Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Спечели покана и стани НИНДЖА презентатор

Спечели покана и стани НИНДЖА презентатор

Спечели покана и стани НИНДЖА презентатор

Мечтаел ли си как правиш перфектната презентация – публиката те гледа в захлас, а ти с увереност и позитивно излъчване разказваш за най-полезните и интересни неща, които можеш да споделиш. В края на лекцията заваляват безброй въпроси, защото си успял да провокираш нови мисли у слушателите си... Твоята мечта може да стане реалност, а затова може да ти помогне обучението „Нинджа презентатор”

В качеството ни на генерален спонсор на събитието, ние ще дадем една безплатна покана за обучението „Нинджа презентатор”. За да спечелиш, дай решение на следната задача:

Представи си, че трябва да презентираш рано сутринта пред все още несъбудилата се аудитория. Какъв нестандартен метод ще използваш, за да привлечеш вниманието й?

Моля, остави отговора си като коментар под този пост до 10.00 часа на 19 септември 2012 г.

Защо да спечелиш?

Еднодневният трейнинг „Нинджа презентатор” ще ти помогне:

  • да бъдеш по-креативен и да организираш по-рационално времето и усилията си;
  • да владееш по-добре езика на тялото, за да издаваш правилните невербални сигнали, така че да предаваш своето послание достатъчно убедително;
  • да поднасяш полезната информация по атрактивен, красив и запомнящ се начин, така че да остави траен отпечатък в съзнанието на хората.

Ако след всичко това си осъзнал, че този семинар е точно за теб, заповядай и се пресъедини към нашето предизвикателство.

Най-креативното решение, по наша преценка, ще грабне наградата. С интерес очакваме отговора ти. Успех!

Етикети: #prezentator #nindzha-prezentator #sabitie #prezentatsiya #komunikatsiya