Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > World Hosting Days: Ден Първи

World Hosting Days: Ден Първи

World Hosting Days: Ден Първи

(Обновена: ) | Какво ново

World Hosting Days 2014- най-вълнуващото събитие в годината за всички хостинг компании, доставчици на cloud услуги, сървърна инфраструктура, SSL сертификати и още множество услуги. Едно събитие, за което компаниите се готвят дълго, а ще говоря още по-дълго. Защо? Защото само тук и само в 3 дни ние ще научим за вас какви са новите тенденции, технологии и иновации.

Вече ви представихме как стартира 10-тата подред конференция WHD2014, сега продължаваме с любопитни подробности от мястото!

Първият ден на събитието започна с вълнуващо откриване и още по-интересна тема - Бъдещето на cloud дистрибуцията. В рамките на малко повече от 20 минути Steve Pearce - вицепрезидент на Arrow ECS показа интересни факти, свързани с най-търсената услуга - cloud.

onappПоговорихме и за hybrid cloud, както и какви са ключовете моменти при деплоймънт на хибридно решение. Темата за cloud решенията беше продължена и от нашите партньори от OnApp и Ditlev Bredhal, който призова всички фирми, искащи да постигнат успех и да предлагат висококачествени услуги, да не остват stuck in the past, а да automate everything, everywhere!

Нашият интерес беше привлечен от изключителната презентация на

Robert Wigger от HP, който сподели с нас интересни статистики. От него научихме, че всеки ден ние споделяме над 2.5 квинтилиона данни, всяка минута изпращаме 204 милиона имейла, а посредством над 7 милиона устройства, харчим почти 2.5 милиона долара в пазаруване онлайн. И за да може тази статистика да продължава да расте и все повече хора да се възползват от качествени IT услуги е нужен стабилен хардуер, който да понесе това натоварване.

WordWosting days

А какво желаят всъщност потребителите? Последните изследвания сочат, че за да сме успешни и търсени в IT решенията, които предлагаме, те трябва да са все по-гъвкави, ефективни и .....простички. Лесни за употреба, инсталиране и конфигуриране от крайния клиент.

Според HP до 2020г. в света ще има два пъти повече потребители на онлайн услуги, 3 пъти повече мобилни устройства, а ежедневно ще се обработват 6 пъти повече данни. Докато днес в света досег до IT услугите имат 4 милиарда хора, то през 2020 този брой ще нарастне до 8 милиарда. Достатъчен брой потенциални клиенти и за вашия бизнес, нали?

А за да спечелите тези клиенти, трябва да заложите на сигурност, отворени системи и диференциация на продукта.

wordhosting daysОрганизациите с нестопанска и некомерсиална цел ще изненадаме с новината, че съвсем скоро ще могат да се възползват от .ong и .ngo домейн имената. За тях се очаква да бъдат пуснати в sunrising период в края на 2014г. и за свободна регистрация в началото на 2015.

Една от най-любопитните лекции беше на тема zombie website! Какво обаче означава това и какво каза по темата Gordon Plant от BaseKit, ще разберете малко по-късно...

В IT света тази година имаме все повече нови клиенти, все повече устройства, над 250 милиона регистрирани домейн имена и все повече възможности! И докато една статистика сочи, че 2,5 милиарда хора нямат достъп до чисти тоалетни, то 4.5 милярда хора имат достъп до мобилни телефони....

logaholic

Как да се възползваме от този необятен океан от нови предизвикателства... очаквайте в прякото ни включване от World Hosting Days - Ден Втори!


Етикети: #uspeh #pazaruvane-onlajn #whd #novi-gtld-domejni #world-hosting-days #ngo #hosting #hybrid-cloud #inovativnost #ong #novi-domejni #cpanel #cloud #onapp

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе