Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Word Hosting Days - иновации измежду облаците

Word Hosting Days - иновации измежду облаците

Word Hosting Days - иновации измежду облаците

(Обновена: ) | Какво ново

И тази година ICN.Bg отново е на World Hosting Days и отново се срещa със своите партньори, за да може да ви предложи най-доброто от хостинг индустрията. Предаваме директно от първи ден на събитието! Вече се срещнахме със cPanel, VeriSign, CloudFlare, Symantec, както и открихме нови приятели от GoDaddy!

World Hosting Days е събитие, което се провежда за десета поредна година! На старта му през 2004 е имало едва 150 посетителя, обяви Thomas Sthrohe - основател на събитието. А днес... днес на събитието са над 150 изложителя и над 6000 посетителя!

news whd global

Защо сме на World Hosting days?

Защото ни е грижа! Непрестанно ние предлагаме най-атрактивните неща в IT сферата, които помагат на вашия онлайн бизнес да бъде в крак с иновативността. Тук сме, за да уловим тънкостите и новостите в бранша и да осигурим на нашите клиенти услуга на световно ниво.

WHD е най-голямото хостинг събитие в Европа, а от няколко години и в света.

Какво се случва на WHD?

Тук отново преобладава облачността. И няма как да е по-друг начин. Всъщност ако има онлайн бизнес, който смята да се развива, оставайки на страна от този тип услуга, то това означава, че бизнеса съвсем не е онлайн.

OnApp проповядва, че истината се крие измежду облаците. Ditlev Bredahl (CEO, OnApp) ни каза защо “автоматизирането на всичко навсякъде” ще бъде в основата на всичко.
Неизменно е и участието на най-разпространеният хостинг панел за управление на уеб акаунти cPanel, за да им благодарим за престижното място в Топ 6 препоръчвани хостинг компании в света.

WHD event party

Вярваме, че силния и успешен бизнес зависи именно от събития като WHD. Това е мястото, където се събират лидерите в бранша, за да обменят идеи, за да създадат връзки и приятелства, за да градят IT бъдещето.WHD е не само най-значимото събитие за световния хостинг бизнес, но и възможност за среща лице в лице с партньори.
Очакваме с нетърпение и лекцията на CloudFlare, които ще ни разкрият тайната “какво всъщност всяка хостинг компания трябва да знае”. Birger Steen, от Parallels ще изложи перспективите и тенденциите на пазара за 2014.

Ние, представителите на ICN.Bg сме силно мотивирани и готови да черпим и обменяме опит с нашите партньори.

Oчаквайте още преки включвания от мястото на събитието!

Етикети: #cloudflare #verisign #whd #world-hosting-days #izlozhenie #hosting #symantec #cpanel #onapp

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе