Начало > ICN.Bg Блог > Полезно > Бизнес хостинг план – подходящ за всеки онлайн проект!

Бизнес хостинг план – подходящ за всеки онлайн проект!

Бизнес хостинг план – подходящ за всеки онлайн проект!

(Обновена: ) | Полезно

Ние знаем колко е трудно да стартираш един собствен онлайн бизнес. Конкуренцията е голяма, възможностите ограничени, нямате опит и средства, а планът в главата ви все още не е напълно разработен. Но ние сме подготвили правилното хостинг решение за вашия стартиращ онлайн проект – хостинг план Бизнес от ICN.Bg, чиито ресурси изцяло ще отговорят на първоначалните ви нужди и без притеснение от цената и нарастващите изисквания, вие ще можете да управлявате безпроблемно бизнеса си в една надеждна и подсигурена среда. Прочетете в следващите редове как да стартирате бизнес проекта си с план Бизнес!

Защо Бизнес хостинг план е перфектния избор за всеки стартиращ онлайн бизнес?

Защото предоставя нужното пространство, ресурси и възможности да дадете силен старт на вашия нов бизнес! Създайте първия си онлайн магазин, CMS платформа, като Opencart, Woocomerce или Magento или друг мащабен онлайн проект. Можете да разположите сайтове с голяма посещаемост и обемни бази данни. С план Бизнес разкривате нови възможности за това да направите бизнес проекта си видим и разпознаваем в интернет пространството. Ще откриете колко е лесно да развиете една идея от нулата, да добиете популярност и да генерирате първите си продажби.

С помощта на автоматичния инсталатор на скриптове Softaculous можете с един клик да стартирате вашето ново бизнес приключение и да инсталирате над 400 скрипта директно през вашия cPanel акаунт. Ще можете да хоствате неограничен брой уебсайтове в рамките на 65GB дисковото пространство, което е осигурено от плана и ще разполагате с достатъчно ресурси, за да можете да изпитате, анализирате и контролирате изпълнението на всички ваши проекти в надеждна и подсигурена онлайн среда.

Включени елементи на уеб хостинг от ICN.Bg

Вземете още повече със Споделен хостинг план Бизнес:

Още повече дисково пространство с плановете на уеб хостинг от ICN.Bg 65 GB SSD и HDD дисково пространство

Неограничен брой уеб сайтове и трафик с плановете на уеб хостинг от ICN.Bg Неограничен брой уеб сайтове

Неограничен трафик с плановете на уеб хостинг от ICN.Bg Неограничен трафик

Безплатно домейн име с плановете Бизнес и Стандарт на уеб хостинг от ICN.Bg Безплатен домейн

Безплатен IP адрес с плановете Бизнес и Стандарт на уеб хостинг от ICN.Bg Безплатен IP адрес

х3 сървърна мощ с план Бизнес на уеб хостинг от ICN.Bg х3 сървърна мощ|

За кого е подходящ хостинг план Бизнес?

 • За всеки, който иска да стартира своя онлайн бизнес;
 • За всеки, който има онлайн магазин или CMS платформа с висока посещаемост;
 • За всеки друг проект, който изисква повече ресурси;
 • За всеки потребител, който иска да използва висококачествена хостинг услуга специално предназначена за бизнеса.

Как план Бизнес улеснява реализирането на вашия бизнес проект:

 • Лесен за управление контролен панел cPanel – ползвате го безплатно и управлявате лесно вашите сайтове, бази данни и имейл акаунти;
 • Бърз за инсталиране SSL сертификат Let’s Encrypt – за да защитите сайта си и да повишите доверието на клиентите си в него.
 • Инсталиране на различни приложения с един клик посредством автоматичния инсталатор на скриптове Softaculous.
 • Архиви, налични за период от 30 дена назад – при възникване на проблем с вашия сайт или платформа, можете лесно да възстановите предишно работещо копие от възможните 30 броя автоматично направени архивни копия. Изключително полезно и в случаите на хакнат сайт.
 • Безплатна имейл функционалност – за да комуникирате успешно и да сте винаги онлайн.
 • Безплатен инструмент WordPress Manager от ICN.Bg - за да бъдат управлението и защитата на вашия нов WordPress сайт още по-лесни и удобни.
 • Лесен ъпгрейд към по-висок споделен хостинг– без да се налага да местите файлове или да извършвате каквито и да е действия, вие можете лесно да мигрирате към по-висок план с повече ресурси само с няколко клика.

Развийте своя мащабен онлайн проект с хостинг план Бизнес! Ако имате нужда от повече ресурси и искате да се възползвате от безплатна DDoS защита, можете лесно да ъпгрейднете към споделен хостинг план Стандарт с цели 180 GB дисково пространство на SSD и HDD.

Повече за видовете хостинг и как да изберете правилния, можете да видите тук:

ICN.Bg Ресурси: Какво е хостинг (web hosting)

Етикети: #cms #biznes-plan #business #softaculous #domejn #sajt #hosting #biznes #resursi #старт-на-бизнеса #ssd #ssl #business

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе