Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Грабни престижен уеб трофей от EURid с .eu домейна си

Грабни престижен уеб трофей от EURid с .eu домейна си

Грабни престижен уеб трофей от EURid с .eu домейна си

(Обновена: ) | Какво ново

Смяташ, че твоят сайт заслужава признание от изтънчено европейско жури? Номинирай .eu домейна си в сайта на уеб наградите и последвай формуляра за участие. Периодът за регистрация и номинации на уебсайт е до 2-ри септември, а на 3-ти октомври в официалния сайт можете да проверите дали сте един от трите финалисти в категорията, в която участвате. Записвайки се за участие, вие влизате в борбата за 3 престижни награди осигурени от EURid-официалния регистрат на европейските домейни. Категориите, в които можете да участвате са:

The Leaders (Лидери) – сайтове на доказани бизнес компании на национално ниво, с години стаж и повече от 10 служители;

The Rising Stars (Изгряващи звезди) – сайт на развиващ се старт-ъп, с опит не по-голям от 3 години и служители, не повече от 10;

The Laurels (Лавров венец) – уебсайтове на училища, институции с благотворителна цел и неправителствени организации;

The House of .eu (Камара на .eu) – запишете се тук ако вашият сайт или блог представлява компании или единични лица занимаващи се с медии, новини или рекламни агенции;

The Better World (По-добрият свят) – сайтове подпомагащи зелени инициативи, опазване на околната среда и природосъобразни бизнеси.

Организаторите са се погрижили за предоставянето на стимулиращи награди, за крайните 5-ма победители в отделните категории - Персонализиран трофей със сертификат от .eu Web Award, едноминутно промоционално видео за сайта ви и икона под формата на медал, Digital .eu Web Award, която победителите ще могат да приложат към своя сайт и акаунт в социалните мрежи.

За да номинирате сайта си, следвай следните стъпки:

  • Влезте в официалния сайт на наградите и отидете на най-долната част на страницата - „Participate”
  • Изберете една от категориите, по която желаете да номинирате.
  • Въведете .eu домейна, който желаете да номинирате
  • Въведете държава, име и имейл
  • Приемете правилата
  • Номинирайте!

След това е важно да поканиш и приятелите си да номинират уебсайта ти, защото колкото повече номинации – толкова по-голям шанс за успех. С тази цел ICN.bg изготви за вас банер, който можете да приложите към сайта си или профил в социалните мрежи. В конкурса могат да участват и новите .ею домейни, като от скоро ICN.bg e акредитиран EURid регистрар предлагащ най-ниските цени в България. Победителят ще бъде избран от жури, а финалистите във всяка една категория, ще имат възможност да присъстват на гала церемонията на 16-ти ноември в Брюксел. Ако си притежател на .eu или .ею домейн, участвай в официалния конкурс и завладей европейската уеб сцена.

Споделете инициативата с приятели и съберете максимално много гласове за сайта си. Не оставяйте победата си на случайността! Ние сме приготвили банери, който можете да свалите и да споделите на сайта си или в социалните мрежи.

facebook-supportmysite novina1 (2)

Готови ли сте да спечелите и да направите сайта си още по-популярен? Номинирайте сега.

Етикети: #ею-домейни #eurid #eu-domain #ес #европейски-домейни #uebsajt #web-awards #уеб-награди

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе