Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Уикенд триатлон от IT събития

Уикенд триатлон от IT събития

Уикенд триатлон от IT събития

Какво ново

Май си стана истинска традиция, през Април да правим уикенд триатлон на събитията за най-талантливи, знаещи и можещи млади хора. Тази събота и неделя - 12 и 13 април, хостинг компания ICN.Bg ще подкрепи 3 събития. Три събития в един уикенд - WEBLOZ , NASA International Space Apps Challenge 2014 и Десето националното състезание по компютърни мрежи 2014! С кого ще се срещнем и какво да очаквате от тези събития, вижте в нашия олимпийски график!

WEBLOZ – Националното състезание по уеб разработване за ученици между 5 и 12 клас . - И тази година ние заставаме в подкрепа на състезанието за млади и талантливи уеб разработчици. За разлика от миналата година, този път състезанието ще бъде цели 3 дни. Учениците, взели участие в лудата надпревара, ще имат и възможността да участват в workshop, където ще се потопят в реалната бизнес среда. Ние отново ще застанем до учениците и ще подкрепим българското образование!

NASA International Space Apps Challenge 2014 - След големите успехи, който български отбори пожънаха на световно ниво на хакатона на NASA през 2013 и тази година България се включва в състезанието в двойно по-голям мащаб. Този път София и Бургас са градовете, които на 12 Април, в деня на космонавтиката, ще се включат в международното състезание, което се провежда едновременно в 100 локации по цял свят. Участниците, ще имат възможност в двудневен маратон да приложат космически знания и извънземни умения, за да реализират проект, който би улеснил живота на планетата или в космоса. Ние с радост заставаме и подкрепяме най-голямото събитие за колаборация между земляни и технически технологии.

Десето националното състезание по компютърни мрежи 2014 - По традиция ние подкрепяме всяка година състезанието. То се организира съвместно от СУ "Св. Климент Охридски", Българска асоциация на мрежовите академии и Министерство на образованието, младежта и науката. Тази година ще се проведе под патронажа на Министъра на образованието и науката – проф. Анелия Клисарова, която лично ще награди на 13-ти април в 12 ч. победителите в състезанието. Ние сме горди, че можем да връчим лично на финалистите награди и от нас.

IT бъдеще и млади надежди на България - ще се видим този уикенд с вас!

Етикети: #kompyutarni-mrezhi #nasa-international-space-apps-challenge #webloz #natsionalnoto-sastezanie-po-kompyutar #sastezanieto-za-mladi-i-talantlivi-ue

Абонирай се за бюлетина ни!

Получавай първи най-актуалната и полезна информация за твоя онлайн бизнес!

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе