Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Вълнуващият уикенд триатлон

Вълнуващият уикенд триатлон

Вълнуващият уикенд триатлон

(Обновена: ) | Какво ново

Ние сме убедени, че в България има много изключително талантливи, знаещи и можещи млади хора. Радваме се на успехите им и се опитваме да насърчим и подкрепим колкото се може повече амбициозни юноши. Това е причината да станем част от екипите, благодарение на които се осъществяват едни от най-интересните технологични състезания в България.

Предстои ни един вълнуващ уикенд, в който ще се срещнем с най-младото поколение IT специалисти в България. Това са хора със завидни умения в сферата на информационните технологии, които искат да премерят сили и да се впуснат в предизвикателствата, отправени им в състезанията, които ще се проведат през следващите два дни.

На 20 и 21 април 2013 г. ще бъде много, много интересно!

NASA International Space Apps Challenge 2013 - Международно технологично състезание, което се организира за втора поредна година в над 40 града по целия свят. Това е глобално събитие за масово сътрудничество в стил "хакатон" с цел разработване на иновативни технологични решения с отворен код. На 20 и 21 април 2013 г. състезанието се провежда в София под патронажа на Президента на Република България - г-н Росен Плевнелиев и с подкрепата на ICN.Bg.

За поредна година ICN.Bg ще подкрепи и Деветото националното състезание по компютърни мрежи 2013 за ученици. Събитието се организира от Министерство на образованието, Софийски университет „Св. Климент Охридски”- Факултет по математика и информатика и Българската асоциация на мрежовите академии. Състезанието събира ученици от цялата страна, които са курсисти в мрежовите академии в страната, изучават мрежови технологии в училищата или просто се интересуват от компютърни мрежи. Това са амбициозни млади хора, убедени, че бъдещата професионална реализация в тази област е изключително перспективна.

И за най-младите уеб разработчици дните 20 и 21 април ще са изпълнени с вълнуващи преживявания. Те ще се впуснат в предизвикателството WEBLOZ - Националното състезание по уеб разработване за ученици между 5 и 12 клас. Състезанието има за цел да помага за разработките на техните проекти и да стимулира развитието им, като същевременно с това им дава свободата да подготвят продукт по тяхно желание и с технологии, които те предпочитат. ICN.Bg застава зад всеки ученик, който има желанието да се развива.

Етикети: #kompyutarni-mrezhi #it-spetsialisti #mrezhovi-tehnologii #ueb-razrabotvane #informatsionnite-tehnologii

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе