Начало > ICN.Bg Блог > Полезно > cMailPro: Професионалното имейл решение (Corporate Mail for Professionals) - Видео

cMailPro: Професионалното имейл решение (Corporate Mail for Professionals) - Видео

cMailPro: Професионалното имейл решение (Corporate Mail for Professionals) - Видео

(Обновена: ) | Полезно

Искате ли софтуер, с който да управлявате лесно и бързо своята бизнес комуникация от едно място? Вече няма да се налага да използвате една програма за вътрешна комуникация с вашите колеги, друга за изпращане на бизнес оферти към клиенти и партньори, и трета за споделяне на файлове.

cMailPro е професионално имейл решение, което обединява в себе си множество функционалности, които ви позволяват да управлявате цялата бизнес комуникация от едно място.

cmailpro1

Едно от основните предимства на cMailPro е цялостната защита на вашата чат и имейл кореспонденция, файлове и контакти.

cmailpro2

Професионалното имейл решение от ICN.Bg ви позволява да синхронизирате всичките си имейли, контакти, споделени файлове и календари между различните ви устройства, което прави управлението на различните процеси на вашата комуникация възможна от всяка точка на света.

Повече за предимствата на cMailPro и какви ползи ще донесе за бизнеса ви, можете да разберете като гледате нашето видео:

Ако желаете да получавате още подобни интересни и полезни видеа от ICN.Bg, абонирайте се за нашия месечен бюлетин. В него ще откриете допълнителни материали, както и промоционални предложения, от които първи ще можете да се възползвате.

Етикети: #cmailpro #email #hosting #хостинг #video #видео

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе