Начало > ICN.Bg Блог > Полезно > S/MIME сертификати в cMailPro – стъпка напред в сигурността на вашия имейл!

S/MIME сертификати в cMailPro – стъпка напред в сигурността на вашия имейл!

S/MIME сертификати в cMailPro – стъпка напред в сигурността на вашия имейл!

(Обновена: ) | Полезно

cMailPro не е просто имейл... Със своя удобен и лесен за навигация интерфейс, лесно управление на задачи, календар, контакти и споделяне на файлове, мобилна синхронизация и много други вградени функционалности, които улесняват ежедневната работа на всеки офис, няма две мнения, че той е перфектния избор за всеки бизнес. Какво още? cMailPro прави стъпка напред в сигурността със S/MIME криптиране на писмата, които са важни за вас. Прочетете повече за това какво е S/MIME и как лесно можете да го интегрирате във вашия cMailPro имейл.

Знаете ли какво е S/MIME?

S/MIME е електронен имейл сертификат, който се използва, за да се подписват и криптират електронните писма. Когато подпишете вашия имейл използвайки този сертификат, само човекът, на когото сте го изпратили, може да го декриптира и да го прочете. Също така получателят ще бъде сигурен, че писмото не е променено по никакъв начин и негов изпращач е точно този, който е посочен като такъв. По този начин S/MIME сертификатите дават високо ниво на сигурност на вашата имейл комуникация.


smime sender

Защо имате нужда от S/MIME сертификат?

Представете си, че изпращате картичка по пощата. Всички служители на пощата и всеки, който придобие достъп до нея, може да я прочете. По същия начин вашето писмо ще премине през различни сървъри и хората, които имат достъп, придобият неоторизиран достъп до тях или успеят да го прихванат по някакъв начин ще могат да го прочетат. Криптирането на писмата със S/MIME сертификат ще даде слой сигурност върху вашата онлайн комуникация. С мейл сертификат вие може да сте 100% сигурни, че вашето електронно писмо ще бъде сигурно доставено до желаното лице без то да бъде променено и ще гарантира, че то е изпратено от вас.

Как работи S/MIME сертификатът?

S/MIME сертификатите удостоверяват идентичността на реалния изпращач на всеки имейл и в допълнение могат да криптират съдържанието му. Този тип сертификат използва два типа ключове: публичен и частен (public и private). Когато изпращате електронно писмо, S/MIME сертификатът криптира съдържанието на имейла и прикачва публичния ключ. Изпратенето писмо може да бъде декриптирано и прочетено само от този, който притежава частния ключ. Като резултат, дори ако вашият имейл бъде засечен, неговото съдържание няма да може да бъде прочетено. По този начин можете да сте сигурни, че достъп до него ще имате само вие и получателя.

cMailPro - единно комуникационно решение за вашия бизнес с високо ниво на сигурност

cMailPro осигурява най-високо ниво на защита посредством S/MIME сертификати, които подписват съобщението и изпращача. Каквото и устройство да използвате (лаптоп, ултрабук, таблет, смартфон и др.), както и в която и точка на света да се намирате и от където и да четете имейлите си – вашите данни и фирмена информация е достъпна само за вас.

Второ ниво на сигурност в cMailPro!

Освен допълнителното S/MIME криптиране на вашата изходяща комуникация, cMailPro защитава цялата съществуваща информация в пощатата ви, като само и единствено вие имате достъп до нея и тя ще остане криптирана дори за вашия хостинг доставчик. Използвайки единното комуникационно решение cMailPro, вие ще имате 100% гаранция за сигурност и неприкосновеност на цялата ви комуникация. Ще можете да се възползвате от пълно криптиране на вашите чатове, криптирана връзка между сървъра и вашето устройство и между вашия сървър и кореспондиращия сървър.

Трето ниво на сигурност в cMailPrо!

Освен всички други нива на сигурност, cMailPro ви дава възможността да съхранявате вашите данни на собствена инфраструктура - едно предимство, пред което други имейл клиенти значително отстъпват. По този начин вие винаги ще знаете къде се намират вашите пощенски кутии и цялата информация в тях.

Какво още?

**cMailPro позволява интегрирането на[ActiveAuth - two-factor authentication иновативно и напълно безплатно решение за повишаване на сигуността на вашите акаунти**. Приложението, което от екипа на ICN.Bg създадохме за всички онлайн потребители, е лесен и удобен начин за защита на личните данни. Използвайте ActiveAuth за вашите log-in форми, за да се защитите от подслушване на пароли и хакерска атака. ActiveAuth се интегрира лесно с единното комуникационно решение cMailPro и по този начин позволява да добавите нов слой сигурност към вашата пощенска кутия.

Ползвайте cMailPro и се възползвайте от множеството функционалности, с които високотехнологичното софтуерно решение ще улесни и ще подобри всекидневната ви работа!

Етикети: #sigurnost #edinno-komunikatsionno-reshenie #smime #e-mail #activeauth #komunikatsiya #cmail-pro #kriptirane

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе