Начало > ICN.Bg Блог > Полезно > Печели като партньор на ICN.Bg!

Печели като партньор на ICN.Bg!

Печели като партньор на ICN.Bg!

| Полезно

Само с един клик можеш да печелиш като афилиейт партньор на хостинг компания ICN.Bg! Ние ти даваме възможността да вземеш висок процент от всички продажби, които са направени чрез твои препоръки, без да инвестираш нито стотинка. Всичко е в твоите ръце!

Бъди партньор на ICN.Bg!

Всеки старт на нов бизнес проект изисква парична инвестиция, с която да реализираш първите си печалби. Но като афилиейт на компания ICN.Bg за бърз и сигурен хостинг, само трябва да препоръчваш нашите услуги и продукти на потребителите и партньорите си. Твоята препоръка ще ти донесе реални парични печалби, които можеш да използваш, за да развиваш своите бизнес идеи. Така няма да инвестираш нито един лев, а ще печелиш всеки ден.

Какви са предимствата да станеш афилиейт на хостинг компания ICN.Bg?

С Афилиейт програмата на ICN.Bg те очакват големи печалби с 50% комисионна за направените продажби – твоята печалба нараства с всяка продажба!

  • Нарастваща комисионна спрямо броя на поръчките. При 200+ поръчки през последните месеци процентът от всички продажби, може да достигне 50%.
  • Без ангажимент за брой препоръки – Дори една заявка да бъде направена през твоя референтен линк, ще получиш процентна комисионна от заплатената сума за хостинг услуги.
  • Конкурентно възнаграждение – при постигнати високи резултати, комисионната ти автоматично нараства, за да ти даде най-добрите условия.
  • Лесно управление – от теб не се изисква да правиш никакви последващи действия – генерирай референтен линк и ни препоръчай с него. Взимай високи печалби всеки месец, докато афилиейт програмата работи за теб!

Колко ще спечелиш като афилиейт на ICN.Bg - Инфографика

Affiliate infographic

  • Важно! Процентът се определя от типа услуга, която е закупена през твоя референтен линк.

Можеш да видиш цялата информацията за процентните печалби, които можеш да получиш, на страница „Нива и комисионни“ в твоя my.icn.bg акаунт.

Как работи афилиейт програмата на ICN.Bg?

Всеки, който кликне на референтния линк и направи поръчка през него, ти ще получиш комисионна. Комисионните ти ще се увеличават и трупат в твоя акаунт.

Като наш афилиейтър можеш да създаваш собствени промокодове с отстъпки за хостинг услугите, които предлагаш. *

  • Mаксималната стойност на отстъпката, която можеш да предоставиш, зависи от твоето ниво на affiliate - тя може да е по-малка или равна на процентната отстъпка, която получаваш от нас. При всяко използване на промо код, който е свързан към твоя акаунт, той ще ти донесе съответната печалба. Разликата между стойността на отстъпката, която давате и общата стойност на вашата отстъпка като наш афилиейт, ще ви бъде начислена като комисионна.

Как да използваш натрупаните средства в акаунта си в my.icn.bg?

Сумата, генерирана в твоя акаунт като **афилиейт комисионна е на твое разположение по всяко време. Ние можем да ти я изплатим (след натрупване на мин. 50лв )или можеш да я използваш за подновяване или закупуване на услуга при нас.

Как да станеш афилиейт на ICN.Bg?

Регистрирай се за нашата афилиейт програма само с един клик през потребителския си акаунт в my.icn.bg. Не се изисква закупуването на услуги и продукти от нас.

Натисни бутона „Регистрирай се“ и веднага ще станеш наш партньор!

Affiliate registration

На момента ще получиш линк, който можеш да поставиш на уеб сайта си или да го предоставиш на твои приятели, партньори и клиенти, за да можеш веднага да започнеш да генерираш печалби!

Сложи референтния линк в графичен банер на твоя уеб сайт или го постави като бърза връзка в текст или бутон. Можеш да го сложиш като препоръка в личния си блог, във форум или в подписа си в твоя мейл.

Етикети: #hosting #афилиейт #риселър #icnbg #хостинг #cloud #referent-link #cmailpro #affiliate #affiliate-partner

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе