Начало > ICN.Bg Блог > Полезно > VPS vs Managed VPS – Какво да изберем?

VPS vs Managed VPS – Какво да изберем?

VPS vs Managed VPS – Какво да изберем?

| Полезно

VPS хостингът е едно от най-добрите хостинг решения на пазара за всяка една компания, която иска да доставя надеждно своите услуги посредством Мрежата. Но дали да изберете стандартен VPS или да не се възползвате от управляема виртуална услуга. Разберете в статията ни!

Защо да изберете SSD VPS on the Cloud?

Преди да започнем с това коя виртуална услуга е по-полезна за вас, е добре да се запознаете с това защо винаги трябва да проверите каква е технологията, която е в основата на вашия нов VPS хостинг. Като всяка виртуална машина, VPS-ът разчита много на хардуера, който стои отдолу. Ако имате нужда от повече производителност и повече IOPs, ви препоръчваме да изберете надеждна инфраструктура изцяло на NVMe SSD дискове. От друга страна, ако искате максимално достъпна виртуална среда с 99.99% uptime и гарантирани ресурси, изберете VPS върху Cloud оборудване, като така ще се възползвате от предимствата и на двата вида хостинг – бързина, ефективност, мощен хардуер, резервираност на данните, като в същото време цената и ресурсите са фиксирани на месец. Често компаниите избират VPS хостинг услуга, тъй като превишават ресурсите си на Споделен хостинг и WordPress хостинг. Бизнесът им расте и тези услуги не могат да удовлетворят нарастващите им нужди.

Защо да изберете SSD VPS on the Cloud от ICN.Bg?

Специализираната NVMe SSD Cloud инфраструктура, предоставена от хостинг компания ICN.Bg, ви дава повече от всяка друга хостинг среда. Разполагате с мощни NVMe SSD дискове в RAID10/RAID1+0 масив, с което се гарантира, че данните са защитени дори при хардуерен проблем. В случай на технически казус, информацията се мигрира автоматично, за да могат вашите услуги да работят безпроблемно и без прекъсване. Също така разполагате с удобен панел за управление, с който да менажирате лесно виртуалните си машини и който можете да използвате през уеб и мобилно приложение. Системата е специализирана и отговаря за мощността на VPS платформата, като ви предоставя гарантиран ресурс. Въпреки че VPS хостингът от ICN.Bg използва надеждна Cloud инфраструктура, цената е фиксирана на месец, като така можете да планирате ефективно своя IT бюджет.

Още по темата:

Видео инфографика: NVMe vs SSD vs HDD

SSD VPS или Managed VPS от ICN.Bg?

Тук въпросът, на който трябва да си отговорите е: Как искате да конфигурирате вашата виртуална машина?

Защо да изберете SSD VPS?

Ако искате да правите гъвкави промени по своя VPS, да тествате различни технологии и нямате нужда от други екстри, то за вас е най-удачно да изберете SSD VPS от ICN.Bg. Той дава всичко нужно, за да изградите подходящата хостинг среда за вашия специфичен онлайн проект. Разполага с големи ресурси и мощност, с които да подсигурите ефективната работа на виртуалната си машина. Можете да избирате между Linux и Windows операционна система и да конфигурирате своята машина спрямо предпочитанията си.

Имайте предвид, че изборът на SSD VPS предполага, че разполагате със способен IT екип или имате добри технически познания и административни умения, за да можете ефективно да персонализирате виртуалната среда спрямо нуждите на онлайн проекта си.

Ако приложението или платформата, която искате да изградите, изисква специфична VPS инфраструктура, но не разполагате с опитен технически екип, който да я конфигурира, се свържете с нас за безплатна консултация, за да обсъдим възможностите за вас!

Кога да изберете SSD VPS от ICN.Bg?

  • Бизнесът ви се разраства и изисква допълнително ресурси
  • Разработвате специализирана среда за вашите бизнес системи
  • Изграждате специфична платформа, която изисква конфигурация на средата
  • Разработвате ново приложение с точно дефинирани нужди
  • Искате да разположите своите специфични ERP и CRM системи

Защо да изберете Managed VPS?

Managed VPS от ICN.Bg е най-добрият избор за всеки онлайн бизнес, който търси бързина, сигурност и повече възможности. В него са включени всички екстри, с които един уеб сайт или друг онлайн проект да се развива. Разполагате с предварително инсталирана и готова за конфигурация виртуална машина с високи хостинг ресурси и множество допълнителни екстри.

В услугата са включени по подразбиране: Системна Администрация, Активен Мониторинг, Професионална DDoS защита и ICN.Bg cPanel. ICN.Bg cPanel ви дава достъп до множество полезни функционалности, като WordPress Management, ActiveCache, Malware Detector, ActiveWAF и други, с които да управлявате своя уеб сайт лесно, да го защитавате и оптимизирате само с няколко клика. В услугата Managed VPS by ICN.Bg са включени и до 3 локални бекъп копия на вашата виртуална машина в рамките на пространството, с което разполагате. Отделно можете да се подсигурите с Disaster Recovery и отдалечен бекъп от ICN.Bg.

Основното предимство но Managed VPS by ICN.Bg е професионалната техническа поддръжка, предлагана от нас, която е включена по подразбиране в услугата. Разполагаме с високо квалифициран екип от професионалисти, който ще ви съдейства във всяка ситуация. Проактивният мониторинг ви гарантира, че при възникнал казус, вие ще бъдете уведомени в кратък срок, а ние ще предприемем нужните действия, за да го отстраним своевременно и да гарантираме непрекъснатата работа на вашия онлайн проект.

Можете да разчитате на нашата навременна реакция във всеки момент, особено когато нямате технически персонал, който да се грижи за виртуалните ви машини и да поддържа системите ви.

Кога да изберете Managed VPS by ICN.Bg?

  • Имате малък или средно голям онлайн магазин
  • Сайт, който търпи чести ъпдейти и има нужда техническа администрация
  • Приложение, което има висок трафик и има нужда от постоянен мониторинг

Имате нужда от допълнително съдействие? Свържете се с нас на имейл адрес sales@icn.bg, за да изберем заедно най-доброто хостинг решение за вашия специфичен онлайн проект!

Още по темата:

За какви бизнеси са подходящи SSD VPS плановете на ICN.Bg

VPS vs Cloud vs Dedicated Server

Етикети: #vps #managed-vps #hosting #ssd #ssd-vps #nvme

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе