Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > All aboard! cMailPro първи ден на WHD.global 2016

All aboard! cMailPro първи ден на WHD.global 2016

Какво ново

Молим всички пътници за полета на cMailPro до WHDglobal2016 да подготвят своята бордна карта за проверка!

WorldHostingDays е най-голямата хостинг конференция в света. Тази година от ICN.Bg сме изложители на събитието с нашия иновативен продукт cMailPro, който решава комуникационните проблеми и улеснява ежедневните бизнес дейности. Кое е най-интересното от ден първи на конференцията и как тя полетя на крилата на нашето самолетче вижте в нашата статия.

cmailwhdWelcome on board! За дванайста поредна година WorldHostingDays.global в Rust, Германия събира отново водещи експерти и специалисти, които могат да обменят идеи, да споделят опит и да се впуснат в дълги IT дискусии по важни за технологичния напредък теми. През 2015 година събитието постави нов рекорд в своята история, като посрещна над 6 300 посетители от целия свят и бяха изнесени над 200 лекции и презентации обхващащи всеки аспект на хостинга, cloud услугите и разработката на софтуер. Тази година очакваме на събитието да се съберат още повече ентусиасти, а ние от ICN.Bg ви очакваме на щанд Z07, за да поговорим за онлайн комуникацията, cloud услугите и информационните технологии. На конференцията представяме нашето иновативно и високотехнологично решение cMailPro, което се радва на голям интерес и което ще презентираме през утрешния ден в нашата лекция: "The secret treasures of Unified Communications for Hosters: Raise sales and profit now!". WHD2016 е поредната голяма стъпка в международната експанзия на единното комуникационно решение cMailPro. Миналата седмица бе официалната среща на ICANN, на която успяхме да презентираме нашия иновативен cloud базиран продукт пред множество фирми и организации, а днес сме вече на най-голямото хостинг събитие в света.

Как протича събитието тази година?

И тази година конференцията започна много силно с откриващата реч на Soeren von Varchmin, който е главен мениджър и домакин на WorldHostingDays. След това се вдъхновихме от Taavi Kotka, който говори за дигитализирането на всички административни дейности и за това как можем да бъдем „електронни“ граждани или да създадем виртуална държава.

Тази година cloud технологиите ще бъдат много обсъждана тема и ще им бъде отделено важно място в лекциите на събитието. Презентацията на Jonathan Wisler за следващото поколение cloud услуги ни показа как cloud-ът ще стане по-гъвкав и ще се насочи още повече към бизнес иновациите. За какво още говори Джонатан: как да използваме анализи на нашите данни, за да имаме конкурентно предимство и как да използваме cloud-a като платформа за развитие на бизнеса и да го преобразим.

Една от главните теми на WHD2016 е за онлайн сигурността и защитата. Лекцията на Roxane Divol, която е старши вицепрезидент на Symantec – водещата компания в сферата на сигурността на чувствителната информация, отново насочи вниманието ни към нуждата от адекватна защита като валидацията, криптирането и идентификацията на личните данни. Заедно с Dr. Richard Sykes, директор на EuroCloud UK, те успяха правилно да дефинират проблемите свързани с променящите се правила и ограничения на пазара, с които се сблъскват ежедневно доставчиците на хостинг услуги.

Какво следва днес?

Очакваме с нетърпение и лекцията на Graham Crich, директор за Европа, Средния изток и Африка на VMware и Joshua Vautour, изпълнителен директор на AirVM, които ще говорят за това как се управлява дигиталната cloud среда и как софтуерно дефинираният подход ще помогне да се достави нужния контрол и преживяване за крайния потребител.

Ще се включим и в дискусията за миналото, настоящето и бъдещето на спама в хостинг услугите, която ще се води от Neil Schwartzman, Scott Richter и Ken Simpson и ще научим от най-видните специалисти в областта как се води безспирната борба с непоисканите съобщения.

Останете на борда на cMailPro! От ICN.Bg ще продължаваме да ви даваме свежи новини за най-голямата хостинг конференция в бранша.

Етикети: #business #whd #icann #hosting #whd2016 #worldhostingdays #hosters #whdglobal

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе