Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > VII Национално състезание по компютърни мрежи за ученици

VII Национално състезание по компютърни мрежи за ученици

VII Национално състезание по компютърни мрежи за ученици

Днес бе даден старта на Седмото Национално състезание по компютърни мрежи за ученици, организирано от министерство на образованието, СУ Св. Климент Охридски и Българската асоциация на мрежовите академии.

Събитието бе отбелязано с изключително голям медиен и правителствен интерес. Официалния старт бе даден около 14 часа днес лично от Министър-председателят Бойко Борисов с думите: "Завиждаме ви не само за младостта, а и за познанието". Придружаваха го образователният министър Сергей Игнатов, ректора на СУ Св. Климент Охридски и Декана на ФМИ към СУ проф. Иван Сосков.

Изключително сме горди от факта, че хостинг компания ICN.Bg имаше честта да подкрепи като генерален спонсор това събитие, на което ще премерят сили над 100 участници от всички краища на България, a победителите ще представят България на предстоящото международно състезание в гр. Букурещ, Румъния на 24 и 25 юни 2011г. За всички тях подготвихме много атрактивни награди и изненади, като се надяваме че това допълнително ще мотивира състезателите, за да дадат всичко от себе си.

Разбира се, за финалистите и победителите имаме допълнителни награди, които ще връчим на 10.04.2011 на официалната церемония по награждаване.

Успех на всички!

Етикети: #sedmoto-natsionalno-sastezanie-po-kom #nagradi #saztezanie #su-sv-kliment-ohridski #kompyutarni-mrezhi