Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > В борба с комуникационните проблеми в бизнеса! Как завърши уебинарът на ICN.Bg?

В борба с комуникационните проблеми в бизнеса! Как завърши уебинарът на ICN.Bg?

В борба с комуникационните проблеми в бизнеса! Как завърши уебинарът на ICN.Bg?

(Обновена: ) | Какво ново

На 29 септември се проведе първият уебинар на ICN.Bg "Комуникационните проблеми – тихият убиец на бизнес успеха", организиран по любезната покана на нашите приятели от Webinaria.bg и Петър Петров. Нашият управител Юлиян Борислав се зае със задачата да запознае слушателите с най-добрите практики за оптимизиране на комуникационните процеси и даде практически съвети как бизнеса да изгради ефективно вътрешно и външно фирмено общуване, използвайки единно комуникационно решение. От екипа на ICN.Bg имахме удоволствието да отдадем нужното внимание върху враг номер едно на бизнеса в днешно време – комуникационните проблеми. Как протече уебинара и как да се справите практически с комуникационните затруднения можете да прочетете по-долу.

0Случвало ли Ви се е да потънете в купища лепящи бележки на бюрото си, да пишете с маркер по календара в офиса, да оставяте бележки на бюрата на вашите колеги, които в последствие да изчезват мистериозно? Случвало ли се е офисът Ви да стане поле на конфликти и неразбирателство? В 21 век подобно отношение към работния процес е недопустимо, освен ако не искате да създадете български вариант на култовия американски сериал "The Office".


Да погледнем обективно: кои са най-честите комуникационни проблеми в офиса:

1

 • Липса на бърз начин за комуникация между служителите
 • Липса на опции за колаборация при работа с отдалечени офиси
 • Липса на подходящи общо място за съхранение на споделени документи
 • Загуба на важна информация
 • Пропускане на важни за фирмата събития и срещи
 • Липса на ясно определени правила за комуникация

До какво може да доведе липсата на комуникация в офиса и недобрия обмен на информация:

2

 • Напрежение между служителите, вътрешни конфликти, неразбирателство, враждебност и прехвърляне на отговорност;
 • Изолираност от проект на определени служители, липса на информация за промени и вътрешни новини за фирмата, настъпване на объркване при изпълнението на ежедневните офисни дейности;
 • Загуба на доверие у служителите, липса на мотивация и видимо нежелание за работа;
 • Създаване на вътрешна некомпетентност на служителите и невъзможност да извършват своята работа пълноценно;
 • Загуба на потенциални и съществуващи клиенти;
 • Пропуснати ползи.

Ефикасното общуване е в основата на гладкото протичане на всички ежедневни процеси и обмена на информация във вашата фирма. Добрата комуникация е предпоставка за създаването на добра и продуктивна работна среда, ефективна комуникационна мрежа в офиса и помага за повишаването на производителността на труда в него.

В помощ на борбата с комуникационните проблеми в бизнеса нашият уебинар „Комуникационните проблеми – тихият убиец на бизнеса“ предложи SaaS решение за подобряване на комуникационния процес на всяка компания, което в последствие да спести на организацията време и ресурси и да оптимизира вътрешно-фирменото общуване.

Какво е Unified Communications Solution? cMail Pro - Unified Communications е cloud базирано единно комуникационно решение, подходящо за всеки тип организация. То интегрира в себе си всички комуникационни канали, от които вашата фирма има нужда: имейл, чат, телефония, съхранение и споделяне на файлове и много други полезни функционалности, които да увеличат продуктивността на фирмената комуникация.

За по-високо ниво на сигурност единното комуникационно решение разполага с широк набор от функционалности: интеграция с ActiveAuth.me - two-factor-authentication решение, криптиране на данните и цялата комуникация, remote wipe on your request, криптиран трансфер, криптирана връзка между устройството, което използвате и сървъра, S/MIME сертификати.

Малко статистика, ценна информация и подробности можете да откриете в презентацията от събитието.

ICN.Bg-Webinar-Communication-Problems

Внедряването на Unified Communications решение ще гарантира значително и осезаемо подобрение в комуникационните процеси на фирмата и ще увеличат продуктивността ѝ с над 50%.

office* Снимки от сериала "Тhe office".

Етикети: #komunikatsionni-problemi #webinaria-bg #webinar #biznes-imejl #uebinar #unified-communications-solution #cmailpro

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе