Начало > ICN.Bg Блог > Какво ново > SEO семинар 2012

SEO семинар 2012

SEO семинар 2012

(Обновена: ) | Какво ново

Днес бизнесът зависи много от позициите си онлайн. Неадекватното присъствие на фирмата ви в мрежата може да съсипе имиджа ви пред настоящите и потенциалните ви клиенти и може да ви донесе страхотни главоболия.

Познавайки силата на оптимизацията за търсачки, решихме да подкрепим едно все още прохождащо, но многообещаващо събитие - SEO семинар 2012. Тази събота, на 14 януари, в хотел Cental Park в сърцето на София, едни от най-добрите оптимизатори в страната, ще ви предложат да научите как да оптимизирате сайтовете си сами. Билети може да закупите от сайта на събитието, а само със специалния код в нашата Facebook страница ще получите 10 лв. отстъпка.

Целта на семинара е да ви запознае как с минимални разходи да постигате силно и дългосрочно увеличение на трафика към вашия сайт. Лекторите Калин Каракехайов и Георги Динчев ще ви дадат ценни професионални съвети, с които точно и адекватно да позиционирате сайтове си в Google.

Разбира се, далеч сме от мисълта, че оптимизация за търсачки е лесна задача - SEO специалистите с години овалaдяват постоянно променящите се условия на Google. Но сме убедени в силата на знанието и подкрепяме инициативи, които предоставят ценни съвети. Този семинар ще ви даде информация как да направите анализ на важните за вас ключови думи, ще ти даде насоки за структурата на сайта, така че всяка страница в него да се класира добре в Google, ще ви запознае с основата на линк билдинга и управлението на онлайн репутация (ORM) и още много.

И ние ще бъдем там в качеството си на генерален спонсор, за да се срещнем с вас. Освен че подарихме три билета за семинара, ще раздадем много награди и в рамките на събитието - три едногодишни хостинг плана, домейни и много други подаръци. Може би вие ще сте сред късметлиите?

Етикети: #seo-optimizatsiya #optimizatsiya #seminar #optimizatsiya-za-tarsachki #obuchenie #seo

Абонирай се и вземи веднага 15% отстъпка

Получаваш винаги специални оферти, само за абонати и най-полезната и актуална информация за твоя онлайн бизнес.

Изпращане... Грешка по време на изпращането! Моля опитайте отново!

С въвеждане на вашия мейл, вие се съгласявате с условията за ползване на ICN.Bg. Този сайт е защитен от reCAPTCHA и се прилагат правилата за поверителност и общите условия на Google

Благодарим Ви.

Заявката ви е изпратена успешно!

Обратно най-горе