Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Зелена Коледа

Зелена Коледа

Зелена Коледа

(Обновена: ) | Какво ново

Коледа наближава и празничното настроение ни завладява постепенно. Мислим за подаръци за любимите си хора, за приятна почивка с приятели, за богати трапези... Подканвани от медиите, се замисляме дори и за благотворителност.

Ние искаме Коледа 2012 година да бъде малко по-различна. Затова заедно с приятелите си от Slides.Bg запретнахме ръкави и сътворихме една празнична идея, в която се надяваме да увлечем и вас. Преди да продължите да четете, си отговорете на въпроса „Какво дръвче си купувате за Коледа – живо, изкуствено или живо в саксия?“

Зелена коледа послание

За Зелена Коледа...
Тази Коледа сме решили да бъдем не само по-добри, но и още по-отговорни към природата. Надяваме се да заразим и вас с това наше желание. За целта ще си купим живи елхички в саксия, които през март месец догодина ще засадим във Витоша. Бихте ли се включили в подобна инициатива?

Ако ви допада идеята да помогнем за възстановяването на засегнати райони във Витоша, може да станете част от начинанието – на сайта на кампанията може да закупите живо коледно дръвче в саксия, да го украсите за празниците и след това да го запазите до подходящото време за засаждане. Доставката на територията на София ще бъде безплатна.

Само през сайта ли мога да участвам в кампанията?
Можете да се включите в кампанията и със собствени живи елхички в саксия, без значение от къде са закупени. За успеха на начинанието е важно да съберем максимален брой ентусиасти, които искат да живеят в една по-зелена и чиста страна. За да увлечем и други, украсете елхичката си, направете видео или снимка пред нея и ни пратете поздрав към когото желаете – любим, приятел, колега или партньор... Колкото повече, толкова повече, нали така!

А ако не съм в София...?
Надяваме се, че където и в България да живеете, вие ще се вдъхновите от нашата идея и ще предпочетете живото дръвче в саксия през отрязана елхичка или пластмасовия продукт. Сигурни сме, че и около вашия град или село има места с крещяща нужда от зеленина. Бъдете активни, бъдете будни и съвестни. Увлечете съседите и приятелите си да последват вашия пример. Подемайте граждански инициативи и направете своя роден град по-зелен. Не е трудно, ако сме заедно!

На пролет...
И напролет, когато природата се събуди за живот, отново ще се съберем, за да засадим коледните дръвчета. От нас е организацията и разрешенията от Община София. От вас се иска ентусиазъм и желание да се поразкършите.

Кампания за всички
Ще се радваме, ако и други компании намерят идеята ни за добра. Ако искате и вашата фирма да участва в кампанията „Коледна надежда“ по какъвто и да било начин, включете се и логото ви ще се появи на коледната ни елх@. А ако желаете, може да добавите банери и снимки от тази галерия във Фейсбук профила си, на своята фен страница или уеб сайт. Благодарим ви!

Весели празници на всички!

Етикети: #koldeno-dravche #zhivo-koledno-dravche-v-saksiya #priroda

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе