Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > SEO Конференция 2011

SEO Конференция 2011

SEO Конференция 2011

(Обновена: ) | Какво ново

С навлизането и развитието на WEB 2.0 за всеки уебмастер е жизнено важно да оптимизира приложенията си така, че те да се индексират бързо и ефективно в търсещите машини.

Похватите за SEO (Search Engine Optimization оптимизация са изключително много и с всеки изминал ден непрекъснато нарастват.

ICN.Bg Logo

Хостинг компания ICN.Bg отново предприе стъпки, с които да подпомогне Българския интернет бизнес. Начинанието този път е спонсорирането на най-голямото SEO събитие за 2011 година.

Ние от ICN.Bg сме изключително заинтересовани за онлайн бизнеса на нашите клиенти и партньори да се развива прогресивно, и поради тази причина се стремим да осигурим най-ефективните инструменти за успешно интернет представяне.

Наред с вътрешно фирмената ни ангажираност за създаване на благоприятен климат за търсещите машини и безпрепятственото индексиране на съдържанието на клиентските уеб страници хоствани от ICN.Bg, ние се заехме с редица инициативи, които допълнително да допринесат за увеличаване ръста на електронния бизнес.

За трета поредна година се провежда събитието SEO конференция, което с всяка следваща година приютява все повече и повече посетители, жадни да усвоят най-новите световни практики в сферата на оптимизацията за търсещи машини (SEO). Форумът се организира от българските фирми за онлайн маркетинг и реклама SEOM и Averank.

Като спонсор на събитието сме подготвили много подаръци за всички участници, а останалите изненади ще запазим в тайна.

SEO конференция 2011

Тази година SEO конференцията ще се проведе на 27 май 2011 г. в Интер Експо Център, София, от 09.00 до 18.00 ч.

Тя ще включва 12 презентации на теми като оптимизация за търсещи машини, интернет маркетинг и реклама, маркетинг за социални медии, както и рецензии на уеб сайтове.

В края на конференцията ще се проведе кръгла маса с участието на всички лектори, която ще даде възможност за дискусия с присъстващите.

SEO конференция 2011 ще запознае участниците с последните тенденции в оптимизацията за търсачки и маркетинга за социални медии. Тя ще посочи най-добрите практики при подобряване видимостта на бизнеса онлайн и ще даде модерни инструменти за по-доброто позициониране на сайтове в основните търсещи машини.

Сред лекторите са редица утвърдени специалисти от българските интернет маркетинг среди. Те ще обяснят възможностите, които предоставят SEO-ориентираните стратегии и ще дадат практически съвети и примери от своя опит в онлайн маркетинга.

Темите са подбрани така, че да се разгледат проблеми от практиката, с което конференцията цели да се утвърди като събитие, ориентирано към практическото разбиране и прилагане на актуалните SEO тенденции.

Желаещите, които все още е на са успели да се регистрират, могат да го направят на официалната страница на конференцията.

Етикети: #sponsor #icn #seo-konferentsiya #sem #subitiya

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе