Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Зелена Колед@ в офиса

Зелена Колед@ в офиса

Какво е Коледа без зелената и свежа елха?

А колко пъти сте засаждали дърво?

Инициативата „Зелена Колед@“ ви подарява най-незабравимата Коледа във вашия офис! Изживейте една прекрасна Коледа чрез закупуване на живо дръвче в саксия, а напролет заедно с всички колеги, елате с нас – екипите на ICN.bg и Slides.bg и нека заедно да посадим дръвчетата!

Подарете на колегите си уюта и спокойствието на работното място! Най-ефективното средство за увеличаване на мотивацията и качеството на работа е чрез подобряване климата на работната среда и колегиални отношения.

Станете част от нашата обща Зелена Колед@!

Купете свое живо коледно дръвче и прекарайте празниците с уюта му. На пролет се присъединете към нас, за да засадим дръвчето. Ако няма от къде да закупите дръвче, ние сме намерили фирма, която специално ще се погрижи за нашите дръвчета. Те имат ангажимента да ви доставят дръвче, а напролет заедно ще запретнем ръкави и ще засадим зелените елхички! Какво по-хубаво от тиймбилдинг навън сред природата, правейки наш собствен зелен кът и допринайки за по-красив пейзаж и по-чист въздух . Всяка компания, която се включи в инициативата ще бъде част от нашата виртуална елх@ на сайта.


Нека заедно да споделим една истинска Колед@!

Етикети: #istinska-elha #icn-bg #zelena-koleda