Начало > ICN.Bg Блог > Полезно > Wordpress 4.7 очаква да натиснете бутона update

Wordpress 4.7 очаква да натиснете бутона update

Wordpress 4.7 очаква да натиснете бутона update

(Обновена: ) | Полезно

Kaто всеки нов релийз на WordPress и този е именуван на джаз музикант, но не това е основното, което ще ви зарадва в WordPress 4.7. Няколко са новостите, които ще улеснят потребителите и администраторите и ще ъпгрейднат нивото на сайта ви. Напомняме на всички потребители, че преди да обновят версията, която използват, е силно препоръчително да направят пълен бекъп на наличната инсталация. А сега за новостите...

Нова основна тема - Twenty Seventeen, подходяща за mobile и desktop

Новата тема се фокусира върху креативна начална страница на сайта и лесен начин за настройка от страна на потребителите. Заложените функционалности включват възможности да превърнете вашия WordPress в уникален корпоративен сайт, спрямо последните тенденции в дизайна и UX. Персонализирани цветови схеми, бързи промени в customizer-a, мултиезична администрация и още много други.

Можете да придобиете пълна представа как изглежда новата тема тук: http://2017.wordpress.net/

Video headers на началната страница

Заменете традиционните hero images или карусел с видео хедър, който да освежи сайта ви. Единственото, което трябва да направите, е да изберете видео в MP4 формат, което да отговаря на вашата корпоративна идентичност. Можете да използвате и YouTube видео.

Подобрено изграждане и управление на менютата

Понякога вие имате идеи как искате да изглежда сайта ви, преди да имате цялостното му съдържание. Сега, когато създавате навигационни менюта в WordPress можете да създавате лесно нови страници, които да си пасват с тях. Когато извършвате и публикувате промени, страниците ще бъдат автоматично готови за вас в бекенд и ще очакват да добавите само съдържание.

Custom CSS

Вече лесно можете да добавите и ваш собствен CSS към WordPress сайта и да видите мигновено как ще изглеждат промените, преди да ги публикувате. По-ефективен метод от постоянното рефрешване на страниците отново и отново.

Промяна в езика на администрацията

С новата версия 4.7 можете да използвате различен език на администрацията, от този на потребителската част. Особено подходящо за агенции, които поддържат сайтове на чуждестранни клиенти.

PDF Thumbnail

screen-shot-2016-11-14-at-11-17-43-pm

Можете да добавите thumbnail при preview на PDF. Така файлът ще се визуализира по user friendly начин посредством изображение на първата страница на файла и със сигурност няма да остане незабелязан от вашите клиенти. Добре е да обърнете внимание, че alt тагът вече няма да бъде автоматично генериран, и в този случай ще се наложи да го зададете ръчно. В противен случай той ще остане празен.

Повече информация за всички обновления можете да намерите в официалната новина за новата версия WordPress 4.7.

Прочетете още:

WordPress Management by ICN.Bg – поглед отвътре

WordPress Management by ICN.Bg – за изключително WordPress изживяване

Какво представлява бекъп на WordPress сайт и какви са видовете бекъп?

WordPress Инфографика – Какво не знаете за най-популярната CMS система

WordPress емоцията завладя България!

WordPress версия 4.6

Видове потребителски права и роли в WordPress

Запознайте се с: WordPress административен панел

Етикети: #страница #video #update #sajt #hosting #карусел #nova-versiya #biznes #wordpress

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе