Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > За силата на помощта

За силата на помощта

За силата на помощта

(Обновена: ) | Какво ново

„Ако до всяко добро същество застане поне още едно...“

С този пост отказваме да бъдем назидателни, поучителни и укорителни към хората, които не се интересуват от съдбите на околните. Защото дарителството е въпрос на лична преценка, избор и възможности и никой не е длъжен да го прави.

Хубаво е обаче, когато повече хора отварят сърцата си за страданието на другите. Хубаво е, когато знаем, че в моменти на трудност, цялата нация може да обедини сили и да ни спаси. Хубаво е като организации, които имат приходи, да можем да се разделим с част от тях, за да помогнем.

Убедени сме в силата на помощта и съпричастността. Сигурни сме, че моментите на страдание се преодоляват по-лесно, когато не си сам. Водени от тази увереност, превърнахме в своеобразна традиция стремежа си да помагаме – подкрепяме от обществено значими каузи до лични истории.

След дву-месечната кампания „Семейство за всяко дете“, ние отново намираме сили да подкрепим човек в нужда – наш колега от известна хостинг компания Христо Георгиев. Видели сте лицето му във Facebook, прочели сте историята му, споделена от ваш приятел, самите вие сте споделили линк към сайта му – чудесно, всеки трябва да помогне както може. Той е млад, пълен с надежда и оптимизъм, страхотен професионалист и запален спортист. Днес животът му е в опасност – Христо има нужда от бъбречна трансплантация.

За съжаление държавата ни не съумява да осигури средства за лечението на всички хора в нужда. И за да не седим да викаме неволята, нека си помагаме сами. Това, което ще направим ние на драго сърце, е да предоставим част от приходите си от продажби – ще дарим 5% от всяка нова поръчка на хостинг, направена до 15 август, за лечението на Христо. Надяваме се, че кампанията, чийто край неслучайно е избран да бъде навръх Богородица, ще донесе много здраве на нашия колега. Убедени сме, че благодарение на усилията на всички нас Христо скоро ще се възстанови напълно и ще рита футбол.

Дори да нямате нужда от хостинг, също можете да помогнете – всеки изпратен SMS на тел. 17 777 с текст DMS HRISTO е от полза.

Повярвайте в силата на помощта – тя е безценна!

Етикети: #daritelska-kampaniya #dms-kampaniya #dari-sredstva #hristo-georgiev #pomosht

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе