Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Среща с Павлин Груцов - топ фен на облачния хостинг

Среща с Павлин Груцов - топ фен на облачния хостинг

Среща с Павлин Груцов - топ фен на облачния хостинг

(Обновена: ) | Какво ново

Този месец един младеж привлече вниманието ни, като направи фен сайт на Cloud хостинг услугата ни. Той, както всички останали наши клиенти, можеше да тества и ползва услугата ICN.Bg Cloud за известен период от време напълно безплатно. Постъпката ни накара да пишем на въпросния младеж, за да се запознаем с него и да му благодарим. Ето какво си поговорихме за клауда, облаците и мечтите с Павлин Груцов.

Fan Page of ICN Cloud

Здравей, Павлин. Представи се накратко – на колко години си, с какво се занимаваш, какви са твоите професионални интереси.

Здравейте, ICN! Аз съм на 26, и съм специалист „Интернет маркетинг и реклама” във вестник „Посредник” – Плевен. Интересувам се от всичко по-малко (за добро или лошо :) ). Основно се интересувам от рекламата в интернет, но имам известни знания в SEO оптимизацията, управление на сървъри, та дори и в програмирането.

Какво те вдъхнови да направиш фен сайт на ICN.Bg Cloud услугата? Какви възможности ти дава тя?
Направих фен сайт предимно поради две причини. Първата е, че ако се опитам да изброя всички подаръци и промоции, които съм имал от ICN сигурно ще пропусна нещо – толкова са много. Винаги съм се възхищавал на способността ви да накарате всеки по отделно да се чувства VIP клиент. Време беше да ви се отблагодаря. Самият факт, че споделения ми хостинг при вас изтича през 2015 година говори за това, че мога да ви се доверя в дългосрочен план. Другата основна причина е това, че въпреки усилената рекламна кампания на клауд услугата ви, започнала през 2011 технологията ми звучеше изключително сложна и сякаш не беше за мен. Предполагам и други хора смятат така, а оказва се, че технологията е съвсем проста и не се изискват изключително много знания. Всеки пускал домашен уебсървър (дори и на Windows) може да се справи. Хората трябваше да разберат, че няма нищо страшно и не изисква много допълнителни знания. Възможностите, които ми дава услугата са ниска цена (което в България е много важно) и мощ точно в момента, когато ми е нужна.

Какво би казал на хората, които се колебаят дали да изпробват клауд услугата ни?
Да не се колебаят. Услугата е по-евтина от виртуален сървър и по-надеждна от нает. И най-важното – в случаите, когато сайта ви е натоварен екстремно, може да реагирате в рамките на минути (а дори да не реагирате вие, клауда ще реагира сам :) ). Услугата е подходяща както за малки организации нуждаещи се от евтина услуга аналогична на VPS и за големи организации нуждаещи се от надежден хостинг за своите проекти. Просто нека да се захващат – няма да съжаляват :) Тук е мястото обаче, да споделя, че клауда не е за всеки. Хората с малки сайтове или с недостатъчно знания по инсталирането на сървъри е по-добре да се доверят на споделения хостинг. Така няма да се притесняват от дупки в сигурността на ниво сървър.

Млад, умен и перспективен човек като теб сигурно много пъти се е замислял дали да не емигрира. Какво те кара да продължаваш да работиш в България?
За мен е важно да се развивам. Без значение къде и по какъв начин. Това, че не съм се преместил от Плевен в София за мен означава, че още не смятам, че съм се развил достатъчно за да дойда в столицата. Наистина не съм се замислял да изляза извън България. Оптимист съм, че в България нещата отиват на оправяне и рано или късно няма да има значение дали работя в страната или извън нея.

Наближават коледните празници. Какво ще пожелаеш на нашите читатели?
Нулев даунтайм и много клиенти! Нека се опитат поне по Коледа да не сядат пред компютрите, колкото и да е трудно, и да обърнат внимание на близките си. През 2013 им пожелавам повече Google+ и по-малко Facebook и дано новата година да е още по-успешна за всички!

Етикети: #klaud-hosting #spodelen-hosting #fen-sajt

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе