Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Винаги в подкрепа на младите

Винаги в подкрепа на младите

Винаги в подкрепа на младите

(Обновена: ) | Какво ново

Понякога ние големите сме толкова ангажирани в сериозните дела - облачен хостинг, управление на бизнеса, уеб дизайн, оптимизация, маркетинг, продажби - че забравяме децата в себе си. Още по-лошо - забравяме, че някога изобщо сме имали детство и че на 10 или 12 сме били не по-малко находчиви, умни и жадни за предизвикателства.

В подкрепа на младите
Поставили сме си за цел да не забравяме времето, в което сме имали нужда от подкрепа. Затова съвсем естествено прегърнахме мисията да подкрепяме младите хора в България. Засега вървим уверено по пътя си.

Особено тази година подаваме ръка на много инициативи за младите хора в България. Сигурно сте чували за националното състезание по Информационни Технологии и визуални изкуства за ученици от 8 до 12 клас "Аз мога", а някои от вас може би са били или са сред журито.

Какво ще направим ние тази година за свежата инициатива "Аз мога"?
Това, което умеем най-добре - ще подарим хостинг на всяко училище, което изпрати ученик на състезанието. Стига ви само да знаете, че във вашия клас има деца, които се интересуват от информационни технологии, фотография, заснемане и обработка на видео, графичен дизайн или дизайн на уеб сайтове. Или самите вие да сте ученици в горните класове с такива интересни.

Какво друго? Един от участниците ще получи специална награда на ICN.Bg. Ако сте в прекрасните години от живота си между 8 и 12 клас, ще искаме от вас едно печелившо мотивационно писмо на тема: "Защо трябва аз да спечеля наградата на ICN.bg?". И не забравяйте, имате време до 6 април.

Сигурни сме, че сред участниците в това състезание има много бъдещи наши колеги. Дерзайте!

Етикети: #oblachen-hosting #natsionalno-sastezanie-az-moga #fotografiya #grafichen-dizajn #icn-bg-v-podkrepa-na-mladite-hora #hosting #zasnemane-i-obrabotka-na-video #dizajn-na-ueb-sajt #informatsionni-tehnologii

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе