Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Уикенд триатлон от IT събития

Уикенд триатлон от IT събития

Уикенд триатлон от IT събития

(Обновена: ) | Какво ново

Май си стана истинска традиция, през Април да правим уикенд триатлон на събитията за най-талантливи, знаещи и можещи млади хора. Тази събота и неделя - 12 и 13 април, хостинг компания ICN.Bg ще подкрепи 3 събития. Три събития в един уикенд - WEBLOZ , NASA International Space Apps Challenge 2014 и Десето националното състезание по компютърни мрежи 2014! С кого ще се срещнем и какво да очаквате от тези събития, вижте в нашия олимпийски график!

WEBLOZ – Националното състезание по уеб разработване за ученици между 5 и 12 клас . - И тази година ние заставаме в подкрепа на състезанието за млади и талантливи уеб разработчици. За разлика от миналата година, този път състезанието ще бъде цели 3 дни. Учениците, взели участие в лудата надпревара, ще имат и възможността да участват в workshop, където ще се потопят в реалната бизнес среда. Ние отново ще застанем до учениците и ще подкрепим българското образование!

NASA International Space Apps Challenge 2014 - След големите успехи, който български отбори пожънаха на световно ниво на хакатона на NASA през 2013 и тази година България се включва в състезанието в двойно по-голям мащаб. Този път София и Бургас са градовете, които на 12 Април, в деня на космонавтиката, ще се включат в международното състезание, което се провежда едновременно в 100 локации по цял свят. Участниците, ще имат възможност в двудневен маратон да приложат космически знания и извънземни умения, за да реализират проект, който би улеснил живота на планетата или в космоса. Ние с радост заставаме и подкрепяме най-голямото събитие за колаборация между земляни и технически технологии.

Десето националното състезание по компютърни мрежи 2014 - По традиция ние подкрепяме всяка година състезанието. То се организира съвместно от СУ "Св. Климент Охридски", Българска асоциация на мрежовите академии и Министерство на образованието, младежта и науката. Тази година ще се проведе под патронажа на Министъра на образованието и науката – проф. Анелия Клисарова, която лично ще награди на 13-ти април в 12 ч. победителите в състезанието. Ние сме горди, че можем да връчим лично на финалистите награди и от нас.

IT бъдеще и млади надежди на България - ще се видим този уикенд с вас!

Етикети: #kompyutarni-mrezhi #nasa-international-space-apps-challenge #webloz #natsionalnoto-sastezanie-po-kompyutar #sastezanieto-za-mladi-i-talantlivi-ue

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе