm_cron WordPress Cron

По подразбиране е включена WordPress настройка, която при всяко ново зареждане на сайта извиква cron. Това води до по-голямо забавяне на сайта и трудности при зареждане. С WordPress Cron инструмента във вашия cPanel тази опция се изключва и заменя с cron, който се изпълнява на всеки 6 часа. По този начин използвате драстично по-малко процесорно време и разпределяте ефективно ресурсите на хостинг плана си.

В нашето видео можете да видите нагледно как да активирате WordPress Cron.

icn_wpm_update WordPress Update

Случвало ли ви се е да забравите да обновите своя WordPress? А знаете ли до какво може да доведе това? С опцията WordPress Update вие ще активирате автоматично обновяване на ядрото, темата, плъгините или всичко заедно.

В нашето видео можете да видите нагледно как да активирате WordPress Update.

icn_wpm_index WordPress Checklist

С помощта на WordPress Checklist ще можете да направите проверка на вашата WordPress инсталация и ще получите списък с предложения за това как можете да я подобрите. От тук ще можете само с няколко клика да разрешите тези проблеми без да извършвате различи административни действия.

В нашето видео можете да видите нагледно как да активирате WordPress Checklist.

icn_wpm_cron WordPress CDN

С помощта на полезната функционалност WordPress CDN вие ще можете само с няколко клика на мишката да вдигнете лимита на посетителите на вашия уеб сайт и да оптимизирате неговата скорост на зареждане. Чрез него ще създадете поддомейн на вашата страница, чрез който статичното съдържание на сайта ви, като картинки, javascript и css, ще се зарежда от сървър, специално оптимизиран за тази цел.

В нашето видео можете да видите нагледно как да активирате WordPress CDN

Със създаването на WordPress Management, целим драстично да подобрим и подпомогнем работата на всички наши клиенти, използващи най-популярната CMS платформа. Ще ви помогнем да спестите време, да използвате по-ефективно заложените в плана си процесорни минути, да предпазите сайта си от атаки и хакове и да постигнете максимална бързина.

WordPress хостинг от ICN.Bg

Възползвайте се от нашата услуга – WordPress хостинг – оптимизирана онлайн среда специално за WordPress инсталации. Разработихме услугата с цел да предоставим всички необходими инструменти и функционалности, които да гарантират сигурността и бързината на WordPress уеб сайтовете. Благодарение на инструмента ни WordPress Management управлението на всички процеси на вашата инсталация ще бъде само на няколко клика разстояние.

А вие, тествахте ли WordPress Management?

Етикети: #wordpress-wizard #memcached #w3-total-cache #100-garantsiya-za-sigurnost #клониране-на-wordpress #cron #brute-force #modpagespeed

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе