Начало > ICN.Bg Блог > Полезно > Стандартен хостинг план – с включена DDoS защита и по-високи параметри

Стандартен хостинг план – с включена DDoS защита и по-високи параметри

Стандартен хостинг план – с включена DDoS защита и по-високи параметри

(Обновена: ) | Полезно

В кибер пространството има десетки български онлайн портали, магазини, новинарски сайтове и много други големи онлайн проекти, чийто бизнес работи по цял свят. Те представляват мощни платформи с множество посещения дневно, които се индексират добре в търсачките и които имат нужда от повече ресурси, за да отговорят на интереса на потребителите си. За тях ние предвидихме план Стандарт от ICN.Bg, който определя стандарта за най-добра споделена хостинг услуга с най-много включени екстри и най-големи възможности за развитието на всеки онлайн проект. Прочетете в следващите редове как да дадете нови алтернативи за бизнеса си с план Стандарт!

Защо хостинг план Стандарт е перфектния избор за всеки голям проект?

Защото дава нужното пространство, ресурси и допълнителни екстри, които правят онлайн приключението ви по-продуктивно и много по-удобно. С план Стандарт с лекота развивате идеята и бизнеса си, реализирате все повече продажби и придобивате по-голяма разпознаваемост на бранда си. Сайтът ви е винаги онлайн, не се притеснявате от DDoS атаки и легитимните ви потребители безпроблемно се свързват към вашите услуги.

План Стандарт е перфектната среда за вашия онлайн магазин със сравнително големи изисквания, както и за онлайн портали, новинарски и информационни сайтове с интензивна посещаемост и нужда от високо ниво на сигурност.

Защо добавихме безплатна DDoS защита?

DDoS атаките нарастват по честота и големина с всяка изминала година. Жертви на тези кибер опасности най-често стават малки и средни по големина бизнеси, както и големи онлайн платформи като онлайн магазини и големи новинарски сайтове. Много пъти сме говорили за това колко е важно да се вземат навременни мерки и да се защити бизнеса, който използва споделен хостинг за своята онлайн дейност. За нас е важно нашите потребители да се чувстват спокойни и да не се притесняват от последиците на така опасните DDoS атаки. С грижа за вас - нашите клиенти - добавихме към план Стандарт безплатна DDoS защита без да увеличаваме цената!

Включени елементи на уеб хостинг от ICN.Bg

Вземете още повече със Споделен уеб хостинг план Стандарт:

Още повече дисково пространство с плановете на уеб хостинг от ICN.Bg 180 GB SSD и HDD дисково пространство**

Неограничен брой уеб сайтове и трафик с план Стандарт на уеб хостинг от ICN.Bg Неограничен брой уеб сайтове и трафик

Безплатно домейн име с плановете Бизнес и Стандарт на уеб хостинг от ICN.Bg Безплатен домейн

Безплатен IP адрес с плановете Бизнес и Стандарт на уеб хостинг от ICN.Bg Безплатен IP адрес

Безплатна DDoS защита с плановете на уеб хостинг от ICN.Bg Безплатна DDoS защита

х5 сървърна мощ с план Стандарт на уеб хостинг от ICN.Bg х5 сървърна мощ

За кого е подходящ хостинг план Стандарт?

  • За всеки потребител, който развива голям онлайн проект;
  • За всеки потребител, които иска да реализира своята мащабна идея в една защитена онлайн среда;
  • За всеки друг проект, който изисква повече ресурси и специфични екстри;
  • За опитни потребители, които знаят от какви ресурси и екстри имат нужда и откриват правилното решение за своя онлайн проект.

Как план Стандарт подобрява вашето хостинг преживяване?

  • Лесен за управление контролен панел cPanel – ползвате го безплатно и управлявате лесно вашите сайтове, бази данни и имейл акаунти;
  • Бързо инсталиране на SSL сертификат Let’s Encrypt – за да защитите сайт си и да повишите доверието на клиентите си в него.
  • Инсталиране на различни приложения с един клик посредством автоматичния инсталатор на скриптове Softaculous.
  • Архиви, налични за период от 30 дена назад – при възникване на проблем с вашия сайт или платформа, можете лесно да възстановите предишно работещо копие от възможните до 30 броя автоматично направени архивни копия. Изключително полезно и в случаите на хакнат сайт.
  • Безплатна имейл функционалност – за да комуникирате успешно и да сте винаги онлайн.
  • Инструмент WordPress Management от ICN.Bg - за да бъдат управлението и защитата на вашия нов WordPress сайт още по-лесни и удобни.

Споделеният хостинг не е винаги удачен избор за мащабни проекти, като препоръчваме онлайн магазините с десетки хиляди продукти или сайтове за безплатни обяви с милион предложения да изберат cloud хостинг услуги.

В случай че параметрите на план Стандарт са вече недостатъчни за вашите онлайн проекти, можете да се запознаете с нашите предложения за cloud и VPS хостинг услуги от ICN.Bg.

Етикети: #onlajn-platformi #стандарт #развитие-на-бизнеса #biznes #spodelen-hosting #shared-hosting-2

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе