Кои са чувствителните ресурси, които да не съхранявате в public_html на сайта Ви

Ето кои са най-често срещаните ресурси в директорията на сайта, за които Ви напомняме, че могат да представляват заплаха за сигурността на сайта и данните Ви.

Новите [изрични] изисквания на Gmail и Yahoo за масовия имейл

От февруари 2024 г. Gmail и Yahoo ще изискват от изпращачите на масов имейл да имат активирано имейл удостоверяване, лесно отписване и нисък СПАМ рейтинг.

е-Commerce 2024: 12 практически съвета, тенденции и статистики

Време е да се потопим в света на онлайн бизнеса. В статията ще представим 12 практически съветa и тенденции за тази година.

СуперГодината от „птичи поглед“ + празничен Giveaway

Обръщаме поглед назад, за да разберем какво сме свършили дотук – какво постигнахме, как се справихме и до какви изводи стигнахме.

Ново в Shopiko: плащане с Pay by Bank

Собствениците на онлайн магазини, базирани на платформата Shopiko, вече могат да се възползват от нов разплащателен метод, наречен Pay by Bank.
Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители?

Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители?

0
Използването на SSL сертификат и сигурна HTTPS връзка за сайта е категоричен показател, че държите на доверието и сигурността на посетителите му.
6 причини за съобщение Internal Server Error 500

6 причини за съобщение Internal Server Error 500 [Аудио]

11
Причините за генерирането на това съобщение може да са най-различни - некоректно изпълняващ се скрипт в сайта, некоректни права на файлове и директории и други

Black Friday: 5 работещи тактики за задържане на клиентите след Черния петък

0
Ако искате да бъдете един ход пред конкурентите си, време е да помислите как да задържите вече спечелените клиенти по време на кампанията.