Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Знаете ли как да използвате ICN.Bg клиентската си сметка?

Знаете ли как да използвате ICN.Bg клиентската си сметка?

Знаете ли как да използвате ICN.Bg клиентската си сметка?

(Обновена: ) | Какво ново

Знаете ли, че като клиент на ICN.Bg, вие имате лична клиентска сметка? А знаете ли как да я използвате и как да трупате отстъпки в нея?

shopping cart

Какво представлява клиентската сметка

Всеки клиент на хостинг компания ICN.Bg разполага с лична клиентска сметка. Тя може да бъде управлявана от потребителския ви акаунт към ICN.Bg - и представлява своеобразна виртуална сметка. Можете да оперирате с нея и да я използвате по множество начини. Клиентската сметка може да бъде зареждана, да натрупвате отстъпки от нашата affiliate програма или чрез нея да плащате заявените от вас услуги към ICN.Bg.

Как да натрупвам средства в клиентската си сметка

Има два начина да натрупате средства в клиентската си сметка:

като я захраните

Захранване на клиентската сметка може да направите от потребителския акаунт в ICN.Bg. Можете да изберете сами каква сума да заредите, като няма минимална или максимална сума, както и да следите наличност или да проверявате транзакциите по всяко време.

Зареждането на клиентската сметка става с един клик на бутон Захранване:

suma-zahranvane

Избирате сума, която искате да заредите и начин, по който да я преведете към нас. След това кликвате на потвърди и захранената сума се добавя към наличността до момента по вашата клиентска сметка.

транзакция

Важно е, да запазите номера на заявката, който при превод на сумата, да посочите като основание на плащане.

заявка

Заявката за Захранване на клиентската сметка, може да бъде заплатена, като всяка поръчка към ICN.Bg, по най-удобния за вас начин. Веднага щом получим вашето плащане, ще получите имейл потвърждение, че клиентската ви сметка е захранена.

Захранените средства в сметката, може да използвате за всички предлагани от ICN.Bg услуги– напр. да закупите домейн или хостинг, да подновите вашите вече заявени услуги, да ги използвате за вашия Cloud хостинг

В случай, че желаете да ви бъде издадена фактура, за средствата преведени по клиентската сметка, е необходимо да ни уведомите своевременно.

Вторият начин да натрупвате средства по вашата клиентска сметка е да участвате в affiliate програмата на ICN.Bg.

  • натрупване на отстъпки с участие в affiliate програмата ни

Като наш клиент, ние ви предоставяме възможност да печелите посредством препоръки към бъдещи потребители. Ние ви предоставяме личен affiliate линк, който да рекламирате. За всяка активирана услуга на потребител, който е поръчал хостинг/домейн по ваша референция (през вашия линк), вие ще получавате процентна отстъпка, която ще се начислява във вашата клиентска сметка.

За какво мога да използвам натрупаната сума в клиентската си сметка

Натрупаната сума, може да се използва за всички услуги, предлагани от ICN.Bg. Когато искате да заплатите услуга със средства от клиентската сметка, е необходимо първо да изберете услугата, а след това като начин на плащане да посочите: От клиентска сметка!

Моля, обърнете внимание, че захранването на клиентската сметка, не означава, че вашата услуга е платена. Ние нямаме право да оперираме с вашите пари. Необходимо е вие да посочите коя услуга искате да платите със захранените средства.

Как да заплатя своите услуги към ICN.Bg, чрез клиентската си сметка?

Необходимо е първо да направите заявка за съответната услуга, а след това на начин на плащане да изберете: От клиентска сметка. В този момент се подава заявка към системата на ICN.Bg, която проверява дали в клиентската сметка има достатъчно наличност. Ако това е така, вашата заявка се отчита като платена.

сметка

А ако наличността в клиентската сметка е по-ниска от стойността на услугата, която искам да платя?

В случай, че клиентската ви сметка няма достатъчна наличност, за да заплатите заявената от вас услуга, вие все още можете да използвате средствата в нея. Необходимо е да дозахраните клиентската сметка с нужната сума. Това става като първо генерирате нова заявка за дозахранване на клиентската сметка и заплатите тази заявка.

Паралелно с това, можете да направите заявка за услугите, които желаете да поръчате, с начин на плащане: От клиентска сметка. В момента, в който сумата в клиентската сметка, стане достатъчна за да покрие стойността на заявената от вас услуга, заявката автоматично ще се заплати. За да ви държим информирани, ще получите имейл потвърждение, че заявката ви е заплатена.

Използването на вашата клиентска сметка ви дава множество възможности. Тя улеснява закупуването или подновяването на вашите хостинг планове или домейн имена. Дава ви възможност да трупате комисионни и да ги използвате за нови услуги.

Етикети: #hosting #cloud #icn-bg #nomer-na-zayavka

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе