Начало > ICN.Bg Блог > Полезно > cMailPro съхранение и споделяне на файлове

cMailPro съхранение и споделяне на файлове

cMailPro съхранение и споделяне на файлове

(Обновена: ) | Полезно

Поредният имейл към презокеанския ви партньор и поредната корекция на офертата към него... След това конферентен разговор с колегата ви, който е в командировка в Германия, за да обсъдите отново гореспоменатата оферта и да направите трета поредна корекция по нея... Работата по новия ви проект се забавя поради синхронизиране на промените с всеки заинтересован. cMailPro ви предлага решение, което ще ви спести време и усилия и ще ви даде възможност да колаборирате с вашите колеги независимо от локацията ви.

cMailPro ви позволява да споделяте файлове от всяка точка на света. Запазвате всички важни файлове и ги споделете с колегите от вашия екип, независимо къде се намирате. Всички документи, имейли, презентации и др. се запазват в сигурна cloud среда, за да можете да ги достъпвате от всякъде, през всяко устройство и мрежа. Споделянето и съхранението на файловете се базира на широко разпространения и стандартен протокол WebDav. Протокол за управление на файлове под всяка операционна система. Посредством Webdav имате възможност да монтирате ваш file sharing като устройство/логически дял на вашия персонален компютър. Благодарение на WebDav няколко потребителя, намиращи се в различни локации, могат да достъпват документ в единна сървърна среда.

blog-image-size-backup

Със cMailPro може да организирате групи и да и зададете специфични права на достъп, за да сте сигурни, че файловете са достъпни само за вашите колеги например. В облака може да съхранявате както индивидуални папки и файлове, до които имате достъп само вие, така и общи папки, споделени с всички ваши контакти.

Съхранението и споделянето на файловете в облак е подходящо решение както за малкия и среден бизнес, така и за големите компании. cMailPro предлага съчетаниe между удобството на облачните услуги и сигурен и бърз мейл, позволявайки ви да се възползвате от предимствата и на двете услуги.

Етикети: #obedineno-komunikatsionno-reshenie #spodelyane-na-fajlove #webdav #file-storage #sahranenie-na-fajlove #imejli #cloud #file-sharing #cmailpro

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе