Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Вдъхновяващи бизнес идеи на StartUP Weekend@Blagoevgrad 2015

Вдъхновяващи бизнес идеи на StartUP Weekend@Blagoevgrad 2015

Вдъхновяващи бизнес идеи на StartUP Weekend@Blagoevgrad 2015

(Обновена: ) | Какво ново

На 06.02 дадохме старт на 54-часовото предизвикателство - StartUP Weekend Blagoevgrad! Иновативно и вдъхновяващо събитие за всички бизнес ентусиасти и бъдещи предприемачи! Заредихме се с нови идеи и завързахме нови контакти. Трудно можем да опишем емоциите, усмивките и трепета на всички участници. В събитието участваха 10 екипа, които представиха 10 идеи за стартиращ бизнес:

Ние от хостинг компания ICN.Bg предоставихме безплатен едногодишен уеб хостинг план и домейн име на всеки от екипите, за да имат възможността не само да работят онлайн върху проектите си, но и да удължат живота му. Така всеки от екипите ще има възможността цяла година да се събира както офлайн, така и онлайн, за да развива проектите. Имахме удоволствието да се запознаем с всеки един от екипите и да изслушаме техните проекти. С голямо удоволствие ви ги представяме и на вас:

DenTour - уеб сайт, чрез който потребителите могат да уредят своя час за зъболекар, запазване на полет и място за настаняване. Екипа на DenTour ще допринесе за развитието на денталния туризъм в България.

MeStoryline - уеб платформа, чрез която потребителите могат да качват клипчета от ежедневието си. Идеалната платформа за постигане на вирусен ефект и успешни PR кампании.

Que Storm - екипа възобновява еуфорията около offline игрите и предлага решение за

Game Cloud - игри, които ще бъдат качени на cloud за всички запалени геймъри, които нямат възможност за силен и мощен компютър. Екипа използва IAAS услуга на ICN.Bg.

The Figures - платформа, която ще помага на всички startup компании за спечелване на инвеститори.

Olive Branch Dove - мобилно приложение за запознанство между вярващи християни.

Sound Bustеrs - мобилно приложение, което ви позволява вашето устройство да се свърже с друго устройство и да синхронизирате едновременно звука. Приложението е вече налично в get-it

Meet Mate - обичате ли да пътувате? А колко често пътувате сами? Чрез мобилното приложение Meet Mate имате възможността да намерите и други туристи, които се намират на близо разстояние и заедно може да опознаете забележителностите на града.

Inpro App - приложение, базирано на cloud, което притежава мобилен и уеб интерфейс. Inpro App ще помага на мениджмънта от средно и висше ниво да следят по-лесно процесите в текстилната индустрия.

Salsa share - раз-два-три, пет-шест-седем! Обичате ли салсата? Salsa share е уеб сайт за споделяне на всичко, свързано със салсата - събития, промоции и места, където да се срещате с други салсаджии.

Драги участници, вие бяхте нашите победители! Вие не се уплашихте от това да предизвикате себе си и се престрашихте да говорите смело за идеите си! Не се отказвайте, защото вярваме в реализирането им!

Sound Busters спечелиха публиката не само публичен вот с 45%, но грабнаха и Първото място, а наградата им беше 3 pass-a за конференцията в Благоевград на 28-29 март, както и много подаръци от ICN.Bg и другите спонсори

Победителите на StartUP Weekend Blagoevgrad 2015:

І-во място Sound Busters

ІІ-во място DenTour

ІІІ-то място Inpro App

1logo-350px-transperant40-300x102 благодари за вдъхновението, ентусиазма и борбения дух на организаторите и участниците! Ето и кои моменти запечатахме за вас:

sw2-copy sw-copy

Радостта на победителите е голяма DenTour и нашият управител Юлиян Бориславов

sw8-copy

InProApp

sw5-copy sw9-copy

54-часа усилена работа Не забравихме и да се забавляваме

sw6-copy sw7-copy

Нашите организатори Спортувахме заедно

Ще се видим отново на Startup Weekend@Plovdiv 2015!

Етикети: #mobilno-prilozhenie #startirasht-biznes #novi-idei #startup-weekend-blagoevgrad #startiraj-nov-biznes #biznes-ideya #predpriemachi #icn-bg #cloud #pobediteli

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе