Начало > ICN.Bg Блог > Полезно > Онлайн комуникационни решения и защо са важна част от вашия бизнес? Уебинарът, който отговори на вашите въпроси.

Онлайн комуникационни решения и защо са важна част от вашия бизнес? Уебинарът, който отговори на вашите въпроси.

(Обновена: ) | Полезно

http://www.youtube.com/watch?v=n6rmd71LHJ8

На 19-ти юли се състоя предпоследният уебинар за летния сезон на тема „Онлайн комуникационни решения: Как да подобрим ефективността и екипността”. Получихте информация за съвременните софтуерни решения и ви помогнахме да изберете най-добрата стратегия, която да имплементирате във вашия бизнес. На уебинара отговорихме на въпросa какво означава терминът Unified Communications Solutions и важната част, която заемат в една съвременна организация. Нашите слушатели разбраха как чрез Unified Communications една организация от 50 човека, за една година може да спести до 4000 работни часа, само чрез подобряване колаборацията в екипа. Чрез единните комуникационни решения всеки бизнес ще има възможността да подобри своята ефективност, сигурност и мобилност, както и да спести разходи от телефония и заплащане на лицензи за софтуерни програми, от които всеки екип има нужда. Една надеждна и сигурна корпоративна услуга, която предлага лесна комуникация и бърз достъп до информация и споделени документи за използване, би подобрила отношенито на служителите към работния процес.

Уебинарът запозна участниците с Unified Communications решението предоставено от ICN.Bg наречено cMailPro . Услугата дава интуитивен уеб-базиран интерфейс за управление и лесен за ползване контролен панел, с който се управляват акаунти. Нашият UCS продукт обединява всички комуникацонни канали в едно: чат, имейл, телефония, календар, обмен на файлове и документи, мобилна синхронизация с други устройства.

Благодарим на слушателите за тяхното участие и въпроси. Гледайки клипа на уебинара в YouTube, ще намерите отговори на въпросите: Как да изберем комуникационното решение, Възможно ли е със cMailPro да се следи работното време на служител и неговата активност, Могат ли да бъдат решенията на cMailPro интегрирани със CRM-системи, Къде се намират данните на cMailPro, фактори формиращи цената на едно Unified Communications решение.

[subox title="Не забравяйте да се включите в предстоящия ни уебинар:" style="soft" boxcolor="#d5d0d0" title_color="#171717"]Wordpress - първи настройки и сигурност на 04.08.2016г. от 14:30 часа в платформата на Webinaria.bg[/su_box]

Ако искате да създадете свой WordPress сайт съвсем сами, но не знаете как да започнете, регистрирайте се тук. Уебинарът има изцяло практическа насоченост и ще ви помогне да разберете всичко, което ви е нужно, за да създадете бързо и ефективно своя първи сайт с Wordpress. Инсталация, конфигурация, настройки за сигурност и оптимизация.

Етикети: #sigurnost #ucs #webinar #uebinar #unified-communications #wordpress

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе