Начало > ICN.Bg Блог > Полезно > Икономичен план – Улови най-доброто предложение за споделен хостинг!

Икономичен план – Улови най-доброто предложение за споделен хостинг!

Икономичен план – Улови най-доброто предложение за споделен хостинг!

(Обновена: ) | Полезно

План Икономичен на ICN.Bg е най-свежия избор за всеки потребител с напреднали познания в хостинг технологиите и дава възможността да тествате и пускате в действие своите нови онлайн проекти с лекота. С най-добро съотношение цена-качество-ресурси, този план разкрива нови възможности за вас да създавате, тествате и реализирате вашите нови бизнес идеи. Прочетете защо да се възползвате от най-добрата ни оферта на споделен хостинг.

Защо план Икономичен е най-доброто ни предложение?

Докато Ултима хостинг план се препоръчва за стартиращи уеб сайтове и статични страници с малко посещения, план Икономичен хостинг план дава нужното пространство и ресурси да се чувствате комфортно в рамките на вашия хостинг акаунт. Разполагате с възможността да качвате повече от един сайт и да съхранявате всички ваши бази данни и пощи на едно място. Можете да инсталирате готови скриптове с помощта на автоматичния инсталатор на приложения Softaculous, ще можете да хоствате до 25 домейна на един хостинг акаунт и ще разполагате с достатъчно ресурси да изпитате, анализирате и контролирате изпълнението на вашите проекти в надеждна и подсигурена онлайн среда.

Защо план Икономичен е с най-добро съотношение цена-качество-ресурси?

Защото с най-малко средства, които сте определили като разход за съхраняването и реализирането на вашите проекти онлайн, вие ще можете да започнете вашето хостинг приключение с един ударен набор от ресурси. В допълнение с високото качество на хостинг услугата, което се стараем да поддържаме винаги съответно последните световни технологични иновации и с грижа към нашите клиенти, хостинг план Икономичен отговаря на изискванията на всеки развиващ се онлайн проект.

infografika-vkl

Вземете още повече със Споделен хостинг план Икономичен: servers-red1-icon1

50 GB SSD и HDD

дисково пространство | WWW-red2-icon2

25 броя

уеб сайтове
| download-transfer-red1-icon4

Неограничен

трафик | icon-server-power1

х2 сървърна мощ|

За кого е подходящ хостинг план Икономичен?

 • За всеки потребител с ограничени средства за стартирането на нов онлайн проект
 • За всеки потребител, който иска да развие един стартиращ онлайн проект с малки изисквания, потребление и нужди;
 • За всеки потребител, който поддържа повече от един проект;
 • За малки организации с презентационни сайтове на техните продукти и услуги и служебна поща на един хостинг акаунт;
 • За всеки потребител, който иска да изпита, анализира и контролира изпълнението на своите проекти в надеждна и подсигурена онлайн среда;
 • Подходящ за малки блогове и CMS платформи с ниско посещение и без големи изисквания към ресурсите.

Как план Икономичен ще улесни и помогне в развитието на всеки стартиращ проект:

 • Лесен за управление контролен панел cPanel – ползвате го безплатно и управлявате лесно вашите сайтове, бази данни и имейл акаунти;
 • Бърз за инсталиране SSL сертификат Let’s Encrypt – за да защитите сайта си и да повишите доверието на клиентите си към него.
 • Инсталиране на различни приложения с един клик посредством автоматичния инсталатор на скриптове Softaculous.
 • Архиви, налични за период от 30 дена назад – при възникване на проблем с вашия сайт или платформа, можете лесно да възстановите предишно работещо копие от възможните до 30 броя автоматично направени бекъп копия. Изключително полезно и в случаите на хакнат сайт.
 • Безплатна имейл функционалност – за да комуникирате успешно и да сте винаги онлайн.
 • WordPress Manager - за да бъдат управлението и защитата на вашия нов WordPress сайт още по-лесни и удобни.
 • Лесен ъпгрейд към по-висок план – без да се налага да местите файлове или да извършвате каквито и да е действия, вие можете лесно да мигрирате към по-висок план с повече ресурси само с няколко клика.

Започнете своето онлайн приключение с най-доброто хостинг предложение от ICN.Bg и план Икономичен! Тествайте, развивайте и разширявайте вашите нови бизнес идеи с подкрепата и съдействието на нашия екип от специалисти. Ние ще сме до вас, когато проектите ви се разраснат и ще ви осигурим всички нужни ресурси, за да може те безпроблемно да еволюират в мащабни онлайн платформи.

Ако имате нужда от повече ресурси и искате да се възползвате от безплатни собствени IP адрес и домейн и да разполагате неограничен брой сайтове, можете лесно да ъпгрейднете към план Бизнес с цели 65 GB дисково пространство на SSD и HDD.

Повече за видовете хостинг и как да изберете правилния, можете да видите тук:

ICN.Bg Ресурси: Какво е хостинг

Етикети: #cms #domejn #sajt #hosting #икономичен #spodelen-hosting #ssl

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе