Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Спечели пропуск за DESIGNDAY'2010

Спечели пропуск за DESIGNDAY'2010

Спечели пропуск за DESIGNDAY'2010

(Обновена: ) | Какво ново

Като спонсор на втория семинар DESIGNDAY, организиран от Списание .net, хостинг компания ICN.Bg подарява на един от вас възможността за безплатна регистрация/акредитация на стойност 220 лв. + ваучер за хостинг услуга и домейн на стойност 100.00 лв.

ICN.Bg-sponsor-designday

Ако имате интереси в областта на уеб дизайна и искате да станете част от събитието благодарение на ICN.Bg, е необходимо да заявите желанието си като кликнете на линк-а "Like" в края на статията публикувана на официалната си Facebook страница.

На 20.09.2010г. в 12:00 часа регистрацията ще приключи и посредством томбола един от Вас ще получи акредитация за целия ден DESIGNDAY'2010.

За DESIGNDAY'2010

Визия, потребителско преживяване и технологични платформи – тази година програмата на семинара е по-тясно специализирана за уеб професионалисти и дискусиите са построени върху най-ключовите аспекти на уеб дизайна.Ще можете да се чуете презентациите на Марк Алардайс, Лийза Райхелд и Фарук Атеш, които са участвали в множество международни уеб семинари и заедно с избрани български професионалисти ще говорят за силата на креативността, опита си при изграждане на оптимална ползваемост и най-актуалните технологични тенденции.

Ще имате възможност да се срещнете и с ваши колеги уеб дизайнери, информационни архитекти, ползваемост специалисти, интернет маркетолози и рекламисти, за да участвате в дискусията за настоящето и бъдещето на уеб дизайна.

28септември, 2010, (вторник) от 09:30 часа

СОФИЯ ЛАЙВ КЛУБ, НДК?

Етикети: #promo #propusk #icn #sabitie #designday2010 #aktualno #icn-bg #ndk

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе