Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Стани ICN.Bg Affiliate

Стани ICN.Bg Affiliate

Стани ICN.Bg Affiliate

(Обновена: ) | Какво ново

ICN.Bg ви дава възможност да печелите допълнителни приходи и да направите сайта си още по-печеливш посредством аffiliate програмата ни! Без начална инвестиция и без усилия от ваша страна! С аffiliate програмата печелите посредством препоръки към бъдещи потребители. Печелите от всяка активирана услуга на потребител, поръчал хостинг или домейн по ваша референция. Комисионната, която получавате е процентна – на база заплатената сума за съответната услуга. Тя се начислява в личния ви потребителски акаунт към ICN.Bg.

Как работи Affiliate програмата?

Като наш affiliate, вие получавате персонален affiliate линк, който можете да рекламирате и промотирате. Този линк ви идентифицира и служи, за да бъдат разпознати всички поръчки, направени по ваша референция. Единственото, което е необходимо да направите, е да популяризирате този линк като го поставите на вашия сайт или блог, промотирате го в социалните мрежи или изберете най-подходящия за вас рекламен канал.

В момента, в който поръчка направена през вашия уникален линк бъде заплатена, процент от стойността и се отчислява като комисионна за вас. Комисионната се натрупва в клиентската сметка във вашия акаунт . Тя може да бъде използвана за заплащане на всички ваши услуги към ICN.Bg или да бъде изтеглена при желание от ваша страна. От меню „Афилиейт” във вашия акаунт, ще можете да проследявате всяка поръчка, направена през вашия линк, както и да следите баланса на комисионната си.

Важно е да уточним, че дори да не сте настоящ клиент на ICN.Bg, можете да се включите в affiliate програмата. Само заявете желанието си и се свържете с нас, за да получите вашия личен афилиейт линк.

Афилиейт програмата работи в 2 направления:

1. На база Месечен показател - с възможност за получаване на комисионна до 70% от всяка поръчка.

2. "С натрупване" - възможност за получаване на комисионна до 50% от акаунт.

И в двата случая ние ще ви предоставим уникален линк от типа: http://www.icn.bg/?referer=your-user (за комисионна с натрупване) или http://www.icn.bg/default.icn?referer-monthly=your-user (за комисионна с месечен показател), който може да заложите където пожелаете. Независимо дали ще го заложите, като линк в графичен банер, текстов линк, препоръка в личен блог или форум, това ще ви донесе дивиденти. При ваше желание ще получите и различни размери графични банери, които може да използвате.

С натрупване

Най-добрия и ефективен начин за получаване на голяма комисионна, без ангажимент за достигане на определен месечен лимит от препоръки. Програмата "С натрупване" ви позволява постоянно нарастваща комисионна, при постепенно достигане на определен брой акаунти във времето.

s-natrupvane

На база Месечен показател

Размерът на вашата комисионна зависи от броя на направените поръчки през вашия affiliate линк в рамките на един календарен месец. Колкото повече са активираните услуги, толкова по-висока е вашата комисионна. Имате възможност да натрупате комисионна до 70% от всяка направена поръчка на хостинг или домейн!

mesechen-pokazatel

Станете част от нашата affiliate програма днес! Свържете се нас на office@icn.bg за да получите личния си affiliate линк.

ICN.Bg ви предлага оптимален начин да материализирате трафика от вашия сайт, форум или блог. Какво по-добро от това да препоръчате на вашите потребители една стабилна и професионална услуга и да получите в замяна най-високата комисионна на Българския IT пазар!

Етикети: #hosting #affiliate-programa #porachka-na-domejn #affiliate-link #s-natrupvane #mesechen-pokazatel #komisionna #hosting-akaunt #affiliate #icn-bg #porachka-na-hosting #domejn

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе