Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > ICN.Bg Sitebuilder с нови E-commerce функционалности за електронни магазини

ICN.Bg Sitebuilder с нови E-commerce функционалности за електронни магазини

ICN.Bg Sitebuilder с нови E-commerce функционалности за електронни магазини

Какво ново

През 2019г. повече от всякога хората са изправени пред нуждата да пренесат бизнеса си в Интернет и да предоставят своите продукти и услуги на потребителите си онлайн. За щастие, това става все по-лесно благодарение на платформи като ICN.Bg Sitebuilder, които позволяват изграждането на собствен уеб сайт или електронен магазин само с няколко клика.

От скоро ICN.Bg Sitebuilder разполага с няколко нови и полезни e-commerce функционалности, които ще ви представим в тази статия. Те ще ви помогнат още по-лесно да създадете и развиете своя собствен електронен магазин и да продавате по-лесно своите продукти.

Ново в ICN.Bg Sitebuilder за вашия онлайн магазин

Направихме ICN.Bg Sitebuilder още по-удобен и лесен за използване за създаването на онлайн магазин. Добавихме необходимите функционалности, които ще направят работата с платформата по-лесна и удобна:

  • 32 различни начина на плащане: Клиентите обичат да имат избор. Дори когато става дума за начина, по който те ще заплатят за закупения продукт или услуга. Интеграциите в ICN.Bg дават възможност това да бъде банков превод, наложен платеж, плащане през E-pay, плащане с дебитна или кредитна карта и много други.
  • Опции за доставка: Клиентите ви вече могат да избират различни начини на доставка според вариантите, които вие самите предлагате. Улеснено е въвеждането на данни за покупката и доставката на продуктите.
  • По-лесно и удобно управление на вашите артикули: Подобрихме функционалностите, които ви позволяват да управлявате продуктите във вашия електронен магазин.
  • Потвърждение на поръчката по електронна поща: След направена поръчка от вашия електронен магазин клиентите ви ще могат да получават потвърждение на собствения си имейл адрес. Така те ще бъдат спокойни, че заявката им е изпратена, а вие вече работите за да я изпълните.
  • Оптимизиран “Buy Now” процес: Улеснете своите клиенти при покупка! Завършването на поръчка вече може да бъде по-бързо и лесно, с което ще си гарантирате по-малък брой на изоставени продукти в количка, както и повече продажби.

Можете да тествате всички нови функционалности напълно безплатно с ICN.Bg Sitebuilder за период от 6 месеца. Напомняме ви, че с хостинг плановете ни “Бизнес” и “Стандарт” също можете да се възползвате от ICN.Bg Sitebuilder напълно безплатно.

Защо ICN.Bg Sitebuilder е подходящ за създаване на новия ви уеб сайт

  • Разполага с над 190 шаблона: Независимо на каква тематика ще бъде сайтът ви, на ваше разположение ще са най-подходящите шаблони за неговия дизайн.
  • Responsive дизайн: Сайтът ви ще се показва правилно на всички видове мобилни и десктоп устройства.
  • Drag&drop редактор: Ще можете да правите всякакви промени по сайта си, да добавяте текст, снимки и нови секции само с няколко клика на мишката си.

Вижте повече: Всички функционалности на ICN.Bg Sitebuilder

Използвайте ICN.Bg Sitebuilder безплатно

Необходимо е единствено да изберете най-подходящия за вас план на ICN.Bg Sitebuilder. Можете да използвате услугата самостоятелно или като част от вашия споделен хостинг план в ICN.Bg. Ако планирате да изградите собствен електронен магазин с помощта на ICN.Bg Sitebuilder, препоръчваме ви да се възползвате от план SiteMax, който ще откриете и като безплатна екстра с хостинг план „Стандарт“.

За да се убедите във всички възможности, които платформата предлага, ICN.Bg ви предоставя опцията да използвате Sitebuilder безплатно за период от 6 месеца дори да не използвате хостинг план от ICN.Bg.

Вижте и нашето ръководство как да изградите бързо и лесно собствен уеб сайт с ICN.Bg Sitebuilder.

Етикети: #sitebuilder #ecommerce #online-store #icnbg-sitebuilder #online-shop

Абонирай се за бюлетина ни!

Получавай първи най-актуалната и полезна информация за твоя онлайн бизнес!

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе