Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > All aboard! cMailPro първи ден на WHD.global 2016

All aboard! cMailPro първи ден на WHD.global 2016

(Обновена: ) | Какво ново

Молим всички пътници за полета на cMailPro до WHDglobal2016 да подготвят своята бордна карта за проверка!

WorldHostingDays е най-голямата хостинг конференция в света. Тази година от ICN.Bg сме изложители на събитието с нашия иновативен продукт cMailPro, който решава комуникационните проблеми и улеснява ежедневните бизнес дейности. Кое е най-интересното от ден първи на конференцията и как тя полетя на крилата на нашето самолетче вижте в нашата статия.

cmailwhdWelcome on board! За дванайста поредна година WorldHostingDays.global в Rust, Германия събира отново водещи експерти и специалисти, които могат да обменят идеи, да споделят опит и да се впуснат в дълги IT дискусии по важни за технологичния напредък теми. През 2015 година събитието постави нов рекорд в своята история, като посрещна над 6 300 посетители от целия свят и бяха изнесени над 200 лекции и презентации обхващащи всеки аспект на хостинга, cloud услугите и разработката на софтуер. Тази година очакваме на събитието да се съберат още повече ентусиасти, а ние от ICN.Bg ви очакваме на щанд Z07, за да поговорим за онлайн комуникацията, cloud услугите и информационните технологии. На конференцията представяме нашето иновативно и високотехнологично решение cMailPro, което се радва на голям интерес и което ще презентираме през утрешния ден в нашата лекция: "The secret treasures of Unified Communications for Hosters: Raise sales and profit now!". WHD2016 е поредната голяма стъпка в международната експанзия на единното комуникационно решение cMailPro. Миналата седмица бе официалната среща на ICANN, на която успяхме да презентираме нашия иновативен cloud базиран продукт пред множество фирми и организации, а днес сме вече на най-голямото хостинг събитие в света.

Как протича събитието тази година?

И тази година конференцията започна много силно с откриващата реч на Soeren von Varchmin, който е главен мениджър и домакин на WorldHostingDays. След това се вдъхновихме от Taavi Kotka, който говори за дигитализирането на всички административни дейности и за това как можем да бъдем „електронни“ граждани или да създадем виртуална държава.

Тази година cloud технологиите ще бъдат много обсъждана тема и ще им бъде отделено важно място в лекциите на събитието. Презентацията на Jonathan Wisler за следващото поколение cloud услуги ни показа как cloud-ът ще стане по-гъвкав и ще се насочи още повече към бизнес иновациите. За какво още говори Джонатан: как да използваме анализи на нашите данни, за да имаме конкурентно предимство и как да използваме cloud-a като платформа за развитие на бизнеса и да го преобразим.

Една от главните теми на WHD2016 е за онлайн сигурността и защитата. Лекцията на Roxane Divol, която е старши вицепрезидент на Symantec – водещата компания в сферата на сигурността на чувствителната информация, отново насочи вниманието ни към нуждата от адекватна защита като валидацията, криптирането и идентификацията на личните данни. Заедно с Dr. Richard Sykes, директор на EuroCloud UK, те успяха правилно да дефинират проблемите свързани с променящите се правила и ограничения на пазара, с които се сблъскват ежедневно доставчиците на хостинг услуги.

Какво следва днес?

Очакваме с нетърпение и лекцията на Graham Crich, директор за Европа, Средния изток и Африка на VMware и Joshua Vautour, изпълнителен директор на AirVM, които ще говорят за това как се управлява дигиталната cloud среда и как софтуерно дефинираният подход ще помогне да се достави нужния контрол и преживяване за крайния потребител.

Ще се включим и в дискусията за миналото, настоящето и бъдещето на спама в хостинг услугите, която ще се води от Neil Schwartzman, Scott Richter и Ken Simpson и ще научим от най-видните специалисти в областта как се води безспирната борба с непоисканите съобщения.

Останете на борда на cMailPro! От ICN.Bg ще продължаваме да ви даваме свежи новини за най-голямата хостинг конференция в бранша.

Етикети: #business #whd #icann #hosting #whd2016 #worldhostingdays #hosters #whdglobal

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе