Начало > ICN.Bg Блог > Полезно > Безплатните екстри, от които се възползват клиентите на Споделен хостинг на ICN.Bg

Безплатните екстри, от които се възползват клиентите на Споделен хостинг на ICN.Bg

Безплатните екстри, от които се възползват клиентите на Споделен хостинг на ICN.Bg

(Обновена: ) | Полезно

За нас от хостинг компания ICN.Bg винаги е било и продължава да бъде приоритет да предлагаме най-добрите хостинг услуги за нашите клиенти. Затова добавихме набор от безплатни екстри към всичките ни планове на Споделен хостинг, за да направим вашето хостинг преживяване още по-добро.

Ние вярваме, че зад качествения, сигурен и надежден хостинг, стоят набор от правилно комбинирани екстри.

Всички екстри, които ще получите в пакет с вашия споделен хостинг, представени в една статия:

Безплатен домейн

Избирайки да закупите Стандартен или Бизнес хостинг план за срок от 1 + година, вие автоматично получавате и безплатен домейн за същия период от време. Имате възможност да изберете най-подходящото домейн име с разширение .com, .net, .eu, .info, .org.

Безплатен SSL

Като наш клиент вашия сайт ще бъде защитен като инсталирате напълно безплатни SSL сертификати от типа Domain Validation – Let’s Encrypt и AutoSSL Comodo, които ще откриете като опция във вашия контролен панел във всеки един от споделените ни хостинг планове. И двата сертификата се активират само с няколко клика на мишката. Наличието на SSL сертификат на вашия сайт защитава информацията, която предоставят потребителите ви , подобрява цялостното представяне и показването в търсачките.

Повече информация за Let’s Encrypt и AutoSSL Comodo можете да откриете в следната статия.

Вижте как SSL сертификата защитава потребителите на сайта ви от нашето видео.

Безплатна DDoS защита

Наш основен приоритет винаги е бил сигурността на нашите клиенти, затова като потребител на Споделен хостинг план получавате безплатна DDoS защита. Radware DefensePro е оборудване от последно поколение, което ви гарантира 99.99% защита от DDoS атаки целящи да изразходят вашите хостинг ресурси, атаки към логин страници, CDN и SSL-базирани flood атаки. Технологията ви предпазва както на мрежово ниво, така и на ниво приложение, което ви гарантира непрестанна работа на вашия сайт дори и при мащабни атаки.

Посетете нашата статия, за да научите какво представляват DDoS атаките и какви опасности крият за сайта ви.

WordPress Management

WordPress Management е инструмент, който съдържа 10 функционалности, които ще направят управлението на вашата инсталация, бързо и лесно. Можете да откриете инструмента във вашия cPanel контролен панел. Защитите, оптимизирате и актуализирате вашия Wordpress сайт с няколко клика.

Повече за WordPress Management можете да прочетете в нашата статия.

Вижте как лесно да използвате WordPress функционалностите в нашия YouTube канал.

Безплатен Sitebuilder

ICN.Bg Sitebuilder е платформа с помощта, на която всеки може да създаде собствен уеб сайт без никакви технически познания. Платформата съдържа над 190 готови шаблона, от които можете да изберете своята уникална идентичност и да добавите различните елементи на сайта си само с няколко клика, благодарение на Drag&Drop функцията.

Гледайте видеото ICN.Bg Sitebuilder Demo, за да се убедите колко лесно е да създадете уеб сайт.

ActiveCache за по-бърз сайт

АctiveCache е напълно безплатен кеширащ инструмент, който можете да откриете във вашия cPanel контролен панел. Инструментът ви предоставя възможността да активирате една от двете кещиращи технологии Memcached или Redis, като двете предоставят различни оптимизации за подобряването на представянето на сайта ви. Използвайки кеширащи инструменти вие ще увеличите скоростта на зареждане, което от своя страна води до по-добро потребителското преживяване и по-висок ранкинг в търсачките.

Вижте повече за това как ActiveCache ще оптимизира представянето на сайта ви.

CloudFlare и Railgun

Безплатната услуга CloudFlare е мрежа за доставяне на съдържание, която ще направи зареждането на сайта ви в пъти по-бързо. Така вашите потребители ще могат да достъпят вашите продукти и услуги светкавично и безпроблемно!

Какво е CloudFlare разберете на нашия сайт.

30 дневни Backup копия

Задължителна част от поддържането и управлението на един уеб сайт е редовното създаване на бекъп на файловете, в случай на непредвидени ситуации. Със споделен хостинг от ICN.Bg ще ви бъдат предоставени до 30 уникални бекъп копия, които можете да откриете директно във вашия cPanel контролен панел. Благодарение на специализирания R1Soft софтуер, който използваме, можете да възстановите сайта си от момента, в който пожелаете.

Научете повече за R1Soft и къде да откриете своите копия!

Softaculous Auto Installer

Softaculous е автоматичен инсталатор, който ви позволява да инсталирате над 400 уеб приложения, директно от вашия контролен панел. Това ще ви спести много време в инсталирането на различни скриптове като Wordpress, Joomla, Magento, OpenCart, Drupal и много други, с които лесно можете да създадете собствен блог, онлайн магазин или сайт.

Разберете как да се възползвате от Softaculous и какви предимства крие неговото използване!

Безплатна миграция

Преместването на вашия сайт не е нужно да е тежка задача. Нашият Friendly Geeks екип ще се заеме с всичко свързано с мигрирането на уеб сайта ви. Ако вече сте платили в друга хостинг компания – няма проблем! Ние ще откупим оставащия ви период веднага!

Защо да мигрирам сайта си в ICN.Bg?!

Дайте светкавичен старт на вашия онлайн проект с хостинг план от ICN.Bg и всички включени екстри!

Етикети: #free-extras #безплатни-екстри #хостинг #споделен-хостинг #hosting #shared-hosting #domain #домейн #sitebuilder

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе