Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Станете .guru на домейните с новите gTLD домейн разширения

Станете .guru на домейните с новите gTLD домейн разширения

Станете .guru на домейните с новите gTLD домейн разширения

(Обновена: ) | Какво ново

Интернет ви дава безкрайно много възможности, нови идеи а вече и креативни домейн разширения! И ако до момента не сте успявали да сбъднете смелите си мечти като изберете запомнящ се, уникален и дори провокативен домейн за вашия бизнес, с новите домейн разширения ще можете да го направите!

mountain.bike, retro.clothing, seo.guru – няколко идеи от нас за интересни домейн имена, които не само ще покажат еднозначно на вашите клиенти какъв е вашия бизнес, но ще ви направят и по-откриваеми и забележими в интернет пространството.

Ето и кои са новите gTLD, които ICANN одобри и са налични за регистрация:

.bike

Първото колело е произведено в средата на 19в., а според историята сведения за идеята за създаване на колелото могат да бъдат открити в рисунките на Леонардо да Винчи. Ако сте произовдител или вносител на колела или оборудване свързано с тях или пък просто сте любител и искате да създадете неформална общност на всички bike ентусиасти, не пропускайте да се възползвате от шанса да регистрирате .bike домейн!

.clothing

Както гласи поговорката: По дрехите посрещат... Ако имате електронен магазин за дрехи или бизнеса ви е в тази сфера, новoто разширение .clothing ви дава неограничени възможности да създадете разпознаваем и запомнящ се бранд!

.guru

seo.guru / marketing.guru / football.guru / playstation.guru – няколко идеи от нашия Маркетинг отдел. Чувствате се гуру в дадена област? Покажете го на всички!

.plumbing

sofia.plumbing / plovdiv.plumbing / ivan-ivanov.plumbing – най-лесния начин да промотирате локалния си бизнес е да изберете подходящо и релативно домейн име. Ако до момента сте присъствали в интернет основно чрез онлайн каталози, защо да не създадете собствен уеб сайт за вашите водопроводни услуги?

.singles

Само няколко дена ни делят от 14 Февруари – празника на влюбените! Милиони хора по света трсят своята половинка. Създайте .singles уебсайт и дайте начало на нова инициатива или бизснес. Match.singles!

.holdings

Притежавате група от фирми или свързани бизнеси? С домейна .holdings можете да ги обедините в едно портфолио и един силен бранд.

.ventures

Изпълнени сте с идеи за нови проекти и инициативи. Ventures означава именно това – да се осмелиш, да рускуваш. Рискувайте и регистрирайте .ventures домейн за новия си проект!

Очаквайте и следващата серия gTLD домейн имена, които ще бъдат свободни за регистрация от 12.02.2014 - .club, .buzz, .coffee, .florist, .house, .international, .solar, .holiday, .marketing!

Етикети: #ventures #clothing #plumbing #guru #singles #novi-gtld-domejni #holdings #domejn-razshireniya #bike #domejni

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе