Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > VII Национално състезание по компютърни мрежи за ученици

VII Национално състезание по компютърни мрежи за ученици

VII Национално състезание по компютърни мрежи за ученици

(Обновена: ) | Какво ново

Днес бе даден старта на Седмото Национално състезание по компютърни мрежи за ученици, организирано от министерство на образованието, СУ Св. Климент Охридски и Българската асоциация на мрежовите академии.

Събитието бе отбелязано с изключително голям медиен и правителствен интерес. Официалния старт бе даден около 14 часа днес лично от Министър-председателят Бойко Борисов с думите: "Завиждаме ви не само за младостта, а и за познанието". Придружаваха го образователният министър Сергей Игнатов, ректора на СУ Св. Климент Охридски и Декана на ФМИ към СУ проф. Иван Сосков.

Изключително сме горди от факта, че хостинг компания ICN.Bg имаше честта да подкрепи като генерален спонсор това събитие, на което ще премерят сили над 100 участници от всички краища на България, a победителите ще представят България на предстоящото международно състезание в гр. Букурещ, Румъния на 24 и 25 юни 2011г. За всички тях подготвихме много атрактивни награди и изненади, като се надяваме че това допълнително ще мотивира състезателите, за да дадат всичко от себе си.

Разбира се, за финалистите и победителите имаме допълнителни награди, които ще връчим на 10.04.2011 на официалната церемония по награждаване.

Успех на всички!

Етикети: #sedmoto-natsionalno-sastezanie-po-kom #nagradi #saztezanie #su-sv-kliment-ohridski #kompyutarni-mrezhi

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе