Начало > ICN.Bg Блог > Полезно > cMailPro: Колко е важно да използвате професионален мейл за своя бизнес

cMailPro: Колко е важно да използвате професионален мейл за своя бизнес

cMailPro: Колко е важно да използвате професионален мейл за своя бизнес

Полезно

Важно е всеки бизнес да разполага с надеждна имейл услуга, която да подсигури комуникацията.

Общуването между служители, клиенти и партньори става все по-интензивно и се случва предимно онлайн, като включва обмяната на чувствителни лични данни, документи и други файлове. Затова и управлението на тази комуникация e от изключителна важност за всяка компания.

Защо да използвате професионален имейл за своя бизнес?

Защитени данни, гъвкава услуга, лесна интеграция, мобилно управление, календар, спам защита са само част от функционалностите, от които едва ли бихте искали да се лишите, когато планирате своята бизнес комуникация. Затова се доверете на професионална услуга, с която ще се възползвате от следните основни предимства:

Собствен домейн

За да създадете добър имидж пред своите партньори, добре е да се свържете с тях чрез домейна на вашия бизнес. Избягвайте популярните имейл услуги, които са достъпни безплатно за всички Интернет потребители, но не предлагат персонализиране на домейна.

Вашите клиенти със сигурност ще забележат, ако общувате с тях от имейл адрес yourbusiness@gmail.com вместо от office@yourbusiness.com. Ако искате да покажете професионално отношение, не може да си позволите комуникация от името на компанията ви, която да излиза от домейн различен от домейна на сайта ви.

Сигурна комуникация

Цялата информация, която преминава през мейла ви, е криптирана, т.е. вашите имейли, разговори, съобщения, файлове и контакти са напълно защитени от кражба. Така ще си гарантирате, че секретната вътрешна информация, както и чувствителните потребителски данни ще бъдат защитени и достъпни само за вас.

Криптиран чат

Най-разпространените сред потребителите приложения и програми за чат общуване невинаги са най-подходящите за бизнеса. Това, от което компаниите се нуждаят, е лесен за използване канал за комуникация между всички служители, възможност за споделяне на файлове, организиране на отделни групи и конферентни чатове, чат на живо с клиенти и пълна криптация на цялата тази информация.

Мобилно управление

Професионалния Бизнес мейл , позволява синхронизацията на всяко едно ваше мобилно устройство със сървъра, на който използвате услугата. По този начин можете да управлявате цялата си комуникация, контакти и файлове от разстояние през всички устройства, свързани с вашия акаунт. Можете да заложите и определено Device ID, за да дадете достъп до акаунта само на едно или няколко конкретни устройства, което ще ви осигури допълнително ниво на защита.

Научи повече за професионалното мейл решение cMailPro

Виж повече

Календар

Тази възможност ще ви позволи да планирате всички свои предстоящи събития, срещи и задачи. Ще можете да изпращате покани за организираните от вас мероприятия до всеки свой служител, клиент или партньор, както и да споделяте своите календари. Опцията е напълно съвместима с всички видове устройства и позволява на потребителите да създадат свой to-do list, с който да организират по-добре своите задачи.

Уебмейл

Задължително е вашата бизнес мейл услуга да разполага с уеб базиран мейл, за да имате достъп до своята електронна поща от всяка точка на света директно през своя интернет браузър. Така не се налага да инсталирате допълнителни софтуери и приложения, както и да правите сложни конфигурации, за да използвате услугата.

Лесно управление и споделяне на файлове

Без значение от вашата локация и устройството, което използвате, тази функционалност ще ви даде възможност да запазвате своите файлове и да ги споделяте със своя екип по всяко време. както и възможността да продължите работата си по тях от друго устройство или местоположение.

Координация на работния процес

С някои от професионалните имейл услуги ще получите и възможност за по-добра организация на вашия екип и на задачите, с които трябва да се заемете. Ще можете да споделяте календари, да насрочвате срещи, да провеждате онлайн видео разговори, да работите едновременно върху споделени файлове и други.

Свържи се с нас и ние ще ти помогнем да откриеш най-подходящото имейл решение за твоя бизнес!

Свържи се

Лесно управление на комуникацията

Възползвайте се от решение, с което ще улесните управлението на входящата си комуникация. Създайте и настроите пощенски кутии от типа office@yourbusiness.com, sales@yourbusiness.com, somebody@yourbusiness.com и др, за да насочите всички имейли към точния човек или отдел във вашата компания.

Бизнес мейл услугата cMailPro ви предоставя и още много екстри, които ще осигурят безпроблемната работа и ефективната комуникация на вашия екип:

  • Email пренасочване
  • Спам защита
  • Антивирусна защита
  • Автоматичен отговор на съобщения
  • Архивиране на комуникацията
  • Управление на контактите
  • Удобен и лесен за работа интерфейс
  • Брандиран уебмейл с вашата идентичност
  • Интеграция със cPanel
  • Съхранение на ваш собствен сървър или на такъв на ICN.Bg

Всичко това ще откриете в cMailPro, който се нарежда сред най-ефективните UCaaS (Unified Communication as a Service) решения от този вид.

Вижте още: cMailPro с още по-добра защита от спам с помощта на технологията SpamExperts

Защо да използвате cMailPro?

cMailPro не е обикновена бизнес мейл услуга, защото обединява много повече елементи, необходими за ефективната комуникация и управление на бизнес процесите в организацията. Можете да го използвате с всички популярни имейл клиенти, с които вече сте свикнали да работите.

Вижте още: Големите бизнеси, които успешно използват cMailPro

Cloud базираната услуга cMailPro се реализира успешно и на международния пазар, след като бе избрана от африканската IT компания Sudatel а през 2017г. бе успешно интегрирана и в системите на още два чуждестранни телекомаТелекома на Шри-Ланка и Националния Телеком на Мавриций. cMailPro можете да използвате като самостоятелен корпоративен мейл или като част от споделения си хостинг план в ICN.Bg.

В тази статия ви показахме колко е важно да разполагате с бизнес мейл услуга, за да улесните работния процес и комуникацията в своята компания. Представихме ви и решението cMailPro, което е подходящо за всякакъв вид бизнеси заради своята гъвкавост и функционалности.

Етикети: #hosting #icnbg #cmailpro #domains #online-business #хостинг #business-email

Абонирай се за бюлетина ни!

Получавай първи най-актуалната и полезна информация за твоя онлайн бизнес!

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе