Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > WHD.global ден втори! Най-интересното от днешния полет на cMailPro

WHD.global ден втори! Най-интересното от днешния полет на cMailPro

WHD.global ден втори! Най-интересното от днешния полет на cMailPro

(Обновена: ) | Какво ново

Вторият ден от WHD.global е в разгара си, а ние не спираме да бъдем вашите верни диспечери и да ви даваме важна информация за най-голямото хостинг събитие в света. Днес е един специален ден, в който от ICN.Bg имаме наша собствена лекция на конференцията и ще представим cMailPro на широката публика - едно решение, което ще даде нови възможности за хостинг бизнеса, увеличавайки пазарния дял и гарантирайки повишаването на финансовите дивиденти. Вижте повече за днешния полет на cMailPro на WorldHostingDays 2016 в нашата статия.

whd2dayВ миналата статия ви показахме как протича първият ден от WHD.global 2016. А днешният ден се оказа още по-вълнуващ - срещнахме много нови хора и научихме още повече за новостите в хостинг индустрията, а сме сигурни, че събитието има още с какво да ни изненада.

Какво ни впечатли?

Една от най-интересните презентации днес бе тази за сигурността „онлайн“ срещу сигурността „офлайн“. Лекцията „Security vs. Security: В защита на достъпа на правителството до данните“ със Stewart Baker, бивш главен съветник в NSA и бивш главен асистент-министър на Национална сигурност на САЩ, засегна така нашумялата напоследък тема за неприкосновеността на личните данни и даването на достъп на държавни органи до чувствителна информация. В модерния технологичен свят информацията е най-силното оръжие. Ето защо дилемата за това обосновано ли е искането на Държавата за пълен достъп до системи и персонална информация, за да може да защити обществото от реалните опасности „офлайн“, остава на дневен ред.

.

ditlevНе пропуснахме да посетим и още една страхотна лекция, пълна със свежи идеи и „предсказания“ – „Какво се случва във хостинг бизнеса?“ на Ditlev Bredahl, изпълнителен директор на OnApp. Както знаете OnApp е най-големия публичен cloud в света и най-широко използваната платформа за управление на облачни технологии. От миналата година ICN.Bg е вече част от OnApp Federation и предлага своята Tier III инфраструктура на доставчици и клиенти от цял свят. Ditlev Bredahl е ветеран в хостинг индустрията, който още преди основаването на OnApp развива cloud технологиите и иновациите в бранша. Като един виден специалист в развитието на IT бизнеса, той сподели с нас каква е тайната на растежа, кое спира развитието на бизнеса и кои са най-големите опасности за технологичния прогрес.

Денят продължи на вълна развитие на хостинг индустрията с лекцията на Pavel Ershov от Odin. "Evolution or Revolution: Next steps in the journey for successful hosters" ни показа колко още възможности за развитие има хостинг пазара и колко са важни партньорите за още по-голям растеж на бизнеса. Pavel ни даде примери за успешни партньорства и ни разкри възможностите, които те крият. Като бонус той ни научи как да започнем наша собствена IT революция на пазара в днешно време.

Какво ни очаква още днес?

Една от най-значимите лекции за днешния ден ще бъде тази на Thorsten Einig и Francesco Cetraro. Двамата ще ни покажат как ще се развива хостинг индустрията в своята презентация: "Trends the hosting industry can’t (and shouldn’t) ignore". Последните години бяха структуропроменящи за цялата хостинг сфера – от безплатни SSL сертификати до стотици нови TLD домейн имена. Ето защо Thorsten и Francesco имат за цел да ни представят своите методи, които да помогнат на бизнеса да остане в крак с технологичното развитие.

Ще следим с интерес и кратките лекции, които следват в днешния ден: Julian Chesterfield от OnApp ще говори за software-defined технологиите, които оформят модерните cloud датацентрове, а Stéphane Estevez от Quantum ще ни разкаже за хибридните хранилища.

cmailpro брошураНие също имаме своя собствена лекция по-късно днес, в която нашият CTO Борислав Бориславов ще говори за това как високотехнологичните комуникационни решения като cMailPro ще дадат нови възможности за хостинг и cloud доставчиците и ще повишат техните продажби. cMailPro е едно цялостно решение за вашите комуникационни нужди, което събира множество полезни функционалности в едно - имейл, уебмейл, чат, управление на контакти, календар, задачи, съхранение и споделяне на файлове и мобилна синхронизация. cMailPro e cloud базирано решение, което улеснява, оптимизира и повишава сигурността на онлайн комуникацията и ежедневните бизнес дейности.

От ICN.Bg - най-голямата хостинг компания в България - ще продължаваме да ви даваме актуална информация за събитието. Очакваме ви на щанд Z07!

Етикети: #whd #konferentsiya #worldhostingdays-global #worldhostingdays #cmailpro

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе