Начало > ICN.Bg Блог > Полезно > За какви бизнеси са подходящи SSD VPS плановете на ICN.Bg

За какви бизнеси са подходящи SSD VPS плановете на ICN.Bg

За какви бизнеси са подходящи SSD VPS плановете на ICN.Bg

(Обновена: ) | Полезно

SSD VPS плановете на ICN.Bg предоставят гъвкавост, мощност и максимална бързина. Като най-оптимизирано хостинг решение на пазара те са подходящи за малки и големи компании във всяка сфера. Вижте повече по-долу!

SSD VPS изцяло върху Cloud

Оптимизираните SSD VPS планове на ICN.Bg са перфектната комбинация от cloud среда с голяма производителност, фиксирана месечна цена и професионално техническо обслужване на световно ниво. С тях можете да разчитате на максимален Uptime, 24/7/365 достъпност, 100% резервираност на данните, повече сигурност и гарантиран ресурс. Разполагате с последно поколение SSD дискове, които дават много по-голяма бързина и обработват много повече едновременни заявки. Разположени са в RAID10 масив, изцяло върху cloud среда, с което можете да сте спокойни, че приложенията и уеб сайтовете ви ще работят във всеки един момент, дори при хардуерен проблем.

Отделно можете да се възползвате и от Managed VPS плановете на ICN.Bg, с които ще имате включени допълнително: Системна Администрация, Денонощен Мониторинг, Професионална DDoS защита, cPanel контролен панел, Локален бекъп, Достъп до WHM панел и Безплатни екстри, като WordPress Management, ActiveCache и ActiveSSL. Managed VPS плановете ни отново са на фиксирана месечна цена, с което можете да планирате лесно своя бюджет за периода.

SSD VPS by ICN.Bg – подходящи за всеки бизнес!

Със SSD VPS плановете от ICN.Bg можете да разчитате на една оптимизирана хостинг среда, в която да развивате на спокойствие онлайн проектите си. Разполагате с достатъчно ресурси, за да дадете силен старт на всеки онлайн магазин и да го развиете в мащабна онлайн платформа с десетки продажби ежедневно. Можете да разположите CMS или CRM система, корпоративен уеб сайт, високо посещаеми блогове или новинарска платформа с висок трафик, които ще имат всички нужни параметри, за да отговорят на натоварването и вашите потребители винаги ще имат достъп до услугите ви. От друга страна цената се определя на месечна база в зависимост от плана и без значение от потреблението ви. Това е изключително удобно за всеки бизнес, който има фиксиран бюджет за IT услуги и иска да планира разходите си за месеца. От наша страна ние ще се погрижим системите ни да са винаги в изправност. Нашият екип от технически професионалисти са на линия 24/7, за да ви съдействат с всеки един казус.

Защо бизнесите избират SSD VPS от ICN.Bg?

Различните бизнеси избират VPS хостинг по различни причини. Когато те преминават на услугата, тe изпитват един или няколко основни проблема, за които се опитват да намерят решение.

Какви са основните проблеми, които бизнесите изпитват с текущата си услуга и заради които те избират VPS хостинг:

 • Недостиг на ресурси;
 • Бавно зареждане на сайт или приложение;
 • Липса на възможност за персонализация на системата;
 • Липса на възможност за конфигуриране на приложенията;
 • Трудно създаване на бекъп архивно копие;
 • Фиксиран месечен бюджет;
 • Висока цена за IT услуги;
 • Липса на мощност на инфраструктурата;
 • Компрометирана сигурност на данните;
 • DDoS атаки;
 • Ограничения на текущата хостинг услуга;
 • и други.

Електронен магазин върху SSD VPS от ICN.Bg

Ние знаем колко е силна конкуренцията при онлайн магазините в България. Затова SSD VPS плановете на ICN.Bg са напълно подходящи за създаване на платформи за електронно пазаруване. Дисковете са с голям капацитет и могат да обработват множество заявки (Iops) едновременно. Така няма да се притеснявате, че в моментите на високо натоварване сайтът ви ще спре да се отваря и ще загубите потенциални клиенти. В случай че ресурсите на плана са ви недостатъчни, можете да ъпгрейднете на по-висок план на SSD VPS. Цената на месец е винаги фиксирана, което ви помага лесно да планирате бюджета си за вашите онлайн дейности. Услугите ви ще се винаги на линия, сайтът ви ще се отваря максимално бързо, ще генерира нови продажби и ще спечелите доверието на потребителите си!

CMS система върху SSD VPS от ICN.Bg

SSD VPS плановете от ICN.Bg са най-доброто хостинг решение за всяка CMS система – WordPress, Magento, Drupal, Jumla и други. Ще имате на разположение достатъчно пространство, за да развивате своя персонален блог, бизнес сайт или друг проект. Няма да изпитвате ограниченията на Споделения уеб хостинг, а ще можете да конфигурирате целия сървър според специфичните нужди на сайта ви.

Специално за любителите на WordPress от ICN.Bg създадохме инструмента WordPress Management, който е включен безплатно в Managed VPS плановете ни. Като най-използвана CMS система в света, WordPress сайтовете са една от най-честите жертви на хакерски атаки всеки ден. С помощта на WordPress Management можете да защитите, оптимизирате и управлявате своя уеб сайт лесно, само с няколко клика. В Managed VPS плановете имате на разположение още множество безплатни екстри и защити – локален бекъп, професионална DDoS защита, инструменти за кеширане и други. Имате възможността да включите бекъп към своя план в рамките на пространството, с което разполагате, за да подсигурите своята система. Така, в случай че промените някой аспект от своя уеб сайт, който не работи така, както искате, можете да върнете предишно архивно копие на своята система само с няколко клика през удобния панел за управление.

Разберете повече за DDoS атаките и последствията от тях в нашия WhitePaper!

CRM, ERP и други бизнес системи, електронни услуги и апликации върху SSD VPS от ICN.Bg

SSD VPS плановете и Cloud хостинг от ICN.Bg са най-подходящото хостинг решение за всяка бизнес информационна система, приложение и софтуер за управление на работните процеси. Те предлагат голяма мощност и продуктивност и могат да бъдат конфигурирани спрямо нуждите на вашата специфична система. Можете да изберете допълнително да включите към своя план отдалечен Backup за съхраняване на множество архивни копия , посредством поблоково копиране на данните и създаване на инкрементални архиви. В случай на проблем, можете да възстановявате отделни файлове, папки или да свалите цялостен архив през удобен уеб базиран интерфейс.

При бизнес системите отново е много подходящо да изберете Managed VPS план от ICN.Bg, тъй като той включва в себе си по подразбиране постоянна DDoS защита, която на база на поведенчески анализ, ефективно митигира всеки опит за спиране на достъпа до вашите приложения. В услугата са включени Системна Администрация и денонощен мониторинг, с които ще си гарантирате, че във всеки един момент работния процес ще продължи нормално. Също така няма да се налага да наемете допълнително екип от технически специалисти и с това ще спестите допълнително средства, които можете да вложите в други бизнес дейности.

Корпоративен сайт върху SSD VPS от ICN.Bg

Много често фирмените сайтове са статични и не изискват високи ресурси, нямат голяма посещаемост и не се налага да търсят решение с голяма производителност. В тези случаи компаниите избират по-евтини хостинг услуги, като Споделен уеб хостинг или WordPress хостинг.

В случаите, когато вашият фирмен сайт е международна платформа, с която обслужвате множество клиенти, съдържа специфични уеб базирани приложения, с които менажирате клиентите си или им давате достъп до някоя ваша услуга или просто страницата ви има високи пикове на едновременни посещения, то трябва да откриете решение, което да отговаря на вашите изисквания.

SSD VPS плановете от ICN.Bg са перфектния избор за корпоративна страница с високи изисквания към инфраструктурата, специфични нужди и необходимост от гарантиран ресурс. Те дават множество възможности за конфигуриране на виртуалната машина и са подходящи за всеки уеб проект. Имат предимствата на Cloud инфраструктурата – специализиран хардуер с мощни дискове в RAID10 масив, с който се гарантира 100% резервираност на данните. С SSD VPS от ICN.Bg разполагате с пълния капацитет на ресурсите, които сте заявили в плана си и можете да конфигурирате свободно своя виртуален сървър спрямо изискванията на вашия корпоративен уеб сайт. В същото време цената е фиксирана на месец и можете да планирате своя бюджет за IT услуги по-ефективно.

Вътрешно фирмен Knowledge Base върху SSD VPS от ICN.Bg

Когато говорим за мащабни онлайн проекти, от които зависи нормалния работен процес във всяка компания, каквито може да са вътрешно фирмените бази с информация, статии и ръководства, то не можем да не изтъкнем най-силното предимство на SSD VPS – максимален Uptime! С негова помощ вашия вътрешно фирмен Knowledge Base ще е винаги достъпен по всяко време. Всички ваши вътрешни структури с данни ще се разполагат на надеждна и подсигурена среда с пълна резервираност на данните. Тъй като SSD VPS от ICN.Bg се разполага изцяло върху Cloud среда, данните са съхранени на сигурно място върху RAID10 дисков масив. Можете да сте спокойни, че вашите информационни бази са защитени и достъпни 24/7.

Свържете се с нас сега, за да обсъдим възможностите на SSD VPS плановете на ICN.Bg за вашия бизнес! Пишете ни на имейл адрес sales@icn.bg, за да получите персонална оферта за вашия нов SSD виртуален сървър!

Етикети: #cloud #hosting #vps-cloud #publiccloud #oblachni-tehnologii #cloud-technologies #vps #ssd-vps #виртуален-сървър #managed-vps #managed-ssd-vps

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе