Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > ICN.Bg Sitebuilder с нови E-commerce функционалности за електронни магазини

ICN.Bg Sitebuilder с нови E-commerce функционалности за електронни магазини

ICN.Bg Sitebuilder с нови E-commerce функционалности за електронни магазини

(Обновена: ) | Какво ново

През 2019г. повече от всякога хората са изправени пред нуждата да пренесат бизнеса си в Интернет и да предоставят своите продукти и услуги на потребителите си онлайн. За щастие, това става все по-лесно благодарение на платформи като ICN.Bg Sitebuilder, които позволяват изграждането на собствен уеб сайт или електронен магазин само с няколко клика.

От скоро ICN.Bg Sitebuilder разполага с няколко нови и полезни e-commerce функционалности, които ще ви представим в тази статия. Те ще ви помогнат още по-лесно да създадете и развиете своя собствен електронен магазин и да продавате по-лесно своите продукти.

Ново в ICN.Bg Sitebuilder за вашия онлайн магазин

Направихме ICN.Bg Sitebuilder още по-удобен и лесен за използване за създаването на онлайн магазин. Добавихме необходимите функционалности, които ще направят работата с платформата по-лесна и удобна:

  • 32 различни начина на плащане: Клиентите обичат да имат избор. Дори когато става дума за начина, по който те ще заплатят за закупения продукт или услуга. Интеграциите в ICN.Bg дават възможност това да бъде банков превод, наложен платеж, плащане през E-pay, плащане с дебитна или кредитна карта и много други.
  • Опции за доставка: Клиентите ви вече могат да избират различни начини на доставка според вариантите, които вие самите предлагате. Улеснено е въвеждането на данни за покупката и доставката на продуктите.
  • По-лесно и удобно управление на вашите артикули: Подобрихме функционалностите, които ви позволяват да управлявате продуктите във вашия електронен магазин.
  • Потвърждение на поръчката по електронна поща: След направена поръчка от вашия електронен магазин клиентите ви ще могат да получават потвърждение на собствения си имейл адрес. Така те ще бъдат спокойни, че заявката им е изпратена, а вие вече работите за да я изпълните.
  • Оптимизиран “Buy Now” процес: Улеснете своите клиенти при покупка! Завършването на поръчка вече може да бъде по-бързо и лесно, с което ще си гарантирате по-малък брой на изоставени продукти в количка, както и повече продажби.

Можете да тествате всички нови функционалности напълно безплатно с ICN.Bg Sitebuilder за период от 30 дни без финансови ангажименти. Напомняме ви, че с хостинг плановете ни “Бизнес” и “Стандарт” също можете да се възползвате от ICN.Bg Sitebuilder напълно безплатно.

Защо ICN.Bg Sitebuilder е подходящ за създаване на новия ви уеб сайт

  • Разполага с над 190 шаблона: Независимо на каква тематика ще бъде сайтът ви, на ваше разположение ще са най-подходящите шаблони за неговия дизайн.
  • Responsive дизайн: Сайтът ви ще се показва правилно на всички видове мобилни и десктоп устройства.
  • Drag&drop редактор: Ще можете да правите всякакви промени по сайта си, да добавяте текст, снимки и нови секции само с няколко клика на мишката си.

Вижте повече: Всички функционалности на ICN.Bg Sitebuilder

Използвайте ICN.Bg Sitebuilder безплатно

Необходимо е единствено да изберете най-подходящия за вас план на ICN.Bg Sitebuilder. Можете да използвате услугата самостоятелно или като част от вашия споделен хостинг план в ICN.Bg. Ако планирате да изградите собствен електронен магазин с помощта на ICN.Bg Sitebuilder, препоръчваме ви да се възползвате от план SiteMax, който ще откриете и като безплатна екстра с хостинг план „Стандарт“.

За да се убедите във всички възможности, които платформата предлага, ICN.Bg ви предоставя опцията да използвате Sitebuilder безплатно през първите 30 дни дори да не използвате хостинг план от ICN.Bg.

Вижте и нашето ръководство как да изградите бързо и лесно собствен уеб сайт с ICN.Bg Sitebuilder.

Етикети: #sitebuilder #ecommerce #online-store #icnbg-sitebuilder #online-shop

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе