Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > Шахът никога не е бил силната ни страна...

Шахът никога не е бил силната ни страна...

Шахът никога не е бил силната ни страна...

(Обновена: ) | Какво ново

...но пък тази игра винаги ни е вдъхновяла и удивлявала с гениалността си! Ако сте изиграли поне една партия шах в живота си, знаете за какво говорим.

ICN.Bg Logo

За нас шахът е един интересен стимул за мозъка, който създава безграничен свят от варианти и ходове, без значение на колко години сте или с какво се занимавате. В разгара на лятото, когато на човек не му е много до работа, най-добрият начин да поддържа мозъка си в кондиция, е постоянно да го стимулира с мозъчни атаки.

Вдъхновени от уменията и желанието за игра на обещаващи шахматни надежди, преди малко повече от два месеца екипът ни реши да подкрепи Европейското първенство по шахмат за младежи. Между 10 и 21 Септември в черноморския курорт Албена момчета и момичета от 8 до 18 години премериха сили в 9 кръга. Трябваше да сте там, за да видите какво се нарича оспорвана битка и желание за победа.

Въпреки че шахът не е силната ни страна, с удоволствие застанахме зад инициативата. Убедени, че това е един от по-добрите начини за създаване на интерес към интелигентни форми на забавление, решихме да подкрепим младежите от Европа да се развият в любимата си сфера. Благодарим и на своите партньори от CLP ltd., който ни предоставиха възможността да сме част от това грандиозно събитие.

А вие - с белите или с черните?

Етикети: #shahmat #evropejsko-parvenstvo-po-shahmat-za-ml #turnir #mladezhi #shah #detsa #badeshte

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе