Начало > ICN.Bg Блог > Полезно > Какво трябва да съдържа един добър Sitebuilder?

Какво трябва да съдържа един добър Sitebuilder?

Какво трябва да съдържа един добър Sitebuilder?

| Полезно

В тази статия решихме да ви дадем повече информация относно какво трябва да съдържа една Sitebuilder платформа и как с ICN.Bg Sitebuilder ще можете да създадете уникален сайт само с няколко клика.

Използването на Sitebuilder платформа ви позволява да създадете уеб сайт без да е нужно да имате технически и дизайнерски познания, или висок бюджет. Единственото изискване е да откриете добър Sitebuilder, който да отговаря на нуждите ви.

В днешно време онлайн присъствието е основна съставка за успеха на всеки бизнес, и макар назад във времето това да е означавало наемане на уеб дизайнер, който да подготви вашия уеб сайт, то с навлизането на софтуерите за създаване на уебсайтове, това вече не е необходимо.

Разбира се, като всяка друга услуга на пазара, има разлика между различните платформи и в следващите редове ще разгледаме 9 елемента, които да задължително да търсите във всяка една от тях!

(Най-долу в статията можете да откриете подробно обобщение с най-важната информация.)

1.Лесна употреба

Когато избирате платформа за създаване на уебсайт, е важно да откриете такава, която ще направи целия процес лесен за изпълнение. Да не забравяме, че това е основната идея на Sitebuilder платформите!

Затова ви съветваме да изберете такава, която има интуитивен редактор, който ви позволява лесно да добавяте, размествате и оформяте сайта си спрямо нуждите на вашия бизнес.

ICN.Bg Sitebuilder е именно такава платформа! Благодарение на Drag&Drop функционалността лесно можете да добавяте, размествате и премахвате елементи по сайта си само с няколко натискания на мишката ви и без да имате нужда от технически познания.

2.Голям брой шаблони

Първата стъпка при създаване на сайт със Sitebuilder е избирането на подходящ шаблон, който ще придаде нужните дизайн и структура. Разбира се, колкото по-голям е броят на шаблоните, толкова по-лесно ще успеете да откриете този, който отговаря на вашите предпочитания.

Виж още: Изграждане на успешен уеб сайт в 8 стъпки

С ICN.Bg Sitebuilder имате възможност да избирате от над 190 шаблона, които ще придадат уникалност на вашия уеб сайт. Не забравяйте, че хубавият дизайн и лесното ориентиране на него, ще накарат потребителите ви да се връщат отново и отново.

3.Responsive дизайн

За никого не е тайна, че по-голямата част от времето, което потребителите прекарват в Интернет е през мобилните им устройства. Въпреки многобройните статистки и факти за това, все още можете да попаднете на много уеб сайтове, които нямат т.нар. responsive дизайн – възможността сайтовете да се показват добре и на мобилни устройства.

Тъй като това е една от най-сериозните грешки, от SEO гледна точка, бихме искали да наблегнем на важността да изберете Sitebuilder платформа, която предлага възможността за responsive дизайн.

Както вече ви споменахме, използвайки нашата платформа ще можете да се възползвате от на 190 шаблона. Всеки един от тях е с responsive дизайн, така че няма да се налага допълнително действие от ваша страна, за да пригодите сайта си за мобилни устройства.

Виж още: Вижте най-впечатляващите уеб дизайни за 2020 г.

4.SEO функционалности

Имайки предвид големия брой сайтове (1.94 милиарда към януари 2019г.), които съществуват, да имате добре изглеждащ уеб сайт не достатъчно, за да изпъкнете над другите. Поради тази причина, Sitebuilder платформите, които предлага SEO инструменти могат да ви дадат предимство пред останалите, що се отнася до показването ви в търсачките.

Виж още: 5 Link Building техники, които със сигурност не използвате

За да дадем това предимство, от което се нуждаят нашите потребители, ние се постарахме да интегрираме SEO инструменти, които ще подобрят ранкинга ви в търсачките. Само с няколко клика ще можете да оптимизирате основни елементи като заглавие, мета описание, ключови думи, URL адрес. Повече информация за това как да оптимизирате съдържанието на сайта си, можете да откриете в нашето ръководство.

5.Персонализиране

Уеб сайтът е основната връзка с вашите потребители, затова се постарайте тя да е уникална. *Добрият Sitebuilder трябва да ви предлага възможности за персонализиране на всеки един аспект от вашия сайт, без това да ви представлява трудност. Много е важно лесно да можете да променяте цветове, да увеличавате размери, да добавяте страници, собствени изображения и бутони. Всичко това ще ви помогне за създаването на уникална онлайн идентичност за вашия бизнес.

Ние много добре разбираме, че всеки бизнес има различни нужди. Затова ICN.Bg Sitebuilder ви дава пълната свобода да променяте всеки един аспект на сайта си. Отново са ви нужни само няколко клика, с които да промените цветовете, да разместите елементите или да добавите ваша снимка. Всичко, от което се нуждаете, за да направите преживяването на потребителите ви незабравимо.

6.Добавяне на социални мрежи

Социалните мрежи са от изключителна важност за промотирането на съдържанието, което публикувате на сайта си. Също така, бихте искали доволните ви потребители да могат да ви последват в социалните мрежи и да имат възможност да споделят статии, които им харесват. Затова е добре да използвате платформа, която ви позволява да добавите директна връзка към различните ви профили.

С ICN.Bg Sitebuilder не се изисква много, за да вкарате бизнес профилите си в социалните мрежи на сайта ви. Повече от шаблоните ни имат вече добавени такива бутони, като от вас се изисква само да добавите нужните URL адреси. С Drag&Drop функцията можете да ги поставите, където решите на вашата страница, така че потребителите ви да ги откриват лесно.

7.Допълнителни ресурси

Въпреки че идеята на Sitebuilder платформите е да могат да бъдат използвани с лекота и без необходимост от задълбочени познания в сферата на уеб дизайна, е добре да можете да разчитате на помощни ресурси. Уверете се, че Sitebuilder-а, който ще използвате, предлага помощни статии и видеа, за да можете да се възползвате максимално от възможностите, които ви дава платформата.

Ако срещнете каквато и да е трудност с използването на ICN.Bg Sitebuilder, винаги можете да потърсите отговори в нашето подробно ръководство. Помощната ни статия съдържа подробно описани всички процеси, като започнем от как да изберете шаблон до публикуване на новия ви сайт.

8. Безплатен хостинг

С всеки избор на Sitebuilder план получавате и безплатен бърз и сигурен хостинг от ICN.Bg.

9.Достъпна цена

На последно място, но не и по важност, е достъпната цена на услугата. Съветваме ви да прецените добре бюджета, който сте готови да отделите за създаването на вашия уеб сайт. Обърнете внимание на допълнителните услуги, като хостинг, дисково пространство и брой подстраници, защото с течение на времето сайтът ви ще расте и ще имате нужда от повече ресурси, за да отговорите на нуждите на вашите клиенти. Помислете добре над краткросрочните си цели, както и над дългосрочните планове на вашия бизнес.

Всички планове на ICN.Bg Sitbuilder можете да откриете на нашата страница.

Накратко: Използването на Sitebuilder е един от най-удобните начини за създаване на сайт, без да имате технически познания или висок бюджет. Платформата, която изберете, е добре да бъде лесна за използване и достъпна като цена. Големият брой шаблони и възможността за персонализиране на сайта ви е важен за създаването на уникален сайт. Задължително е сайтът ви да е с responsive дизайн и да е SEO оптимизиран, за да имате висок ранкинг в търсачките. Sitbuilder платформата, която използвате, трябва да ви позволява да добавяте директна връзка към вашите профили в социалните мрежи, така вашите потребители ще могат да следят съдържанието, което публикувате.

Голяма част от бъдещите ви клиенти ще се сблъскат за пръв път с предлаганите от вас продукти и услуги именно на сайта ви. Затова е важно да се отнесете сериозно към избора на Sitebuilder платформа, която ще ви позволи да създадете възможно най-добрия уеб сайт. С ICN.Bg Sitebuilder ще имате тази възможност! Затова не губете повече време, защото присъствието ви онлайн е от изключително значение за бъдещите успехи на бизнеса ви!

За да можем да ви информираме за още от нашите актуални предложения в помощ на вашия онлайн бизнес, можете да се абонирате за нашия месечен бюлетин.

Етикети: #sitebuilder #icnbgsitebuilder #responsive-design #hosting #хостинг #icnbg

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе