Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Избери SSD VPS хостинг от ICN.Bg – изцяло върху облачна среда!

Избери SSD VPS хостинг от ICN.Bg – изцяло върху облачна среда!

Избери SSD VPS хостинг от ICN.Bg – изцяло върху облачна среда!

(Обновена: ) | Какво ново

Cloud или VPS? Искате да разполагате с мощността на облачната инфраструктура и предимствата на частния виртуален сървър, но не можете да изберете кое е по-важно за вас. Ние ви даваме най-доброто решение с SSD VPS хостинг плановете от хостинг компания ICN.Bg – още по-продуктивни, изцяло върху Cloud и с мощни SSD дискове!

Защо нашите SSD VPS планове са толкова добри?

От ICN.Bg знаем колко е важно за вас приложенията ви да работят максимално бързо. Наясно сме, че имате фиксиран бюджет на месец за хостинг услуги, който не ви позволява да скалирате ресурсите си и да харчите повече, отколкото е планирано. Ние открихме най-доброто решение за вас – страхотните SSD VPS планове на ICN.Bg, които са най-добрата хостинг комбинация, с която ще направите онлайн бизнеса си още по-ефективен. Разполагате с изключителна мощност, фиксирана цена за оптимизиран месечен бюджет и 24/7/365 достъпност. Вашите уеб проекти работят още по-бързо и надеждно върху подсигурена облачна среда с максимален Uptime!

Какви са предимствата на SSD VPS хостинг от ICN.Bg:

 • За всеки уеб проект - Подходящ за всеки вид приложения и за изграждането на сложни системи и инфраструктури за нуждите на вашия бизнес. Разполагате с гъвкавостта на Cloud инфраструктурата и не изпитвате ограниченията на Споделен хостинг. Можете лесно да преминете на по-висок план на SSD VPS, когато ресурсите не ви достигат, за да може бизнеса ви да се разраства оптимално!
 • Свободно конфигуриране – Можете да настройвате вашия виртуален сървър спрямо нуждите на уеб проектите си и да конфигурирате и инсталирате всеки желан софтуер.
 • Повече сигурност на данните/ 100% Резервираност – В сравнение със стандартния VPS, който ще намерите при другите хостинг компании, ние ви представяме уникална инфраструктура в RAID10 масив, който не позволява загуба на информация. Това означава, че данните са репликирани на няколко места едновременно и дори при хардуерен проблем, те ще се мигрират автоматично. Приложенията ви ще работят без прекъсване и вашите потребители ще имат достъп до тях по всяко време.
 • Последно поколение хардуер на още по-добра цена – ICN.Bg ви гарантира, че получавате най-добрата цена за висококачествена уеб хостинг услуга, изцяло разположена върху най-доброто Cloud оборудване в България.
 • Фиксирана месечна цена – Вашият бюджет за IT услуги се планира още по-лесно и можете да разпределите по-ефективно финансовите си активи.
 • Фиксирани ресурси на месец + Гарантиран ресурс – ресурсите се определят спрямо избрания от вас план и са заделени само за вас. Разполагате с високопроизводителна виртуална машина, с която вашите онлайн проекти са още по-ефективни.
 • Собствен трафик за 24/7 достъпност – При SSD VPS от ICN.Bg вие разполагате със заделен само за вас трафик**, който се определя от плана, който сте заявили. Така ще сте спокойни, че няма да бъдете засегнат, ако друг потребител на същия сървър бъде атакуван от DDoS атака. Вижте в нашия специализиран WhitePaper повече за последиците от DDoS атаките.
 • По-бърз от SSD – Cloud сървърите на ICN.Bg разполагат със специализирани enterprise SSD дискове, които са още по-мощни от обикновените SSD дискове, които се използват при Споделен хостинг. С тяхна помощ постигате по-висока производителност и печелите още повече клиенти.
 • Опция Бекъп – Със SSD VPS хостинг от ICN.Bg имате възможност за създаване на бекъп в рамките на пространството, с което разполагате. Така можете да върнете създадено архивно копие на вашите приложения, направено до 30 дена назад.

Managed SSD VPS само от ICN.Bg

Само с хостинг компания ICN.Bg можете да заявите най-доброто уеб хостинг решение на пазара. Комбинацията от Cloud хостинг, VPS и управляема хостинг услуга се събира в Managed SSD VPS хостинг от ICN.Bg. Така можете да разчитате на:

 • Мощен SSD VPS хостинг, изцяло върху Cloud инфраструктура
 • Включено управление и безплатни екстри на стойност над 131.34лв.

В услугата са включени:

 • Системна Администрация,
 • Денонощен Мониторинг,
 • Професионална DDoS защита,
 • cPanel контролен панел,
 • Локален бекъп;
 • Достъп до WHM панел,
 • Безплатни екстри, като:
  • WordPress Management инструмент за управление и защита на WordPress сайтове
  • ActiveCache инструмент за активиране на кеширащите инструменти Memcached или Redis, AutoSSL
  • ActiveSSL инструмент за активиране на безплатен сертификат с един клик

... и други полезни инструменти!

Избирайки услугата Managed VPS от ICN.Bg, вие можете да сте спокойни за своя онлайн бизнес. Ние ще се грижим за инфраструктурата и администрирането на виртуалната ви машина, а вие можете да се фокусирате върху развитието на вашите проекти.

Свържете се с нас на sales@icn.bg, за да обсъдим възможностите на вашия онлайн проект и да ви изготвим персонална оферта за хостинг на сайт от ICN.Bg!

Още полезни материали:

Cloud White Paper: Всичко за облака + checklist за сигурността в cloud

Cloud White Paper 2.0: Облачни ресурси за напреднали

Етикети: #cloud #hosting #vps-cloud #publiccloud #oblachni-tehnologii #cloud-technologies #vps #ssd-vps #виртуален-сървър #managed-vps #managed-ssd-vps

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе