Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Спечели пропуск за DESIGNDAY'2010

Спечели пропуск за DESIGNDAY'2010

Спечели пропуск за DESIGNDAY'2010

Какво ново

Като спонсор на втория семинар DESIGNDAY, организиран от Списание .net, хостинг компания ICN.Bg подарява на един от вас възможността за безплатна регистрация/акредитация на стойност 220 лв. + ваучер за хостинг услуга и домейн на стойност 100.00 лв.

ICN.Bg-sponsor-designday

Ако имате интереси в областта на уеб дизайна и искате да станете част от събитието благодарение на ICN.Bg, е необходимо да заявите желанието си като кликнете на линк-а "Like" в края на статията публикувана на официалната си Facebook страница.

На 20.09.2010г. в 12:00 часа регистрацията ще приключи и посредством томбола един от Вас ще получи акредитация за целия ден DESIGNDAY'2010.

За DESIGNDAY'2010

Визия, потребителско преживяване и технологични платформи – тази година програмата на семинара е по-тясно специализирана за уеб професионалисти и дискусиите са построени върху най-ключовите аспекти на уеб дизайна.Ще можете да се чуете презентациите на Марк Алардайс, Лийза Райхелд и Фарук Атеш, които са участвали в множество международни уеб семинари и заедно с избрани български професионалисти ще говорят за силата на креативността, опита си при изграждане на оптимална ползваемост и най-актуалните технологични тенденции.

Ще имате възможност да се срещнете и с ваши колеги уеб дизайнери, информационни архитекти, ползваемост специалисти, интернет маркетолози и рекламисти, за да участвате в дискусията за настоящето и бъдещето на уеб дизайна.

28септември, 2010, (вторник) от 09:30 часа

СОФИЯ ЛАЙВ КЛУБ, НДК?

Етикети: #promo #propusk #icn #sabitie #designday2010 #aktualno #icn-bg #ndk

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе