Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > WHD.global - За победите и успеха на cMailPro

WHD.global - За победите и успеха на cMailPro

WHD.global - За победите и успеха на cMailPro

(Обновена: ) | Какво ново

Миналата седмица беше много специална за нас. Участието ни в най-голямата конференция за хостинг в света с иновативнотo комуникационно решение cMailPro завърши, а ние сме все още заредени с позитивната енергия и емоция на WHD.global. Какво се случи през трите дни на събитието и как нашето високотехнологично решение събра овациите на публиката вижте в следващите редове.

WHD 2016 затвърди името си като най-голямото събитие в хостинг индустрията. Над 6000 професионалисти от хостинг бранша се събраха и споделиха опит и идеи. Успяхме да завържем много нови контакти и много нови възможности за партньорства. Както всяка година лекциите бяха интересни и полезни за нас, а цялостната организация отново ни изненада със своето високо ниво на изпълнение.

Какво се случи тази година на WHD?

cmailpro-whd-2016

Представихме cMailPro

За първа година от ICN.Bg присъствахме на WHD като изложители с нашето иновативно единно комуникационно решение cMailPro, което решава комуникационните проблеми в бизнеса и събира множество полезни функционалности в едно – имейл, уебмейл, чат, управление на контакти, календар, задачи, съхранение и споделяне на файлове и мобилна синхронизация. cMailPro e cloud базирано решение, което улеснява, оптимизира и повишава сигурността на онлайн комуникацията и ежедневните бизнес дейности.

Водихме своя собствена лекция

През втория ден на събитието нашият CTO Борислав Бориславов изнесе лекцията "The secret treasures of Unified Communications for Hosters: Raise sales and profit now!". Той говори за това как високотехнологичните комуникационни решения като cMailPro ще дадат нови възможности за хостинг и cloud доставчиците и ще повишат техните продажби. WHD2016 бе поредната голяма стъпка в международната експанзия на единното комуникационно решение cMailPro, а интересът към него бе изключително голям и това даде много възможности за създаването на нови партньорства. Залата на лекцията бе пълна, тя предизвика интересни въпроси, а много от присъстващите поискаха да се срещнат лично с нашия лектор след презентацията и да обсъдят възможностите, които cMailPro предлага.

Създадохме множество партньорства и връзки

За нас бе най-полезно това, че успяхме да осъществим много нови контакти и възможности за бъдещи партньорства. През трите дни на събитието имахме непрекъснат контакт с голяма част от присъстващите, бяхме непрекъснато "под обсада" и с колегите не спирахме да се срещаме с различни IT специалисти и хора от хостинг бизнеса. Беше ни изключително приятно да се запознаем с много нови и интересни хора и да си поговорим за хостинга и неограничените възможности на интернет пространството.

Зарадвахме всички с нашия страхотен щанд

Тази година беше първата, в която от ICN.Bg бяхме изложители на събитието с нашето високотехнологично решение cMailPro. Ето защо трябваше да направим нашето първо представяне уникално с един нов и красив щанд. Успяхме да вложим целия си креативизъм и въображение, за да създадем нещо свежо и неповторимо. Не беше учудващо, че като резултат получихме специални поздрави от организаторите за постигнатата визия и безспирен поток от хора, които снимаха и се спираха при нас, за да си поговорят за онлайн комуникацията, cloud услугите и информационните технологии.

Подарихме Apple Watch

Тази година зарадвахме един от присъстващите на WHD.global със страхотен Apple Watch. Надяваме се, че Jürgen Müller ще има още повече късмет през 2016 и ще го видим следващата година отново в Rust, Германия.

Запознахме се с всички вас

Това, което ни зарадва най-много през всички дни на конференцията, бе интересът, който предизвикахме и разговорите, които успяхме да проведем с всички вас. Както знаете, главната цел на ICN.Bg е да представи услуги на високо ниво, с неповторимо качество и перфектно обслужване. Затова всички срещи с вас са полезен опит, който ще ни помогне за все по-доброто ни представяне и работа в бъдеще. Ние няма да спираме да търсим вашето мнение и съвети, за да можем да надминаваме все повече себе си и да оправдаваме вашето доверие и лоялност към нас.

Включихме се в много лекции

Лекциите на WHD тази година бяха още по-интересни, успяхме да чуем много нови неща и да се запознаем с новите технологии в бранша. Въпреки големия интерес и многобройните разговори с присъстващите на конференцията, успяхме да се включим в презентациите на Stewart Baker, Ditlev Bredahl, Pavel Ershov, Taavi Kotka и много други. Научихме кои са последните тенденции и новите технологии в хостинг бранша, как можем да бъдем „електронни“ граждани и да създадем виртуална държава и чухме мнения за това дали държавата трябва да има достъп до персонална информация, за да ни защити от реалните опасности „offline“.

Запознахме се с Pelé

Кралят на футбола Pelé бе голямата звезда на WHD тази година. Той беше поканен специално от Symantec - водещата компания в сферата на сигурността на личните данни. Взехме си автограф от легендарния футболист и се снимахме с него. От Symantec ни изненадаха и с присъствието на още две футболни звезди - бразилската футболистка Марта и бившия вратар на Манчестър Юнайтед Peter Schmeichel.

Тази година присъствахме на едно страхотно събитие и ето защо имаме още по-големи очаквания за WHD 2017! Очаквайте ни и следващата година в Rust, Германия, когато ще се включим отново в най-голямата хостинг конференция в света.

Можете да видите как протекоха първите два дена от конференцията в Ден 1 и Ден 2.

Етикети: #whd #hosting #whd2016 #hosting-event #whdglobal #cmailpro

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе