Начало > ICN.Bg Блог > Полезно > cМailPro - единно комуникационно решение за вашите нужди

cМailPro - единно комуникационно решение за вашите нужди

cМailPro - единно комуникационно решение за вашите нужди

(Обновена: ) | Полезно

Днес даваме старт на най-новата ни услуга cMailPro! Eдинно комуникационно решение за първи път в България само от хостинг компания ICN.Bg.

Какви са функционалностите на бизнес имейла cMailPro, каква стойност ще ви донесе, както и как ще улесни и оптимизира комуникационния процес на вашата компания, можете да прочетете тук!

cmailpro and functionalities

Какво представлява cMailPro?

cMailPro e единно комуникационно решение, което предлага надеждна имейл услуга, уебмейл, календар, чат, управление на контактите, съхранение и споделяне на файлове и документи. Иновативната услуга е разработена от ICN.Bg, съвместно с американската компания Communigate Systems – лидер в областта на телекомуникационните услуги. Продуктът се стреми да подсигури цялостно комуникационните нужди на всеки бизнес. cMailPro е последно поколение софтуерно решение, което е първото по рода си напълно интегрирано в cPanel – най-използваният панел за управление на уеб хостинг акаунти, използван от хиляди компании и потребители по цял свят. Контролният панел, с който работят и всички наши потребители.

Какви функционалности има cMailPro?

Ние разбираме колко важна и необходима е имейл комуникацията за всяка една компания. Независимо колко голяма е компанията ви, всеки бизнес търси оптималната стратегия за успех и ефективност, редуциране на разходите, увеличаване на печалбите си и броя клиенти. В динамичната и непрестанно променяща се бизнес среда, ефективната, надеждна и бърза имейл комуникация е от огромно значение.

Ефективната комуникация е решаваща за успеха и растежа на вашия бизнес. Бързина, сигурност и надеждност на комуникацията са и основните предимства, които cMail Pro ви предлага.

Имейл

cmailpro-pronto

Сигурен и бърз имейл с възможност да използвате имейл клиент по ваш избор. Имейл архив, мобилна синхронизация, криптиране на съдържанието на вашите имейли. Използвайки cMail Pro, вие имате възможност да:

 • използвате имейл клиент по ваш избор
 • възползвате се от предимствата на HTML5
 • криптиране на имейлите посредством s/MIME сертификати
 • имейл архив
 • имейл пренасочване, автоматични отговори и всички други функции, които използвате ежедневно
 • брандирате уебмейла си с вашата корпоративна идентичност – вашето лого, цветове и идентичност
 • мобилен достъп и синхронизация – имате достъп до мейла си от всяка точка по света, а в допълнение можете да се възползвате и от push нотификации
 • дисково пространство в облака, достъпно от всяко устройство

Уебмейл

cmailpro-webmail-chat-new

Уеб базираният имейл, който cMailPro ви предлага, ви дава възможност да достъпите имейла си от всяка точка на света – независимо дали сте на бизнес пътуване, конференция или почивка. По всяко време можете да следите прогреса по вашите проекти, задачи или бизнес преговори. А ето и основните предимства на cMailPro уеб мейл:

 • лесно достъпен – директно от вашия браузър
 • без инсталиране на допълнителен софтуер
 • възможност за брандиране на работната среда
 • по-голямо удобство
 • без допълнително конфигуриране

Каквото и устройство да използвате (лаптоп, ултрабук, таблет, смартфон и др.), както и в която и точка на света да се намирате и от където и да четете имейлите си – вашите данни и фирмена информация е достъпна само за вас. А за да улесним вашата работа, сме интегрирали няколко полезни функции и инструменти в уеб мейла:

 • календар – за да организирате и планирате всички ваши срещи и събития
 • чат – за да поддържате непрекъснато връзка с вашите колеги и бизнес партньори
 • списък с контакти – база данни с вашите контакти, за да намерите бързо и лесно човекът, който ви е необходим
 • споделяне и съхраняване на файлове

Microsoft Outlook Интеграция

Ние знаем, че един от най-широко разпространените и използвани имейл клиенти е Microsoft Outlook. Сигурни сме, че вашата компания разчита на него и понякога е трудно да направите промяна или да смените начина, по който дълго време сте работили.Поради тези причини, решихме да ви улесним и да ви предложим интеграция на cMailPro с Microsoft Outlook. Директно през вашия имейл клиент вие получавате достъп до имейли, контакти, календар и файлове.

Чат

cmailpro-webmail-contacts-new

Съществуват множество програми и апликации за чат. Но вътрешнофирмената комуникация се отличава с особени характеристики и има специфични нужди. Използвайки професионална система за вътрешна комуникация, можете да се възползвате от широк набор от функционалности, които да улеснят и оптимизират комуникационния процес. Лесен за управление и навигация интерфейс, ясна структура и организация и множество функции. Основните предимства на cMailPro Чат са:

 • солидна система за вътрешнофирмена комуникация - всички служители ще използват само една система за комуникация, която е специално предназначена за вътрешни нужди и до нея нямат достъп външни хора
 • организиране специални чат групи, конферентни чатове
 • задаване на специфични и индивидуални права на достъп
 • добавяне към чат системата на хора, които използват различен от вашия сървър
 • трансфер на файлове през чат системата
 • възможност за чат на живо с клиенти

cMail Pro използва най-широко разпространения чат протокол - Jabber (XMPP), който е стандартен чат протокол. Можете да използвате чата и през вашия уеб мейл, както и през всяка друга апликация или устройство, което поддържа този протокол.


Управление на контактите

В ежедневната си работа всеки един от нас комуникира със стотици хора – колеги, партньори и клиенти . Управлението на цялата база данни с контакти - имена, имейли, телефонни номера е трудно и времеемко. За да ви улесни, cMail Pro ви предлага решение, което ще ви помогне да управлявате лесно и да организирате контактите си. Благодарение на пълната интеграция на cMailPro в cPanel ,вие можете да управлявате всички бизнес контакти от едно място. Можете да добавяте или редактирате контакти към всеки имейл акаунт във вашата компания, а в допълнение имате възможност да задавате и права на достъп.
Тъй като cMailPro използва стандартни протоколи за всяка услуга, която предлага, можете да достъпите контактите и през уебмейл. cMail Pro използва ActiveSync и CardDav протокол.

 • добавяте или премахвате контакти
 • управление на множество списъци с контакти
 • права на достъп по отдели или служители до специфични списъци с контакти
 • управление на контактите през мобилно устройство само с една апликация

Календар

cmailpro-webmail-calendar-new

Организирайте, планирайте и споделяйте всички ваши събития или важни срещи. Използвайки cMailPro календара, вие ще получите безценна помощ в организирането на вашите ежедневни дейности. Никога няма да закъснявате за срещи и никога няма да забравяте важните събития.

 • планиране на събития и организиране на срещи
 • изпращане на покани и проследяване на отговори
 • индивидуални и споделени календари
 • вътрешен календар на отдела
 • синхронизиране на вашия календар с всички устройства, които използвате
 • задаване на напомняния и аларми
 • пълна съвместимост с Mac OS, Windows, Android, IOS, Windows mobile, BlackBerry
 • лесна и гъвкава конфигурация

cMailPro календарът използва CalDAV протокол, който е стандартният протокол за синхронизиране на календари и може да бъде конфигуриран на всяко едно устройство. Той е съвместим с всяко едно приложение, което поддържа този протокол. С протокола за мобилна синхронизация (ActiveSync), календарът е незабавно и автоматично конфигуриран на вашето устройство.

Съхранение и споделяне на файлове

cmailpro-save-files

Запазете всички ваши важни файлове и ги споделете с колегите от вашия екип независимо къде се намирате.Можете да си сътрудничите и да работите заедно с вашите колеги независимо от локацията си, да контролирате достъпа до документи, да групирате файловете в папки, докато едновременно с това разчитате на пълна сигурност.Нашето решение е базирано на широко разпространения протокол за съхранение на файлове в cloud - WebDav.То ще ви предостави възможност да управлявате вашите файлове през всяка една операционна система (Windows, MacOS X, Linux или друга OS, която поддържа WebDav интегрирани клиенти).В допълнение, ние ще ви предоставим и мобилно приложение, за да можете да контролирате вашите файлове.А също и управление на файлове през уеб базирания контролен панел.

Мобилна синхронизация

cmailpro-sync-new03

Бъдете в крак с новостите и синхронизирайте всички ваши устройства.Мобилната синхронизация на cMail Pro ще ви помогне да проследявате всичко във всяка една секунда.Ние гарантираме това , благодарение на стандартния ActiveSync протокол, който синхронизира всички ваши имейли, контакти, задачи, календари на всичките ви мобилни устройства, независимо от мястото или времето. Освен това, можете да се възползвате от push нотификации, single sign on и конфигурация чрез SMS.

И още страхотни функции:

 • remote wipe on your request – в случай, че загубите вашия смартфон или ваш служител, който използва служебния си имейл през смартфон напусне, можете да изтриете данните на цялото устройство от разстояние. Използвайки ActiveSync протокола, cMail Pro ви осигурява опция за управление на вашето устройство от разстояние.
 • защита на вашата парола – благодарение на ActiveSync, можете да използвате външна система за управление на основната парола на вашия телефон. Защитата на вашата парола се контролира през cPanel.

100% гаранция за сигурност

Ние разбираме колко важна е сигурността за всеки един бизнес.Доверието и сигурността са основните фактори, които влияят на връзката между вашия бизнес, клиенти и партньори.Това е и причината, поради която ние вложихме всички усилия, за да осигурим сигурността, от която се нуждаете.

По какъв начин гарантираме пълна сигурност и неприкосновеност на вашата комуникация:

 • цялата информация, която е във вашите имейли или чатове се трансферира криптирана
 • криптирана връзка между сървъра и вашето устройство
 • връзката между вашия сървър и кореспондиращия сървър също е криптирана

cMailPro осигурява най-високо ниво на сигурност със своята способност да използва S/MIME сертификати - S/MIME сертификата може да подписва съобщението и изпращача, като по този начин удостоверява идентичността на изпращача и криптира съобщението, така че никой не може да го разчете без този сертификат. Друг важен фактор е, че вашите данни могат да бъдат запазени на ваш собствен сървър или на наша инфраструктура, за да не може никой друг да ги достъпи.В сравнение с други решения от този вид, използвайки cMail Pro, вие ще знаете къде точно се намират вашите данни.


Как cMailPro ще улесни вашата комуникация и ежедневна работа?

 • сигурен и надежден мейл
 • ефективна комуникация посредством инструментите на cMailPro
 • възможност за съвместна работа от различни точки на света
 • лесена и удобна конфигурация през cPanel
 • гъвкаво решение за всеки бизнес, независимо от инфраструктурата, която използвате
 • стандартни протоколи, които са съвместими с всяко устройство и операционна система
 • синхронизация на всички мобилни устройства, които използвате

Какви са основните предимства на cMailPro в сравнение с конкурентни продукти?

 • сигурностcmailpro-cpanel-img

 • знаете къде се съхранява вашата информация

 • конкурентна цена
 • спам защита
 • backup
 • пълна интеграция със cPanel - за лесно и удобно управление

За да се убедите в качествата и полезността на cMailPro, можете да заявите вашия тестов акаунт още днес! Пишете ни на cmailpro@icn.bg.

Повече за cMailPro, неговите функционалности и възможностите, които ще ви предостави можете да научите на www.icn.bg/cmailpro!


Етикети: #edinno-komunikatsionno-reshenie #kalendar #uebmejl #imejl-komunikatsiya #sahranenie-i-spodelyane-na-fajlove-i-do #upravlenie-na-kontaktite #transfer-na-fajlove-prez-chat-sistemat #cmaipro #mobilen-dostap-i-sinhronizatsiya #100-garantsiya-za-sigurnost #vatreshnofirmena-komunikatsiya #mejl-hosting #kriptirane-na-imejli #mobilna-sinhronizatsiya #cpanel #spisak-s-kontakti #chat #konferentni-chatove #imejl-prenasochvane

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе